reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Patik jakos mnie sie twoj profil nie otwiera cos zle link zapodalas

Pawimi imprezowy czas powiadasz :D

Mamo Ty mnie tu chrzakanie mezowym nie szczuj bo ja jeszcze musze 3 tygodnie wytrzymac...a znajac mojego pecha to pewno wtedy @ przylezie...i bedziemy sie musieli bawic w indianina :-p

Misiarska ja po ksiegowosci wiec tez matematycznie :-)

Pozdrawiam wszystkie

reklama
a mi sie link otwiera, juz nawet zdarzylam sie zaznajomic z Patik - moja imiennicznka ;-)
misiarka ano widzisz, zamiast fajnej laski wredna tesciowa ze mnie haha.
mamusia koronki zbedne, ja sobie zartowalam ze zapomnialam :-D wszak mam sporo mlodszego m. to chlopak sie stara zeby mi przypomniec w razie czego :tak:

A moje dziecisko zonate juz chwilke ze swoja sliczna zonka z usmiechem jak z reklamy pasty do zebow i kruczoczarnymi wloskami.

mama - oj przydadzą się &&&&&&& :-)

zuz-inka - mój mąż twierdzi, że żeby coś związanego z matematyką robić, to trzeba być albo samobójcą, albo wielkim pasjonatem (jedno nie wyklucza drugiego ;-)) I chyba coś w tym jest...

pawimi - tylko się cieszyć z takiej ślicznej synowej ;-)

Miłego wieczorku kochane

Witajcie
Jejku kiedy ja tu byłam. Wakacje u taty w sumie wciąż trwają bo wpadłam do domku tylko na tydzień. U nas wszystko biegnie swoim torem. dzieciaki rosną i szaleją w sobie do wieku własciwy sposób ja cieszę się macierzyństwem a P dalej w rozjazdach. Tęsknię za wami i chciałabym nadrobić żeby wiedzieć co u was chociaż mama05 conieco mi mówi ale same widzicie kiedy ja mam czas! Tuż przed snem bo wcześniej obowiązki oczywiście paplanie z małżem do późna.na moim blogu dałam duzo zdjęć , jeśli macie ochotę to zapraszam zwłaszca te bez Fb. Pozdrawiam i mam nadzieję być tu częstym gościem.
link do postu ze zdjęciami:-)
Wakacyjnie - Potrójna mamuśka - bloog.pl

Pawimi - mojemu pasierbowi brakuje takiego pobytu w wojsku, nie to, żeby od razu do Afganistanu, ale żeby zrobił się samodzielny i potrafił docenić to, że póki co ma wszystko pod nos podstawiane. Bo póki co to taka kaleka życiowa, ale... nie mój cyrk!! Choć i tak w tym roku jakoś nie mogę narzekać, bo jest w porządku. Alinka bardzo lubi się z nim bawić, a Michał potrafi się nią zająć i chce to robić (jak Alinka go poprosi, to jej nie odmawia, tylko idą i albo z klocków coś zbudują, albo puzzle układają). Kilka razy się nawet zdarzyło, że starszy brat sam z siebie wziął na ręce Kubę i sie nim zajął.

witam się porannie :baffled:miałam w planie dłużej pospać ,ale tyle z tego wyszło...
to wlecę z kawom sie przywitać.

Wisieńka
witaj kochana ..dobrze,że jesteś już bo brakowało tu Cię :tak:
pikczery świetne ;) Antonio śliczny chłopczyk a Emilka jakie urocze kitajce ma :-D

Zuza
&&&&&&&&&&&&&&&&&& ,żeby po powrocie męża @ jeszcze nie było ,albo była wcześniej ..żebyście się mogli witać do woli:-p

Ewuniaf,Weroniczka,Bedii,Madlen
gdzie Wy som :eek:

Pawimi
udanej imprezy-bo na bank jakas Wam się trafi :tak:

Joaś ,Hana
tu sie tęskni:-)

Patik
jak u Was na froncie?

miłego kochane i spokojnego.

witam i ja po dluzszej nie obecnosci...czasami zajrzalam ,poczytalam ale zeby napisac to czasu brak :sorry:
wakacje po malu dobiegaja konca to i wsio wroci do normy :-D
pozdrawiam :-)

Witam się szybciutko:-)

Jutro spodziewam sie gości więc mam troszkę roboty w domku:tak:

miłego dnia wszystkim życzę i pozdrawiam serdecznie:-)

reklama
czesc i czołem

Melduje, że dojechaliśmy cało i zdrowo na miejsce. Jestem okrutnie zmęczona, ale to normalne. Poszłam spać o 1-wszej, o 4-tej pobudka, bo 4.40 wyjeżdżaliśmy, żeby być ok. 8-mej na lotnisku. Dzieciaki wiekszość drogi przespały, więc super, z drugiej strony obawiałam sie, że dalsza część podróży może być ciężka, ale dzieciaki mile nas zaskoczyły. Z Dublina wyjechaliśmy o 11-nastej (po śniadanku u kolegi) i o 14.30 byliśmy u brata - dzieciaki znowu przespały większość drogi, a wtedy, kiedy nie spały były bardzo grzeczne, więc SUPER!!!
Mój brat ma synka 2,5 roku - taka trójeczka plus szalony roczny pies...... wiecie czego można dostać. Kubuś na początku bał się psa i płakał za każdym razem, gdy sunia sie do niego zbliżała, teraz już traktuje ja jak żywą zabawkę i jest OK.
Dziś chcą szybko uciekać przed psem sam się nadstawiał, żeby go prowadzać za rączki, co nas bardzo cieszy - mój kręgosłup trochę mniej. Zapomniałam niestety aparatu, więc jak zgram fotki od brata, to coś wkleję.

Do góry