reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hejka
U nas też zakupowe szaleństwo. Obkupilam męża w zarze. On mnie w h&m właśnie i miałam Patrykowi kupić tam spodnie w tej promocji. Szlag! U nas już 4 dni zakupy robimy ale z przerwami na karmienie Mayi i padam już na pyszczek.
A ja to już rozmiar 12-14...masakra. wczoraj miałam chatę wolną bo m

reklama
MAMA widze ze zakupki udane :tak:.

My od piątku wieczora u dziadkow w Rybniku,wczoraj dziadki kupili Oliwce płaszczyk na teraz na jesien :tak:,a Alankowi adidasy tez na ta pogode,dzis lecimy na dalsze lowy zakupow dla dzieci :tak:,korzystam poki dziadki kupuja to i nasz portfel trochę odpocznie ;-).

U mnie dziś słoneczko,zjemy sniadanie i na zakupy heja.,M od rodzinki odpoczywa ma cisze i spokoj :-D.

Milego dnia

witam się:-)

Dorota
tak,u nas zakupy udane...choć jak się wchodzi do sklepu a tam mama krzy-czy do dziecka-chodź tuuuu!! zostaw to!!!! masz stac przy mnie!!!!
to wrrrrrrr..masakra!!!
ludzie myślą ,że są sami i nadzierają się ,aż uszy więdną ..nie lubię takich tłumów..na drugi raz pojadę na zakupy w tygodniu i to od rana bo wtedy najmniej ludzi jest.

u nas też póki co słonko,ale zapowiadają deszcze wiec cóż ..ile damy rade to zrobimy na ogrodzie -muszę wykopać cebulki mieczyków i frezji..

Pawimi
obcinałam ostatni raz krzewy ,żeby się zdążyły zabliźnić po cięciu bo jak sie za późno przytnie i roślina się nie zabliźni to grozi stratą rośliny lub jej częsci ..ja od 7 lat jak działam w ogrodzie ostatni raz przycinam początkiem września :tak:

Bedii
i u Was widzę zakupowo :) przyjemności:-)

paaaa

...i znowu sama :-(

Tydzien temu odebralam meza z dworca o 4 rano i...pierwsza rzecza ktora zrobilam to skrecilam w pierwsza napotkana lesna drozke. Tam po szybkim :-p przywitaniu pojechalismy do domu a tam juz dzieciaki tate oblegly. Korzystalismy z kazdej chwili aby sie poprzytulac ale z 4 dzieci i psem to nielatwe. Oprocz tego codzienne sprawy, zalatwienia i naprawy ktorych przez 3 miesiace sie troche nazbieralo...no i coz dzisiaj rano smignal spowrotem do pracy i nie bedzie go 3 miesiace 95 dni :-(

Podczytalam troche i wiem ze zakupowo bylo, pozdrawiam a jak troche okrzepne to powroce na ojczyzny lono :-0

Zuz inka
przytulam ...:sorry:
3 miechy to kurka kawał czasu!!
ale Ty silna babka jesteś i jak trzeba to trzeba..my powspieramy -bo tyle możemy.
a witanie w lesie musiało być mega ;-):-):-):-)

my kanapowo z popkornem świeżo zrobionym ,lodami--->leniwie i co kto lubi:cool2:

ZUZINKA no no przywitanie pierwsza klasa ,pewnie każdy chlop chciałby aby tak go zona witala :-D,kochana fakt 3 miechy to szmat czasu,ale my powspieramy jak mowi MAMA :tak:.

Dzieci spia,ja tez spiaca,zaraz ide nyny,dzieci obkupione,kurtki,buty i czapki wiec ja zadowolona :tak: dobranoc.

Hej kochane! Jestem na bb baaaaaardzo rzadko, raczej czytam niż piszę. Jestem mamą dziewczynek w wieku 5 i 1 i chłopca 4latka.Potrzebuję porady. Może ktoś mi podpowie. Moje maluchy mają wspólny pokój (i tak będzie jeszcze 1-2 lata, mam nadzieję że nie dłużej,ale w życiu różnie bywa), Pokój ma ok 3mX4m, więc dla każdego łóżko, szafka i zabawki i do pokoju nie da się wejść. Dlatego szukam rozwiązania jak zorganizować to miejsce.Pomyślałam o łóżku piętrowym? Czy któraś z Was ma dla pociech łóżko piętrowe 3-osobowe? jak ono się sprawdza? Czy warto inwestować w takie łóżko? Widziałam takie łóżka tylko na zdjęciach, ale na zdjęciach wiele rzeczy wygląda super, a w rzeczywistości jest do niczego, niepraktyczne. Pozdr.

Margeritka
Ja mam takie 3 osobowe piętrowe z ikei. Trofas czy jakoś się nazywa. Już u nas nie produkują. Takue bbiałe metalowe. Minus jedyny jaki znalazłam to że skrzypi. A jes bardzo wygodne

reklama
Do góry