reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witajcie ja dziś sprzątam, sprzatam i końca nie widać.Antoś ma spacer na balkonie dzisiaj bo nie zdarze z nim wyjść.Nawet pierogi mam pudliszki z tego sprzątania na obiad.Mila ma dziś bal w przedszkolu.Jesienny.Do 24 szyąłm stroje dla niej i jej przyjaciółki bo z racji tego, ze była chora dowiedziałam się w piątek.I co, wchodze rano no przedszkola a 3/4 dzieci nawet listeczka nie ma przyczepionego.Nie chciało sie rodzicom...I czego ucza dzieci...Straszne ja zawsze chodziłam w mega stroju zrobionym przez mame, wesołe , miłe wspomnienia,.Dlaczego niektórzy okradają z nich swoje dzieci.Wystarczyło na kawałek brystolu liście nalepić chociaż...Cóz ja uszyłam pomarańczowe spódniczki, pomarańczowo-brązowe bluzeczki z szerokimi rekawami, opaski i to wszystko oblepiłam liściami prasowanymi i klejonymi na 2 stronnej taśmie.Zdjęcie zapomniałam zrobić , mam nadzieję, ze w przedszkolu chociaz zrobią

reklama
wpadam i ja jak po ogien, zlapalam kawe w reke i mysle sobie czas na przerwe i glupotki :tak:
Natka juz teraz wiem skad twoj nick na forum haha ;-) stronke podlajkowalam oczywiscie. A taka normalna strone internetowa planujesz?
Zuza- zdrowka dla Marysi...kurcze te zastrzyki tak groznie brzmia, nie lubie :no: Oby szybko te wasze chorobska sie skonczyly.

Jotemka mowisz ze sie imprezki u was dzialy w weekend? Fajnie! Zycze wiecej i obficiej :-D My tez jak w piatek wieczor poszlismy na spacer w kierunku sasiadow to nie pamietam kiedy wrocilismy. :szok: Wieczorek byl cieplutki jak poznym latem, cale sasiedztwo wyleglo sie na krzeselkach przy plazy z procentami wszelakiej masci i jak tu do domu isc? W sobote na szczescie m. zawiozl dzieci do polskiej szkoly wiec ja troche odreagowalam, odpoczelam, moja pani sobie sprzatala a ja wykonalam maly maraton w kuchni zeby przez weekend miec spokoj z grubszym gotowaniem. Pozniej wieczorem bylismy na proszonym skladkowym obiedzie, bardzo milo zreszta spedzilismy czas a w niedziele....spimy spokojnie a tu tekst od sasiadki na nasze oba telefony i fejsbuki..sniadanie o 9-tej prosze sie nie spoznic bo H. wlasnie piecze kielbaski i szykuje omlety :-D Myslelismy ze to zart jakis ale faktycznie 20 minut pozniej nie pewnie zapukalismy do drzwi sasiadow a tam juz cale towarzystwo...z soczkami pomaranczowymi w rekach suto zakrapianymi wodka :szok: Wierzcie mi ze nigdy w zyciu nie pilam alkoholu o 9 rano hahahahaha no ale pani domu zapowiedziala ze sniadania nie dostaniemy jesli odmowimy soczku :rofl2: Ciesze sie ze wczoraj pseudo swieto bylo i mielismy wolne ....

A u nas chyba lato sie skonczylo! w koncu haha bo to juz przesada byla lekka. Musze chyba posegregowac ciuchy dzieciece i powyciagac dlugie spodnie bo caly czas lataja poubierani na krotko. Do tego moj Oli ma caly przyszly tydzien wyjazd ze szkoly do sasiadujacego od polnocy z nami stanu a tam zawsze kilka stopni chlodniej niz u nas bo juz blizej zimowej Kanady trzeba wiec jakies jesienne kurtale mu przygotowac i bluzy.
Fasolka ja codziennie o 5.30 sie budze. Jeszcze do niedawna ptaszki cwierkaly i sloneczko wschodzilo a teraz ciemno jak nie powiem gdzie. Dobrze ze chociaz nie jest zimno.

