reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witam sie i ja :-) Moje dziecko biega jak szalone na spacerkach jak ja z wozka wyjme to tez biegiem i oczywiscie w inna strone niz zmierzamy:-D zrobiła sie przytulako -całusnikiem ostatnio ale to tez w biegu ,na raczki co chwile chce by po momecie leciec dalej i tak co chwila :szok::-D Duzo juz mowi ,ale najfajniej jej wychodzi jak dyskutuje albo ''krzyczy po swojemu:-p najczesciej jak napotka zamkniete drzwi do pokoi starszych to najpierw stuka jak nie ma rezultatu tu wali i krzyczy :-p:-D

Mama05 super oby tak zawsze :-)

Natka szybkiego ogarniecia wszystkiego i masy zamowien :tak:

Patikk bezbolesnego zabkowania :-)

Potrzebujacym zdrowka zycze i miłego popołudnia :-)

reklama
A ja taki długi post wczoraj napsałam wieczorkiem i zeżarło mi:-(

Pawimi dziękuję Ci za informację, przyznam się szczerze, że nigdy tego regulaminu nie czytałam. Czekam na przepis.

Patk dziękuję za komplement:-) fajnie macie z tym kominkiem, wniesie pewnie sporo romantyzmu w Wasze kąty, wydaje mi się, że domy z kominkami są takie bardzo przytulne:-) u nas też zęby na tapecie.

Wisieńka u mnie pranie nigdy się nie kończy, na szczęście nie mam problemu z suszeniem. Dzisiaj muszę wstawić pościel to trochę tego będzie.

Fasolka Córcia zmusza Cię do ćwiczeń:-) przyjemne z pożytecznym, przyznaję się bez bicia, że ostatnio nie ćwiczę, niestety czasu brak, tylko się masuję jak załatwiam sprawy przy kompie.

Byłam wczoraj u rzeczoznawcy, musiałam jechać do skarbówki złożyć korektę i dopłacić kasę, później okazało się, że facet nie oddał mi wszystkich dokumentów, i znów przez całe miasto, byłam też na "szkoleniu" w US, przyjechała telewizja i byłam w wiadomościach, dziwnie wyglądałam jakoś:-) śmiesznie tak:-) Byłam też załatwić kartę na rynek, beznadziejne miejsce dostałam, ale innego wyjścia nie było, i tak wzięłam najlepsze z możliwych. Olśniło mnie dziś rano, że nie muszę wszystkiego wystawiać w necie te rzeczy co mam po 2-3 sztuki będę wozić na rynek, a przy następnym zamówieniu będę mądrzejsza. Ogarnęłam się z tymi dwoma dostawami, dziś przyjdzie kolejna ale mega wielka.

Miłego dnia Mamusie

Natka - ja tez nie hahaha :-D ale kilka rzeczy wiem z dlugoletniej praktyki moderowania ;-)

Jutro bedzie przepis - obiecuje! W zasadzie prosty jest jak drut tylko te jednostki wagowe musze przetlumaczyc.

Milego dnia zycze wszystkim, u mnie ptaszki za oknem spiewaja jak...na wiosne....tak smiesznie sie dzis rano czulam slyszac ten przyjemny cwierkot skrzydlatych mieszkancow mojego ogrodu. Zbily mnie z tropu sezonowego kompletnie.

Pozdrawiam wszystkim i spadam do pracy.

U nas masakra młoda przez cały dzien spała raptem 30min ,raczki u mamusi i stekanie ,ja do dziobka patrze a tam dwie czworki na raz sie przebiły bidulka moja :baffled: i nastepna idzie widac pod skora:szok:

witam się wieczornie

U nas 2 dni piękne i znowu leje. Dzieciaki trochę przeziębione, ale póki co nie jest źle.
Próbuję napisać tego posta, ale co chwilę któreś z dzieciaków mnie atakuje. Wczoraj było pięknie na dworze, więc się wyszalały i było super, spały potem jak aniołki. Ale dziś pogoda barowa i chodzą marudne i co chwilę są kłótnie. Mam juz dość na dzisiaj - zaraz mycie i do spania.

Natka - super, że ruszyłaś z kopyta - tak jak nasza Mamusia!!!!!

Fasolka -
ja mamnadzieje, że Kubie teraz piatki nie będą szły, tylko teraz będzie chwila wytchnienia.

Ostatnia edycja:
Hej :-)

Mnie mało i nie nadrabiam bo czasu brak. Październik się skończy będę miała więcej czasu.

U nas ok. Dzieciaki póki co zdrowe.

Pozdrawiam gorrąco ;-)

Hej!

fasolka - eh te ząbkowanie...ciężka sprawa, ale jakoś musimy przetrwać, choć nie powiem, u nas to dopiero początek:baffled: i nie wiadomo, czego jeszcze mam się spodziewać

Zuz-Inka - też się choróbska Was uczepiły:crazy: zdróweczka!!!

katrina - u nas też jak spaceru w ciągu dnia nie ma, to ten dzień jakiś rozwalony jest, a dziewczyny bardziej dokazują.

majqa - wytchnienia życzę, bo zalatana jesteś:tak:

pawimi - u Ciebie z tą pogodą to zupełnie inny świat:-D

Naatka - czytając sam opis gdzie byłaś i załatwiłaś to już się zmęczona czuję:-D gdzie Cię można w tej telewizji zobaczyć? chwal się:)

Znacie stronkę Strona główna - Ekodzieciaki ???Wczoraj robiłyśmy z dziewczynkami bębenki - fajne pomysły można tam znaleźć. Dzisiaj zaczęłyśmy domek z kartonu robić, ale zużyłam wszystkie zapasy kleju, więc jutro będziemy dalej tworzyć:)

Pozdrawiam ciepło:)

reklama
a co tu tak cichoo..cichutko:baffled:

my na ogrodzie porobilismy co trzeba przed zimą ..miło i fajnie -tak rodzinnie,dzieci z taczką jeździły bo obcięłam krzaki po irysach,liliach,floksach ..potem pojeździli rowerami a teraz w pokojach czytają a ja zrobiłam ciacho z czereśniami ..zaraz wyjmuję z pieca-ależ pachnie w domku :-p

ściskam cieplutko :)

i oczywiście chętne proszę podstawić talerz--> podaję ciacho z kulką lodów czekoladowych-dziś jest rozpusta :-D

Do góry