reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Patik
to jak zrobię swoje to wyslę Ci dhl'em;-)
najwazniejsze,że uzupełniłas poziom cukru:-D

a odżywkę ja stosuję codziennie-przelałam sobie do buteleczki z atomizerem -spray to spray;-)
stosuje się 3 tyg-akurat ,żeby zużyć butelkę ..robi sie tydzień przerwy i znowu..
na butelce jest opisane.
ja sobie chwalę ..:tak:

Ja też uwielbiam oponki ,najlepiej własnej roboty tylko gdybym ja umiała je robić hi .

Dziewczyny dowiedziałam sie żeby otrzymać ta kasę z tego dodatkowego punktu w orzeczeniu,to muszę mieć wcześniej bezpośrednio przed tym mopsem pół roku pracy i wtedy niby zrezygnować z pracy i iść na to świadczenie pielegnacyjne,no totalna porażka :-(, obiad zrobiony,posprzatane,idę szykować sie z alim i po oliwke a z nimi na plac może pójdę bo sloneczko

hejka

patik - tak nie bardzo mi pozwalał pracować, bo lubi być w centrum zainteresowania, a ja tak nie dam rady, poza tym chce wszędzie wchodzić, a jak nie, to bunt. W związku z czym postanowiliśmy z mężem, że teraz to zawożą mnie, po czym Kuba jedzie z tatą zawieźć Alinkę do szkoły i potem po mnie wracają.

Mój mały mądrala zaczyna się robic coraz bardziej kumaty - jak się jego pytam gdzie jest Kubuś pokazuje na siebie i mówi "TUTA". Przybija piątkę, robi papa i coraz to zaskakuje nas czymś nowym.

Dorota - słów mi brak.... No Comment.

Bedi - oby reprymenda coś dała!!!!

Wisienka - oj okropne jest to gubienie włosów, gdzie się nie obejrzysz tam wkoło swoje własne włosiska, a potem te sterczące odrastające kikutki.... ale zaraz o tym zapomnisz.

Nie pamiętam co komu jeszcze.

Pozdrawiam i miłego wieczorku zyczę.

dobra wedlug zyczen dziele sie cieplem...zrobilam zdjecie teraz popoludniu i samochod stal w kompletnym cieniu...jest juz po 16-tej wiec nawet nie wiem ile w samo poludnie bylo kiedy najgorecej jest ;-)
1231557_10151834764549693_668945257_o.jpg

Załączniki

• 1231557_10151834764549693_668945257_o.jpg
    1231557_10151834764549693_668945257_o.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 44
reklama
dzień dobry ..
zostawiam duży słoik nutelli i łyżeczki-częstuje sie ..trzeba sie ratować i humor poprawiać:baffled:

Pawimi
u nas naciągana połowa Twojej tempki...

Dorota
jak z M??

ściskam na płasko:-)

Do góry