Wisienka - wiedzialam! caly czas czulam ze Antosiek zdrowiutki jak rybka. Nawet nie masz pojecia jak sie ciesze i szczerze wspolczuje tego co musialas przejsc przez kilka ostatnich tygodni.

Moja synowa dzis poleciala do Teksasu do swojej siostry, dobrze jej to zrobi. Jej siostrzyczka tez taka mila kobietka jak i ona. Mam nadzieje ze ich tez wkrotce poznam nie tylko na fb.
No dobrze, kawke zaliczylam, kawalek ciasta czekoladowego z cukini spalaszowalam (robilam 2 w sobote - duzy hit u moich dzieciakow). Moge wracac do pracy. Usciski i pozdrowienia dla wszystkich!

Pawimi a ja ciemna masa głowiłam się o co kaman z tym nickiem i wpadłam w końcu ale posta Twojego czytałam trzy razy:-) tak od mojego imienia reNatka:-) pozazdrościć tylko takich imprez, ja też nigdy nie piłam o 9:-) ciastko z cukini hmm jak takie dobre jak to z buraczków co dałaś w zeszłym roku przepis to dawaj:-)
Będę miała sklep internetowy i sklep na allegro.

Jotemka, w szoku jestem, takie duże dzieciaki a Wy dopiero pierwszy raz z domku wybyliście. Trzeba częściej korzystać jak macie możliwość.

Zuz-inka zdrówka dla Marysi. Niech M. szybko wraca do pracy, bo kaska na pewno potrzebna, jak wszędzie zresztą:-)

Mama jak dajesz radę? Ja wczoraj przy kompie i z towarem spędziłam 18h w między czasie tylko byłam z dzieciakami w przedszkolu na pasowaniu. Piotruś powiedział wierszyk swój i Kamilka bo Kamilek nie chciał wyjść na "scenę".

Wisienka dobra mama z ciebie, tyle stresów, pracy a masz jeszcze siły i chęci na zrobienie fajnego stroju.

Fasolka z kości na ości:-) żartuję oczywiście, no jeszcze to moje ciało nie jest takie do końca moje po trzech ciążach i dlatego chcę wrócić do wagi 55kg albo do swoich wymiarów, bo kg nie do końca są ważne:-)

Dzisiaj męczę się nad tworzeniem regulaminów na allegro i na stronę internetową. Brr a później znów do towaru, dobrze że paczki przychodzą partiami bo bym się w tym zakopała.

witam sie wieczornie..
napisze tylko:zmiana miejsowosci i lokalu to był strzał w dychę!!!:-D:-D

jestem zmęczona ,ale szczęśliwa-mam ruch :)

ściskam i pozdrawiam ..jutro mam wolniejszy dzień to pewnie wlecę w dzień ..dzis wypiłam tylko pół kawy:-pbo cały czas praca .

do jutra ;)

Mama super. Dużo pracy ale najważniejsze, że jesteś zadowolona.

Ja już widzę swoje pierwsze błędy w zakupie towaru, mam masę wzorów po 1-2-3szt. dużo tego, nie wiem od czego zacząć, zrobiłam zdjęcia 5 produktów a mam ohoho i jeszcze więcej, tła które kupiłam są do bani, zdjęcia tak sobie wychodzą, bo to tło się ciągle marszczy później trzeba grzebać i to poprawiać a jeszcze tego nie umie:-( ściągnęłam program ale czarno to widzę, może jak jutro wrócę, to świeżym okiem na to spojrzę.

Z dobrych rzeczy znaleźliśmy bardzo tanio fotele do auta.

