reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Patik jakos mnie sie twoj profil nie otwiera cos zle link zapodalas

Pawimi imprezowy czas powiadasz :D

Mamo Ty mnie tu chrzakanie mezowym nie szczuj bo ja jeszcze musze 3 tygodnie wytrzymac...a znajac mojego pecha to pewno wtedy @ przylezie...i bedziemy sie musieli bawic w indianina :-p

Misiarska ja po ksiegowosci wiec tez matematycznie :-)

Pozdrawiam wszystkie

reklama
a mi sie link otwiera, juz nawet zdarzylam sie zaznajomic z Patik - moja imiennicznka ;-)
misiarka ano widzisz, zamiast fajnej laski wredna tesciowa ze mnie haha.
mamusia koronki zbedne, ja sobie zartowalam ze zapomnialam :-D wszak mam sporo mlodszego m. to chlopak sie stara zeby mi przypomniec w razie czego :tak:

A moje dziecisko zonate juz chwilke ze swoja sliczna zonka z usmiechem jak z reklamy pasty do zebow i kruczoczarnymi wloskami.

mama - oj przydadzą się &&&&&&& :-)

zuz-inka - mój mąż twierdzi, że żeby coś związanego z matematyką robić, to trzeba być albo samobójcą, albo wielkim pasjonatem (jedno nie wyklucza drugiego ;-)) I chyba coś w tym jest...

pawimi - tylko się cieszyć z takiej ślicznej synowej ;-)

Miłego wieczorku kochane

Witajcie
Jejku kiedy ja tu byłam. Wakacje u taty w sumie wciąż trwają bo wpadłam do domku tylko na tydzień. U nas wszystko biegnie swoim torem. dzieciaki rosną i szaleją w sobie do wieku własciwy sposób ja cieszę się macierzyństwem a P dalej w rozjazdach. Tęsknię za wami i chciałabym nadrobić żeby wiedzieć co u was chociaż mama05 conieco mi mówi ale same widzicie kiedy ja mam czas! Tuż przed snem bo wcześniej obowiązki oczywiście paplanie z małżem do późna.na moim blogu dałam duzo zdjęć , jeśli macie ochotę to zapraszam zwłaszca te bez Fb. Pozdrawiam i mam nadzieję być tu częstym gościem.
link do postu ze zdjęciami:-)
Wakacyjnie - Potrójna mamuśka - bloog.pl

Pawimi - mojemu pasierbowi brakuje takiego pobytu w wojsku, nie to, żeby od razu do Afganistanu, ale żeby zrobił się samodzielny i potrafił docenić to, że póki co ma wszystko pod nos podstawiane. Bo póki co to taka kaleka życiowa, ale... nie mój cyrk!! Choć i tak w tym roku jakoś nie mogę narzekać, bo jest w porządku. Alinka bardzo lubi się z nim bawić, a Michał potrafi się nią zająć i chce to robić (jak Alinka go poprosi, to jej nie odmawia, tylko idą i albo z klocków coś zbudują, albo puzzle układają). Kilka razy się nawet zdarzyło, że starszy brat sam z siebie wziął na ręce Kubę i sie nim zajął.

witam się porannie :baffled:miałam w planie dłużej pospać ,ale tyle z tego wyszło...
to wlecę z kawom sie przywitać.

Wisieńka
witaj kochana ..dobrze,że jesteś już bo brakowało tu Cię :tak:
pikczery świetne ;) Antonio śliczny chłopczyk a Emilka jakie urocze kitajce ma :-D

Zuza
&&&&&&&&&&&&&&&&&& ,żeby po powrocie męża @ jeszcze nie było ,albo była wcześniej ..żebyście się mogli witać do woli:-p

Ewuniaf,Weroniczka,Bedii,Madlen
gdzie Wy som :eek:

Pawimi
udanej imprezy-bo na bank jakas Wam się trafi :tak:

Joaś ,Hana
tu sie tęskni:-)

Patik
jak u Was na froncie?

miłego kochane i spokojnego.

witam i ja po dluzszej nie obecnosci...czasami zajrzalam ,poczytalam ale zeby napisac to czasu brak :sorry:
wakacje po malu dobiegaja konca to i wsio wroci do normy :-D
pozdrawiam :-)

Witam się szybciutko:-)

Jutro spodziewam sie gości więc mam troszkę roboty w domku:tak:

miłego dnia wszystkim życzę i pozdrawiam serdecznie:-)

reklama
czesc i czołem

Melduje, że dojechaliśmy cało i zdrowo na miejsce. Jestem okrutnie zmęczona, ale to normalne. Poszłam spać o 1-wszej, o 4-tej pobudka, bo 4.40 wyjeżdżaliśmy, żeby być ok. 8-mej na lotnisku. Dzieciaki wiekszość drogi przespały, więc super, z drugiej strony obawiałam sie, że dalsza część podróży może być ciężka, ale dzieciaki mile nas zaskoczyły. Z Dublina wyjechaliśmy o 11-nastej (po śniadanku u kolegi) i o 14.30 byliśmy u brata - dzieciaki znowu przespały większość drogi, a wtedy, kiedy nie spały były bardzo grzeczne, więc SUPER!!!
Mój brat ma synka 2,5 roku - taka trójeczka plus szalony roczny pies...... wiecie czego można dostać. Kubuś na początku bał się psa i płakał za każdym razem, gdy sunia sie do niego zbliżała, teraz już traktuje ja jak żywą zabawkę i jest OK.
Dziś chcą szybko uciekać przed psem sam się nadstawiał, żeby go prowadzać za rączki, co nas bardzo cieszy - mój kręgosłup trochę mniej. Zapomniałam niestety aparatu, więc jak zgram fotki od brata, to coś wkleję.

Do góry