reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hejka
U nas też zakupowe szaleństwo. Obkupilam męża w zarze. On mnie w h&m właśnie i miałam Patrykowi kupić tam spodnie w tej promocji. Szlag! U nas już 4 dni zakupy robimy ale z przerwami na karmienie Mayi i padam już na pyszczek.
A ja to już rozmiar 12-14...masakra. wczoraj miałam chatę wolną bo m

reklama
MAMA widze ze zakupki udane :tak:.

My od piątku wieczora u dziadkow w Rybniku,wczoraj dziadki kupili Oliwce płaszczyk na teraz na jesien :tak:,a Alankowi adidasy tez na ta pogode,dzis lecimy na dalsze lowy zakupow dla dzieci :tak:,korzystam poki dziadki kupuja to i nasz portfel trochę odpocznie ;-).

U mnie dziś słoneczko,zjemy sniadanie i na zakupy heja.,M od rodzinki odpoczywa ma cisze i spokoj :-D.

Milego dnia

witam się:-)

Dorota
tak,u nas zakupy udane...choć jak się wchodzi do sklepu a tam mama krzy-czy do dziecka-chodź tuuuu!! zostaw to!!!! masz stac przy mnie!!!!
to wrrrrrrr..masakra!!!
ludzie myślą ,że są sami i nadzierają się ,aż uszy więdną ..nie lubię takich tłumów..na drugi raz pojadę na zakupy w tygodniu i to od rana bo wtedy najmniej ludzi jest.

u nas też póki co słonko,ale zapowiadają deszcze wiec cóż ..ile damy rade to zrobimy na ogrodzie -muszę wykopać cebulki mieczyków i frezji..

Pawimi
obcinałam ostatni raz krzewy ,żeby się zdążyły zabliźnić po cięciu bo jak sie za późno przytnie i roślina się nie zabliźni to grozi stratą rośliny lub jej częsci ..ja od 7 lat jak działam w ogrodzie ostatni raz przycinam początkiem września :tak:

Bedii
i u Was widzę zakupowo :) przyjemności:-)

paaaa

...i znowu sama :-(

Tydzien temu odebralam meza z dworca o 4 rano i...pierwsza rzecza ktora zrobilam to skrecilam w pierwsza napotkana lesna drozke. Tam po szybkim :-p przywitaniu pojechalismy do domu a tam juz dzieciaki tate oblegly. Korzystalismy z kazdej chwili aby sie poprzytulac ale z 4 dzieci i psem to nielatwe. Oprocz tego codzienne sprawy, zalatwienia i naprawy ktorych przez 3 miesiace sie troche nazbieralo...no i coz dzisiaj rano smignal spowrotem do pracy i nie bedzie go 3 miesiace 95 dni :-(

Podczytalam troche i wiem ze zakupowo bylo, pozdrawiam a jak troche okrzepne to powroce na ojczyzny lono :-0

Zuz inka
przytulam ...:sorry:
3 miechy to kurka kawał czasu!!
ale Ty silna babka jesteś i jak trzeba to trzeba..my powspieramy -bo tyle możemy.
a witanie w lesie musiało być mega ;-):-):-):-)

my kanapowo z popkornem świeżo zrobionym ,lodami--->leniwie i co kto lubi:cool2:

ZUZINKA no no przywitanie pierwsza klasa ,pewnie każdy chlop chciałby aby tak go zona witala :-D,kochana fakt 3 miechy to szmat czasu,ale my powspieramy jak mowi MAMA :tak:.

Dzieci spia,ja tez spiaca,zaraz ide nyny,dzieci obkupione,kurtki,buty i czapki wiec ja zadowolona :tak: dobranoc.

Hej kochane! Jestem na bb baaaaaardzo rzadko, raczej czytam niż piszę. Jestem mamą dziewczynek w wieku 5 i 1 i chłopca 4latka.Potrzebuję porady. Może ktoś mi podpowie. Moje maluchy mają wspólny pokój (i tak będzie jeszcze 1-2 lata, mam nadzieję że nie dłużej,ale w życiu różnie bywa), Pokój ma ok 3mX4m, więc dla każdego łóżko, szafka i zabawki i do pokoju nie da się wejść. Dlatego szukam rozwiązania jak zorganizować to miejsce.Pomyślałam o łóżku piętrowym? Czy któraś z Was ma dla pociech łóżko piętrowe 3-osobowe? jak ono się sprawdza? Czy warto inwestować w takie łóżko? Widziałam takie łóżka tylko na zdjęciach, ale na zdjęciach wiele rzeczy wygląda super, a w rzeczywistości jest do niczego, niepraktyczne. Pozdr.

Margeritka
Ja mam takie 3 osobowe piętrowe z ikei. Trofas czy jakoś się nazywa. Już u nas nie produkują. Takue bbiałe metalowe. Minus jedyny jaki znalazłam to że skrzypi. A jes bardzo wygodne

reklama
Do góry