Natka teraz zauwazylam i musze Ci powiedziec bo i tak jak nie ja to zrobie to inny moderator jak przylapie to zaraz upomnienie wysle albo zglosi do administratorki na czarna liste :no: ...musisz niestety usunac reklame biznesu z podpisu :sorry: BB ma bardzo konserwatywny regulamin jesli chodzi o reklamowanie sie i scisle go przestrzega. Nawet jesli chodzi o takie male domowe biznesiki dopiero poczatkujace.Lepiej jesli o tym ode mnie uslyszysz niz jakiegos obcego moda. Ciacho wstawie w weekend bo musze chyba przetlumaczyc i przeliczyc przepis na europejskie jednostki.

Mamusia ciesze sie ogromnie ze biznesik tym razem okazal sie strzalem w dziesiatke!

Dobrej nocy:)

Hello!!
Wpadam na szybko z kawą. Pogoda fuj fuj fuj. Ale nie ma co narzekać. To co że 2 stopnie i mgła, prawda? Grunt to słońce w sobie ;-)
Mamo - ja wiedziałam, ze tak będzie ;-)
Pawimi, ściskam i czekam na cukiniowe ciasto :-)
A teraz zasuwam, bo przyziemne sprawy czekają. Buźka, pa , dobrego dnia!!!!

Witajcie kochane
Ja sobie wróciłam dozycia codziennego i obowiązków domowych.Jak zwykle ciągle wiele jest do zrobienia a cholerkowate pranko ni8e chce schnąc.:baffled:
Jotemka 100% racji słońce w sobie najwazniejsze
Pawimi czekam na przepis z utęsknieniem, słodycze we mnie mieszają ostatnimi czasy...masę ich pochłąniam na co moje biodra zaczynają się rozpychać bezczelnie
mama pozdrawiam i &&&77 za dalszy rozwój
Natka tak masz rację zdjęcia produktów nie sa łatwe do wykonania żeby kolory się nie zmieniały i wyszło atrakcyjnie

heloł cześć i czołem :-)
u nas pada :confused2:
cóż..trzeba sobie radzić -powieki podnoszę kolejną kawą..
ale cóż -przesilenie jesienne każdą z nas dopadnie:baffled:

Natkaa,Pawimi,Jotemka,Wisieńka
dziękuję z przytupem ;)
oby tak było jak teraz to bedzie suuuper:-D dziś mam wolniejszy dzień a potem znów zapisów moc .

dziś jestem do 16.00 bo jak odbiorę dzieci to już nie wracam ..jutro za to będę dłużej w pracy ..

pozdrawiam:-)

reklama
Witam!

mama - gratki wielkie!!!!!! ale się cieszę że tak się interes kręci:)))) naprawdę super!!!
Natkaa - I Tobie tego też życzę, żebyś rozkręciła swój biznes:) stronkę polubiłam:) do znajomych Cię dodałam hehe i muszę powiedzieć jedno - sliczna z Ciebie kobitka:-) a za tę wagę i odchudzanie to język pokazuję:-p no i po cichu zazdroszczę:tak: Ja też waga ciężka przy Tobie:sorry:

pawimi - i ja czekam na przepis, chętnie wypróbuję:tak:

Jotemka - fajny taki wypad, oby częściej:tak: i nie zasuwaj tak;-)

Wisieńka - nawet nie pisz o praniu, jestem nim zawalona:wściekła/y:

Zuz-Inka - zdrówka dla Marysi!

U nas znowu ząbkowania ciąg dalszy, jeszcze konkretnie nie widać z której strony ma się przebić, ale Jaśko maruda, gorzej śpi i je. Mnie znowu jakieś bóle podbrzusza dopadły i nie wiem o co chodzi:baffled: Cera też sie pogorszyła, wiec zastanawiam się czy czasem @ się nie zbliża...
Kuchnia pomalowana, spiżarka też zrobiona, jeszcze muszę pudełka zrobić żeby graty na widoku nie stały i będzie ok:) A emek walczy z kominkiem - już się cieszę na nadchodzące święta przy kominku:-)

pozdrawiam

Do góry