reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Nadchodzi dla mnie ciężki czas... Kubula się pionizuje. Dziś bardzo intensywnie mi pomagał w kuchni, pomoc polegała głównie na przestawianiu ustawień kuchenki i włączaniu piekarnika, ale jakoś daliśmy radę. Oczywiście po każdym przestawieniu bije sobie brawo.

witajcie ;)
bylismy 3 dni u rodzinki na Pomorzu..
w piatek mielismy rocznicę slubu ,a że w tym roku wyszło jak wyszło to my pojechalismy do rodziców..

w piątek podnoszę rolety w sypialni a tu przed domem napisz

I YOU!

I- ze sztachety :-D

serce- z kostki brukowej

Y-też z kostki:-D
O-ze skakanki :-D:-D
U- z agrowłókniny :-p

!- sztacheta i kostka:-D

na dole w jadalni 10 czerwonych róż i kartka.

no kocha chłop po tylu latach ..kocha.

ruz1.jpg

obiad rocznicowy był u rodziców ,mama dostała 2 dni wolnego od pracy nad morzem,babcia nawet dobrze się czuła (86 lat) wiec pojechałam po Nią ..i razem spedzilismy miły dzień .
wczoraj wracalismy-a droga z nad morza wiadomo ...lekko nie było ..ale powoli sie kulalismy i wróciliśmy cali :)

pozdrawiam i sciskam na płasko:))

Hej!
Mamo05 GRATULACJE!!!!! Wspaniale, ze tak jesteście blisko siebie, że takie wyznanie jest bardzo naturalne i prawdziwe :-)
Życzę Wam jak najwięcej dobrych dni
Wskoczyłam na chwilę zameldować, że wróciliśmy w końcu z wakacji. Jednak teraz zasuw na całego bo trzeba się przygotować do szkoły i przedszkola. W tym roku bardzo jestem wzruszona, bo mój ukochany Arti rozpoczyna ścieżkę edukacyjną. Wypuszczam zatem mojego królewicza w świat. Jestem wzruszona nad wyraz.
Ściskam Was wszystkie, nowe, zasiedziałe czy też wskakujące od czasu do czasu. Dobrego ostatniego tygodnia wakacji!!!!

Joaś
dziękuję Ci siostro kochana :)))

nasz Arti juz do przedszkolaaaa..???

gdzie ten czas tak pędzi!!

my wczoraj wrócilismy i już 2 pralka chodzi ..rosół też wstawiłam własnie.
nam już tylko książki do kupienia zostały-dzis Tom zamawia na necie.

Hej kochane.

mama ależ ten Twój mąż się pięknie postarał. Zazdroszczę. I bardzo się cieszę, że tak dobrze Wam się układa. Nam za kilka dni też wybije równe 10 lat małżeństwa ale wątpię by mój nieromantyczny mąż cokolwiek wymyslił :-( Tak już jego natura.
Życzę Ci mamusiu żeby tak piękne uczucie zawsze w Was było i nigdy nie zgasło.

My właśnie czekamy na dostawę książek bo zarz powinny być i będę je oprawiać. A potem jeszcze zostaje mi tylko uszyć worki na stroje gimnastyczne i buty i czekać na 2 września.

U mnie też jeszcze książki do kupienia, ale nieliczne. Na Karolkę i Bartka czekać już będą w szkole za to jedynie do opłaty. Tych kilka to Marcina.
Weroniczka, ja worki to kupię - potrzebuję jedynie 2, wiec nie ma co udawać, że szyć potrafię ;-)
Lecę jakiś obiad klecić.
Dziś Karolcia ma 9 urodziny!!!!!

To wszystkiego dobrego dla córci :-)
A do mnie właśnie książki doszły tylko, że pomyliłam sobie i zamiast kart pracy do religi kupiłam podręcznik :nerd::nerd: No i teraz musze jeszcze dokupić :-(

Weroniczka
dziękuję ;**

a pomyłka pewnie przez hormony ;-)
rośnij zdrowo kochana.

Joaś
przybij 5tkę dla Karoli..bo na uściski to już za duża co ??:-Dmoja za kilka dni kończy 8.

a ja woreczków nie potrzebuję bo dzieci maja szafki w szkole-każdy swoją .nie ma wspólnej szatni tylko koło klas są szafki i każdy ma taki nr jaki ma w dzienniku.

my rozpoczęcie roku mamy na 10.oo

kawyyyyy
my już po obiedzie-rosół dziś.

reklama
Do góry