reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

a ja sie smutkam bo moje dziecie za 9 dni jedzie na wojne z Syria :no::-(. Szlag by to trafil ze Ameryce zachcialo sie wtracac w lokalne konflikty a zwykli szaraczkowie tylko cierpia na tym. Ze jechac mial w tamte strony wiedzialam, ale pogodzona bylam z Afganistanem w ktorym wzgledny spokoj panuje i z ktorym sie juz oswoilam rok temu. Widmo aktywnej wojny mnie nie bawi.:baffled: No ale co ja Wam bede truc...bede w rekaw z synowa chlipac i nosa wycierac przez nastepne pare miesiecy....Dobrej nocy.

reklama
Pawimi - oj współczuję :-(, szczerze to szczeka mi opadła i nie wiem co powiedzieć :-(, będę sie modlila za Twojego syna,a ile on ma lat.?
Wiesz co uswiadomilas mi teraz ze są większe tragedie niż to ze dzieci dają popalic matce bo sa niedobre i nadpobudliwe .

Patik oj przestan ,przestan,wątpię ze moglabys sie uczyć od nas ,coś czuje ze w kulki lecisz i właśnie to Tys perfekcyjna pani domu jest :-).
Super ze synek miał taka przerwę w cycoleniu :-).

Ja po 21 poszłam spac,taka padnieta byłam hi,niedawno oliwka zaś sie posikała,2 raz w tym tyg.przebralam ja i czekam aż zasnie .

czy ktoś pamięta stara mamę:-D

nie mam cos dni ostatnio ,żeby bb odpalić ..ale jeszcze tydzień i ogarnę wszystko to i spokój wróci.

Wisieńka
siostro moja-uprzejmie prosze udać sie do lekarza celem zbadania wszelakich organych potrzebnych do zycia ,które obecnie szwankują...
będę trzymać &&&& żeby nie było tak źle ,że potrzebny byłby zabieg.

Patik
no widzisz..czasem lepiej na 2,3 tyg.wrócić do pieluch ,żeby złapać oddech i cierpliwość..
powodzenia w misji MAJTY:tak:

Zuz inka
czy ja się pisze na spotkanie ????????
ofkors :-D
trza ustalić co i jak i może przed deszczową jesienią sie uda!!

Weroniczka
to Ty już na nastepnej wizycie płeć poznasz..zleciała połowa ciąży nie wiedzieć kiedy-przynajmniej mi;-)
też nie lubie tych pierwszych zebrań..
wczoraj miałam na 16.00 w sprawie dodatkowego angielskiego u córki-100zł miesięcznie -zajęcia we wt.i czw.po lekcjach.

Madlen
ale nas zaniedbujesz ..focha puszczam :-p
a mąż wziął sobie urlop jak dzieci poszły do szkoły??? się chłop ustawił;-)

Dorota
a Ty po nocach na bb siedzisz ??:-D

Pawimi
oby się wszystko szybko i dobrze skończyło z synem&&&&&&&&&&

Hana
no masz :wściekła/y: pokazała się i znów Jej ni ma:sorry2:
kawę Ci zostawiam :tak: a z boku kawałek czekolady:-p

ja wczoraj jak tylko zawiozłam dzieci na 8 wróciłam i tłukłam kotlety-rozmroziłam 2,5kg kawał mięsa i robiłam bitki..
zeszło trochę ,ale chyba na 4 dni mamy:-Da kruchutkie takie bo duszone na wooolnym ogniu..
potem podlałam wszystkie kwiaty,ogarnęłam górę-odkurzanie,zmiana poscieli..
potem dół i kawa
a potem woskowanie bikini bo dni płodne sie zaczynają a znimi ochoooota :-D

po dzieci pojechałam o 11.30..
lekcje,obiad,rowery....kawa.
i o 15.30 pojechałam z nimi na to zebranie-dzieci na orliku a my 30 min ustaleń i do domu ..
jak mąż wrócił po 17 to już wiadomo;-)

we wtorek i srode miałam klientów domowych wiec wracałam 22,20.30
dzis mam i w gabinecie i w domu i też będę po 20.00.
a w między czasie odbieranie dzieci,spacer z psem ,obiad...
czasem mam wrażenie ,że mam 8 rąk :-D

no...kawę wypiłam ..lecęęęę.
miłego i udanego dnia kobietki:)

Hej, hej.

Dzieci poszły sobie z domu to mam chwilę ciszy :-)

Pawimi współczuję tego stresu. Oby jak najszybciej wam to zleciało i syn wrócił do was :-)

Patik ja jeszcze płci nie znam :no::no::no: A badanie te wykomuje się za pomocą specjalnej maszyny działającej za pomocą pola magnetycznego. U nas w kraju mało znana ale w niektórych krajach jest bardzo powszechnym narzędziem w diagnostyce lekarkiej.

Mama a no leci ten czas, leci :-) I brzuch rośnie :-)

:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Dziewczyny, mam bardzo ważną sprawę!

