reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Hej
Witam się po raz dugi. Po raz pierwszy pisałam po 8 ale posta mi wcięło :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Co się naprodukowałam to moje.
Wisieńka - jak na mój gust, to raczej byś zauważyła, ze nie słyszy :-) Jeśli chodzi o wysokopłytkowość to nie pomogę. Najważniejsze, ze nic poważnego co zagraża jego życiu mu nie jest. Teraz odetchnij. Wiem, ze Mila chora, ale od razu to bzdet, prawda?
Pawimi, takie upały powiadasz? U nas zimowe kurtki poszły w ruch. Może nie te giga ciepłe, ale o przejściówkach już zapominamy.
ZuzInka ciesz się mężem, może coś wykombinujecie z ta pracą na miejscu???
Wszystkim życzę dobrego dnia, mnie coś dziś nosi jak nie wiem co. Bez kija nie podchodź. Aż brzuch zaczął boleć :-(
Dobra idę zrobić drożdżowe, zawsze humor poprawia.

Jotemka to rozładuj gdzieś energię, pomyj podłogi, pobiegaj mi to zawsze pomaga:-)

Zuz inka ciesz się Mężem póki jest:-)

Wisienka też mi się wydaje że byś zauważyła, że nie słyszy, nie martw się na zapas.

Ja ułożyłam ogromną ilość drzewa i opadłam z sił.

Mama hulałam dziś 40 minut ale na początku bolało mnie bardziej niż wczoraj, siniaki też większe, mam nadzieję, że podobnie jak z zakwasami czwartego dnia będzie już lepiej.

Natkaa, z bieganiem u mnie nie bardzo i szaleństwami fizycznymi też aktualnie, więc wyżyłam się wyrabiając ciasto drożdżowe. Pachnie w całym domu. A teraz lecę już do szkoły i przedszkola - po zdrowych.

Hej
Jotemka mnie też dziś nosi ale to dzieć dał mi się we znaki. Generalnie lepiej mi jak jestem pozs domem. A jeszcze odbijają mnie komentarze ludzi och jak ci fajnie... 8 lat "siedzisz w domku". Super co nie? Jeszcze tylko jakieś 4...
Do tego pogoda dziś rozpieszcza. Leje tak że majtki mi przemokly.
Maya płacze cały dzień. A w przerwach ja próbuję coś chociaż zjeść lub napić się kawy. Patryk cały dzień przed tv. Normalnie żyć nie umierać. ....

Moja dzis tez jakis dzien ma zły najpierw warge sobie przygryzła przy upadku nie wiem jakim cudemaz tak:baffled: krwi ryku masakra wyglada jak bokser po walce tak jej spuchło ,i cały dzien na rekach za chiny nie da sie zostawic na chwile ,jak poszłam siku to sie tak darła ze jak Szymon wszedł ze szkoły to mowi ze az przy windzie ja słychac :shocked2:,teraz Dorota ja wzieła na chwile i nosi .....

Bedi mnie takie teksty też rozwalają. Już się nie mogę doczekać kiedy wpłynie mi kasa z dotacji i będę mogła ruszyć z interesem, kocham swoje dzieci nad życie ale mam dość "siedzenia w domu". Mam nadzieję, że dziś nastrój lepszy:-)

Fasolka jak Patrycja? Opuchlizna trochę zeszła?

Umówiłam się dziś na wizytę kontrolną z Dawidkiem bo nadal kaszle, znów będę czekać nie wiadomo ile czasu bo wszystkie numerki do Pani dr wydane i przyjmie nas na końcu. Chlebek już się piecze, naczynia w zmywarce i zaraz wskakuje na hula:-)

Miłego dzionka, bez wypadków:-)

Witam sie i ja :-)

Natka no dzis juz lepiej wyglada zeszło troche , ale dalej maruda i nie podoba mi sie bo dziwnie mi sie wygina przy przewijaniu tz normalne jest ze mi ucieka itp bo tak zawsze robi :p ale teraz jakos nie ten :/ ale mamy dzis wizyte z innego powodu to przy okazji ja pediatra obejrzy dokładnie ;-)

Miłego dnia :-)

reklama
witam się i ja ..ze śniadankiem pysznym i kawką .

rano skrobanie szyb w aucie i 1 'C mnie przywitał:baffled:

wczoraj miałam zalatany dzień-rano 1,5 h w gabinecie wieszanie lamp,szpachlowanie dziurek ..potem do klientki..potem do Ikea po zakupy do gab.w drodze powrotnej zajechalismy po dzieci-mąż do gabinetu porobić drobiazgi a ja do domu dać dz.obiad i odrobić lekcje..
mąż wrócił przed 17.00 to ja do klientek-miałam wczoraj 4 u jednej pani w domu..wróciłam o 22.00.
padłam ...
dziś mam tylko 1 klientkę ..pranie już chodzi.
mam nadzieję dziś odsapnąć :sorry2:

wszystkim życze miłego dnia..zalatanym wytchnienia a chorowitkom zdrówka..

Do góry