Cześć. Podpisuje wieczorem jak starczy czasu. Jestem świeżo po kontroli i jest wszystko ok. Tyle że ja czuję inaczej. Dla mnie to jest dziadostwo jakich mało. Ale nie placilam za to bo w tym kraju antykoncepcja jest za darmo. I niestety nie mogę sobie pozwolić na to żeby ją wyjąć. Mój mąż by mnie wykończył. Już teraz jestem na skraju załamania nerwowego. ..
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Bedismal ja jakoś nie w temacie jesli możesz to napisz o co chodzi ? Bo nie rozumiem .
Mama biorę M na przetrzymanie nie odzywam sie nadal nic a nic .
Dziś na 16.30 zebranie w szkole,nie wolno brać dzieci więc M udalo sie zwolnić wcześniej z pracy i na 16 będzie w domu więc ja lecę na zebranie .
Eh pogoda dziś dolujaca .
Mama biorę M na przetrzymanie nie odzywam sie nadal nic a nic .
Dziś na 16.30 zebranie w szkole,nie wolno brać dzieci więc M udalo sie zwolnić wcześniej z pracy i na 16 będzie w domu więc ja lecę na zebranie .
Eh pogoda dziś dolujaca .
katrina115
Potrójna Mama
witajcie
Mamusia - tez Cię ściskam, ale niekoniecznie uda się całkiem na płasko, bo mam poduszki amortyzujące hihi.
Pawimi - do Pl to może i cos z tej tempki doszło, tu nic a nic.
Zimno, mokro, pada i dziecko mi się juz nachodziło do szkoły. W nocy Alinka miała 39 stopni. Jestem zombi dzisiaj.
Aaaaa - Kuba wreszcie sam chodzi. Mój dzielny mały Kowboj (chodzi tak jakby nim był).
Mamusia - tez Cię ściskam, ale niekoniecznie uda się całkiem na płasko, bo mam poduszki amortyzujące hihi.
Pawimi - do Pl to może i cos z tej tempki doszło, tu nic a nic.
Zimno, mokro, pada i dziecko mi się juz nachodziło do szkoły. W nocy Alinka miała 39 stopni. Jestem zombi dzisiaj.
Aaaaa - Kuba wreszcie sam chodzi. Mój dzielny mały Kowboj (chodzi tak jakby nim był).
patik80
Fanka BB :)
Witam!
katrina - ale Twój Kubuś się rozwija! Wszystko na raz, brawo!!!!
dorota - twarda jesteś, ja nie umiem długo milczeć,taka atmosfera jeszcze bardziej pogarsza relacje między mną a emkiem, więc musimy się szybko godzić, ale wiadomo do tego trzeba chęci z dwóch stron i możliwości przegadania co boli i nie pasuje
pawimi - no niestety u mnie też zimno, ale dzięki za chęci;-)
mamusia - powiadasz słoik nutelli? musiałabym się po kątach chować przed dziewczynami
Bedismall - kochana ale jak Ty tej wkładki nie chcesz. to masz się przez męża męczyć??? to chyba nie tak ma wyglądać Są inne metody, mniej inwazyjne. Ja po porodzie teraz zdecydowałam się na tabletki anty, wzięłam 3 i bolała mnie od nich głowa, emek od razy stwierdził, że trzeba rzucić te dziadostwo, bo jaki sens brać coś, co tylko kłopoty sprawia.
Zośkę zaatakowało przeziebienie Szaleje jak zwykle ale nos zapchany, oczywiście problem jest nawet z wysiąkaniem nosa
katrina - ale Twój Kubuś się rozwija! Wszystko na raz, brawo!!!!
dorota - twarda jesteś, ja nie umiem długo milczeć,taka atmosfera jeszcze bardziej pogarsza relacje między mną a emkiem, więc musimy się szybko godzić, ale wiadomo do tego trzeba chęci z dwóch stron i możliwości przegadania co boli i nie pasuje
pawimi - no niestety u mnie też zimno, ale dzięki za chęci;-)
mamusia - powiadasz słoik nutelli? musiałabym się po kątach chować przed dziewczynami
Bedismall - kochana ale jak Ty tej wkładki nie chcesz. to masz się przez męża męczyć??? to chyba nie tak ma wyglądać Są inne metody, mniej inwazyjne. Ja po porodzie teraz zdecydowałam się na tabletki anty, wzięłam 3 i bolała mnie od nich głowa, emek od razy stwierdził, że trzeba rzucić te dziadostwo, bo jaki sens brać coś, co tylko kłopoty sprawia.
