reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Nadchodzi dla mnie ciężki czas... Kubula się pionizuje. Dziś bardzo intensywnie mi pomagał w kuchni, pomoc polegała głównie na przestawianiu ustawień kuchenki i włączaniu piekarnika, ale jakoś daliśmy radę. Oczywiście po każdym przestawieniu bije sobie brawo.

witajcie ;)
bylismy 3 dni u rodzinki na Pomorzu..
w piatek mielismy rocznicę slubu ,a że w tym roku wyszło jak wyszło to my pojechalismy do rodziców..

w piątek podnoszę rolety w sypialni a tu przed domem napisz

I YOU!

I- ze sztachety :-D

serce- z kostki brukowej

Y-też z kostki:-D
O-ze skakanki :-D:-D
U- z agrowłókniny :-p

!- sztacheta i kostka:-D

na dole w jadalni 10 czerwonych róż i kartka.

no kocha chłop po tylu latach ..kocha.

ruz1.jpg

obiad rocznicowy był u rodziców ,mama dostała 2 dni wolnego od pracy nad morzem,babcia nawet dobrze się czuła (86 lat) wiec pojechałam po Nią ..i razem spedzilismy miły dzień .
wczoraj wracalismy-a droga z nad morza wiadomo ...lekko nie było ..ale powoli sie kulalismy i wróciliśmy cali :)

pozdrawiam i sciskam na płasko:))

Hej!
Mamo05 GRATULACJE!!!!! Wspaniale, ze tak jesteście blisko siebie, że takie wyznanie jest bardzo naturalne i prawdziwe :-)
Życzę Wam jak najwięcej dobrych dni
Wskoczyłam na chwilę zameldować, że wróciliśmy w końcu z wakacji. Jednak teraz zasuw na całego bo trzeba się przygotować do szkoły i przedszkola. W tym roku bardzo jestem wzruszona, bo mój ukochany Arti rozpoczyna ścieżkę edukacyjną. Wypuszczam zatem mojego królewicza w świat. Jestem wzruszona nad wyraz.
Ściskam Was wszystkie, nowe, zasiedziałe czy też wskakujące od czasu do czasu. Dobrego ostatniego tygodnia wakacji!!!!

Joaś
dziękuję Ci siostro kochana :)))

nasz Arti juz do przedszkolaaaa..???

gdzie ten czas tak pędzi!!

my wczoraj wrócilismy i już 2 pralka chodzi ..rosół też wstawiłam własnie.
nam już tylko książki do kupienia zostały-dzis Tom zamawia na necie.

Hej kochane.

mama ależ ten Twój mąż się pięknie postarał. Zazdroszczę. I bardzo się cieszę, że tak dobrze Wam się układa. Nam za kilka dni też wybije równe 10 lat małżeństwa ale wątpię by mój nieromantyczny mąż cokolwiek wymyslił :-( Tak już jego natura.
Życzę Ci mamusiu żeby tak piękne uczucie zawsze w Was było i nigdy nie zgasło.

My właśnie czekamy na dostawę książek bo zarz powinny być i będę je oprawiać. A potem jeszcze zostaje mi tylko uszyć worki na stroje gimnastyczne i buty i czekać na 2 września.

U mnie też jeszcze książki do kupienia, ale nieliczne. Na Karolkę i Bartka czekać już będą w szkole za to jedynie do opłaty. Tych kilka to Marcina.
Weroniczka, ja worki to kupię - potrzebuję jedynie 2, wiec nie ma co udawać, że szyć potrafię ;-)
Lecę jakiś obiad klecić.
Dziś Karolcia ma 9 urodziny!!!!!

To wszystkiego dobrego dla córci :-)
A do mnie właśnie książki doszły tylko, że pomyliłam sobie i zamiast kart pracy do religi kupiłam podręcznik :nerd::nerd: No i teraz musze jeszcze dokupić :-(

Weroniczka
dziękuję ;**

a pomyłka pewnie przez hormony ;-)
rośnij zdrowo kochana.

Joaś
przybij 5tkę dla Karoli..bo na uściski to już za duża co ??:-Dmoja za kilka dni kończy 8.

a ja woreczków nie potrzebuję bo dzieci maja szafki w szkole-każdy swoją .nie ma wspólnej szatni tylko koło klas są szafki i każdy ma taki nr jaki ma w dzienniku.

my rozpoczęcie roku mamy na 10.oo

kawyyyyy
my już po obiedzie-rosół dziś.

reklama
Do góry