Zlikwidowano we wszystkich przedszkolach zajęcia dodatkowe. Dzieci nie mogą już uczyć się języków, plastyki, muzyki, a nawet mieć zajęć korekcyjnych. Zbieramy z rodzicami podpisy pod petycję, żeby przywrócić te zajęcia, które były na niezłym poziomie i naprawdę w rozsądnych cenach. Proszę pomóżcie, to dla mnie bardzo ważne.

::::::[url]www.petycje.pl::::::Zajęcia dodatkowe w przedszkolach[/URL]

:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Jestem z herbatka!
Uzupelnilam zdjecia na FB, przez ten czas mgla opadla wiec wybywamy z Mania na spacerek. No i z psem :-)
Maz jutro wraca wiec przez tydzien mnie nie bedzie ale mysle ze mi to wybaczycie :-p

Pozdrawiam

PS Pawimi bardzo Ci wspolczuje i nie zazdroszcze. Przy obecnej sytuacji w Syrii nie dziwie sie Twoim nerwom!!!

Hello!
Wpadam jak po ogień. Napisałam posta i mi skasowało, więc sie streszczam
Pawimi, współczuję Ci bardzo. Niestety też pojąć nie mogę po co to wkraczanie w konflikt lokalny. Mój M mówi, ze niestety nic nie napędza gospodarki jak wojna:angry::angry::angry::angry::angry: Nie zgadzam się na takie napędzanie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jakby kasa była najważniejsza na świecie, wrrrrrrrrrrrrrrr........

ZuzInka ciesz się chłopiną, wszystko Ci będzie wybaczone ;-) :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Dorota, nie dziwię się, że padłaś. Mnie nic tak nie męczy jak plac zabaw, bardziej niz dzieci:-D:-D:-D A Ty masz jeszcze zawsze zarwane noce. Mam pytanie dlaczego Oliwkę puściłaś do szkoły? Może to nie jest dobre rozwiązanie?

Patik - jestem specjalistką od robienia strasznie dużo rzeczy jednocześnie, to mój problem prawdę mówiąc... Ale rzekomo to naturalne dla kobiet, należy tylko starać się jak najwięcej kończyć.

Mamo
- Ty jesteś pracuś z turbonapędem!!!!!! Zawsze mnie zadziwiałaś. Ja niby jestem szybka ale przy Tobie to niczym ślimaczek się ruszam ;-)

Misiarska współczuję tesciowej na co dzień. Zresztą wszystkim nie zazdroszczę, jeśli żyją wespół-zespół z mamami swoich mężów. Bo to nie jest zdrowe w relacjach małżeńskich i rodzinnych.

A teraz spadam. Za 20 minut wyruszam w objazd po placówkach wychowawczych.

mam Was w pracy:-p

wróciłam właśnie z domowej wizyty i za 20 min następna klientka więc szyybka kawka i Wy..

Piaska
no słyszałam dzis własnie od kumpeli ,która ma 2 w przedszkolu ,że za każdą dodatkową godzinę płaci się tylko 1zł ,ale za to znieśli wszystkie dodatkowe zajęcia..masakra ..współczuje -mój syn już do przedszkola od tego roku nie chodzi wiec nas te "atrakcje" z szarpaniem się ominęły...

Zuz inka
przyyyyjemności z mężem ..nagadajcie się i na....:-p Ty wiesz co ;))))
ino wleć od nas za kilka dni:tak:

Joaś
ja uwielbiam miec dużo na głowie bo wtedy paradoksalnie wszystkiego dopilnuję a jak mam przysłowiowy dzień wolny to wszystko mi przez palce przelatuje bo niby luuzzz...spokój i ze wszystkim leżę ..a tak-->dużo,ale wszystko ogarniam .
a Ty też masz motorek w doopce więc mi nie cukruj bo też dajesz radę a masz wiecej bączków do ogarnięcia ;-)

Wisieńka
where are You???????????????

Bedii,Ewuniaf,AnnaS??????????????

Tyle afery się robi wokół tych zajęć dodatkowych a tak naprawdę trochę dobrej woli dyrekcji i można bardzo łatwo ten przepis obejść. NAsze przedszkole obeszło bo pani dyrektor pofatygowała się do prawnika, który jej pomógł to zrobić. I w ten sposób mamy wszystkie zajęcia dodatkowe pozostawiane w przedszkolu :-) Przedszkole podnajmuje salę i w momencie gdy dziecko idzie na zajęcia rodzic nie płaci za przedszkole za tą godzinę. To tak jakby odebrane zostało dziecko z przedszkola i po godzinie do niego wróciło. I w ten sposób są zajęcia na terenie przedszkola zgodnie z prawem i wolą rodziców :-)

reklama
to kilka fotek nas :tak:,wy sie juz znacie pewnie wiec i ja wam jakies fotki nasze wkleje :tak:.

Moj kochany zerowkowicz.

ogch0o.jpg

ALANEK

120rtqq.jpg

M z dziecmi

35itxlw.jpg

Ja rudzielec hi

qo95dt.jpg

Do góry