Zośkę zaatakowało przeziebienie Szaleje jak zwykle ale nos zapchany, oczywiście problem jest nawet z wysiąkaniem nosa
katrina115
Potrójna Mama
patik - no właśnie Kuba tak ma, że dłuuugo nic sie nowego nie dzieje, a potem z dnia na dzień wszystko raz chciałby robić.
Wczoraj z siadu kucał i wstawała z kucania, a po wstaniu maszerował. Dziś juz sobie chodzi - całą długość kuchni i pół przedpokoju potrafi na raz przejść. A potem niestety traci równowagę. Z tym, że jest bardzo uparty i nie odpuszcza, tylko zaraz wstaje i maszeruje dalej. I zaczyna się ładnie bawić - piłkami, autkami i naczynkami (zabierają mi razem z Alinką z kuchni kubki metalowe, miseczki metalowe i łyżeczki i gotują).
Wczoraj z siadu kucał i wstawała z kucania, a po wstaniu maszerował. Dziś juz sobie chodzi - całą długość kuchni i pół przedpokoju potrafi na raz przejść. A potem niestety traci równowagę. Z tym, że jest bardzo uparty i nie odpuszcza, tylko zaraz wstaje i maszeruje dalej. I zaczyna się ładnie bawić - piłkami, autkami i naczynkami (zabierają mi razem z Alinką z kuchni kubki metalowe, miseczki metalowe i łyżeczki i gotują).
Pawimi u nas 14ºC i leje takze dół. Zazdroszczę takiego ciepła bo mi było mało
Mamo a jak biznes na kółkach
Patik zdrówka. Moje też zakatarzone
Dorota współczuję. Same problemy się ciebie trzymają
A pisałam o wkładce mirena.
Katrina Zuch Kubuś
Mamo a jak biznes na kółkach
Patik zdrówka. Moje też zakatarzone
Dorota współczuję. Same problemy się ciebie trzymają
A pisałam o wkładce mirena.
Katrina Zuch Kubuś
mama05
prrrryy szaaaalona :))
heloł,heloł
ja już w domostwie..lekcje odrobione.
Bedii
&&&& za Twoje sprawy!
a wkładki nigdy nie miałam to nie wiem jak to jest.
a biznes -dziękuję ,kręci się wszystkie panie ze stacjonarnego mojego gabinetu chętnie korzystają z wizyt domowych wiec jest si..
nie są to niewiadomo jakie pieniądze..tydzień sie jeszcze nie skończył a zapisy są
Katrina
brawoooo dla Quby!!!
elegancko-cieszę się z Tobą
Dorota
oby zebranie szybko minęło i jak najmniej kasy wyciągnęli;-)
Patik
ja swoją część nutelli wyjadam jak odwiozę dzieci do szkoły
zdrówka dla córy.
moje krasnale zdrowe i oby tak zostało.
pozdro-mam klientkę wiec lecę
ja już w domostwie..lekcje odrobione.
Bedii
&&&& za Twoje sprawy!
a wkładki nigdy nie miałam to nie wiem jak to jest.
a biznes -dziękuję ,kręci się wszystkie panie ze stacjonarnego mojego gabinetu chętnie korzystają z wizyt domowych wiec jest si..
nie są to niewiadomo jakie pieniądze..tydzień sie jeszcze nie skończył a zapisy są
Katrina
brawoooo dla Quby!!!
elegancko-cieszę się z Tobą
Dorota
oby zebranie szybko minęło i jak najmniej kasy wyciągnęli;-)
Patik
ja swoją część nutelli wyjadam jak odwiozę dzieci do szkoły
zdrówka dla córy.
moje krasnale zdrowe i oby tak zostało.
