reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej

No i udało się, kolega z pracy przyjechał po mnie i przywiózł po dom:tak:załatwiłam co chciałam;-)

Wisieńka - za Twoim przykładem pomyślałam w nocy pozytywnie w kwestii spania Jaśka, i byłam w pełnym szoku jak się okazało, że zjadł około 1.30 a potem obudził się o 7:-) Nie pamiętam takiej nocki, szkoda tylko że ja poszłam spać przed 3, najpierw się zaczytałam w blogu, szukając pomysłów do zabaw z dziewczynkami a potem zasnąć nie umiałam.

pawimi - straszne wieści:(( nie wiem nawet co napisać żeby wesprzeć, bo pewnie po takich informacjach samemu można oszaleć z niepokoju:( Pozostaje chyba tylko modlitwa żeby synuś wrócił do domu cały i zdrowy!!! No i żeby mógł meldować się częściej!

Bedismall - czytam i nie dowierzam jak ludzie potrafią wykorzystywać:szok: Dobrze że to dostrzegasz i zaczynasz bronić swojej prywatności. Tego wchodzenia bez pytania na ogródek też nie rozumiem, nie możesz zamka w furtce założyć???? A za te bieganie z dziećmi bez auta to podziwiam!!!! Szkoda że Majeczka pogardziła cycem, widzisz każde dziecko inne, mój do ust butelki nie weźmie. Najważniejsze jednak żeby była najedzona i zadowolona, na siłę nic nie zrobisz.

fasolka - masz Ci los, troszkę za wcześnie na takie "używki" :-( powodzenia w dotarciu do syna &&&

reklama
kochane ..
jestem-padam:nerd:
od 6 na nogach ..7.10 już w gabinecie..potem znów hurtownia..później przewożenie mebli i sprzętu--> po drodze mc donald bo nie było czasu obiadu robić..
w gab .T.składał meble,ja układałam w szufladach...
potem po dzieci i do domu lekcje odrobić...T.został z dziećmi a ja na 16 pojechałam do pracy bo miałam klientkę ...a skończyło sie na 3 babeczkach :-p
w poprzednim gabinecie dopiero po 5 dniach była pierwsza klientka a tu prosze...

ale padam dziś bo zalatany dzień ..nadźwigałam się ...spaaaaaaać:baffled:
jutro mam 4 klientki ,ale między nimi postaram sie wlecieć i przywitać.
ściskam kochane-wybaczcie ,że tylko o sobie..

Mama śpij, wypoczywaj i jutro do dalej działaj, super, że od początku wszystko idzie dobrze:-)

Fasolka dasz radę, aż się boję jak moi chłopcy zaczną dorastać.

Pawimi, nie miej czarnych myśli, wiadomo, że w takich chwilach jest bardzo ciężko, ale musisz wierzyć w to że wszystko będzie dobrze.

Patik, szkoda że ten mój patent nie zadziała, ale już jest poprawa więc ciesz się chwilą:-)

Bedi Ty to taka dobra duszka,a ludzie to wykorzystują, w głowie mi się to nie mieści jak można być tak perfidnym i bez słowa dzieciaki podrzucać. Wracaj szybko do zdrowia.

Chciałąm coś jeszcze ale mi umknęło.

Hej

U mnie młyn totalny. Chodzimy na różaniec i popołudnia mi odpadają i dopołudnia chcę zrobić tyle co normalnie robię cały dzień ...

Moje dzieciaki ostatnio zmówiły się przeciwko mnie i dają popalić. Mam nadzieję, że to szybko minie zwłaszcza, że widzą, że mama nie odpuszcza.

Ale ale muszę się pochwalić! Jest pierwszy ząbek!!!

Witam Mamusie.

Już po śniadanku, po treningu, pranie poskładane, drugie w pralce, nie ma to jak wstać skoro świt (nawet jeszcze ciemno było).

Miłego dnia w ten słoneczny dzień.

Jak tu cicho.

Hej gdzie jesteście?

Wpadłam się pochwalić, że wczoraj kupiliśmy auto, Renault Espace taki wielki, że chyba wszystko na rynek mi się w nim zmieści, 7osobowe tylko, że ma tylko 5 foteli i z czasem trzeba będzie dokupić. Już prawie całe zakupy zrobione tylko jeszcze wieszaki i jak wszystko mi przyjdzie to do dzieła:-)

Udanej niedzieli.

reklama
Do góry