pozdro-mam klientkę wiec lecę
Ostatnia edycja:
Mamusiu, Patik i reszta- staralam sie podzielic tym slonkiem i cieplem ale coz....nie wyszlo ja przed chwila (jest 9 wieczor) siedzialam na schodach przed domem w krociusienkich spodenkach i bluzeczce na ramiaczkach....ciepelko fajne, lekko duszno. Lipiec czuc w powietrzu. Tylko cos liscie zaczely sie kolorowic i co niektore juz spadac Ogrodek wola o jesienne kwiaty..musze cos podzialac w weekend bo te letnie jednoroczne juz sie koncza pomalu. Cieplo to jedna sprawa ale sezon jednak pamieta ze to polowa wrzesnia prawie. Zaczynamy w sobote polska szkole. Nie chce mi sie, jak sobie pomysle o tych dojazdach i porannym wstawaniu to mnie az mdli ale szkoda tego zaniedbac. Dwa lata wytrzymalam, pociagne i dalej pewnie. Bedi, bedi hahaha ale sie usmialam, mowisz szmate babie pokazac juz jej humor wraca
Katrina - rosnie Ci juz kawal chlopa Niedlugo mundurek do szkoly bedziesz zamawiac!
Ide cos poczytac i spac...poranne wstawanie i takie goraco mnie wykancza. Nienaturalne jednak takie upaly o tej porze roku. Padam na cyce (ktorych nie posiadam):-) Buziaki for all....Spijcie dobrze.
Katrina - rosnie Ci juz kawal chlopa Niedlugo mundurek do szkoly bedziesz zamawiac!
Ide cos poczytac i spac...poranne wstawanie i takie goraco mnie wykancza. Nienaturalne jednak takie upaly o tej porze roku. Padam na cyce (ktorych nie posiadam):-) Buziaki for all....Spijcie dobrze.
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Pawimi ale super masz pogodę :-), pozazdrościć :-), u mnie coraz chłodniej ,teraz 9 stopni i popaduje ,wczoraj cały dzień lało .
Katrina gratulacje dla synka:-).
Bedi dzięki już rozumiem :-), też popieram ze skoro nie chcesz wkładki to sie nie zmuszaj ,są inne metody :-).
Mama zebranie trwało 2,5 godz ,aż takiego majątku nie wydam ,kazali zdeklarowac sie ile każdy może dac na budżet do szkoły na rok ,suma dowolną więc ja dam 20 zł,ubezpieczenie 49 zł, książkę jeszcze jedną 16 zł j zdjęcie we wrześniu będzie robione 11 zł :-).
Mama a czym sie dokładnie zajmujesz w tym twoim biznesie? Kurcze tygodniowo 800 zł to naprawdę super :-).
Najpierw oli sie posikala w nocy a teraz niedawno alan ,kurcze sama juz nie wiem o co chodzi,bo już picie na wieczor im ograniczylam.
Dziś jak wrócę to muszę tam wszystko poprac a materace jakoś przewietrzyc .
U mnie oli katar,wczoraj noc była gorsza ,dziś lepiej śpi ,katar jej nie przeszkadza,innych dolegliwości brak :-).
Katrina gratulacje dla synka:-).
Bedi dzięki już rozumiem :-), też popieram ze skoro nie chcesz wkładki to sie nie zmuszaj ,są inne metody :-).
Mama zebranie trwało 2,5 godz ,aż takiego majątku nie wydam ,kazali zdeklarowac sie ile każdy może dac na budżet do szkoły na rok ,suma dowolną więc ja dam 20 zł,ubezpieczenie 49 zł, książkę jeszcze jedną 16 zł j zdjęcie we wrześniu będzie robione 11 zł :-).
Mama a czym sie dokładnie zajmujesz w tym twoim biznesie? Kurcze tygodniowo 800 zł to naprawdę super :-).
Najpierw oli sie posikala w nocy a teraz niedawno alan ,kurcze sama juz nie wiem o co chodzi,bo już picie na wieczor im ograniczylam.
Dziś jak wrócę to muszę tam wszystko poprac a materace jakoś przewietrzyc .
U mnie oli katar,wczoraj noc była gorsza ,dziś lepiej śpi ,katar jej nie przeszkadza,innych dolegliwości brak :-).