reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

ostatnio tak czesto bywam na forum ze za kazdym kolejnym podejsciem nowa mamusia sie pojawia ;-) Witam i zapraszam na nasz wierny od kilku juz chyba lat kocyk.
Mamusiu plany powiadasz rodza sie w glowkach? no i dobrze! popieram cokolwiek to jest :tak:A jak wycieczka sie udala?

Zuza ciast marchewkowych i dyniowych mam kilka wyprobowanych ale wiem ze te z bloga MW sa tez swietne jak to patik poleca wiec probuj i dawaj znac jak wyszlo. Trzymam kciuki za przyjazd zapracowanego meza! Alez Was zaraza dopadla, strasznie Was musialo umeczyc:baffled:

Misiarka Twoje sposoby kalkulacji i oszczedzania zabrzmialy jak u profesjonalnej ksiegowej :szok: ale musze wyznac ze moj m. jest jeszcze gorszy. Ja do wydatkow mam ciut lzejsza reke a on musi wszystko z komputerem, pamieta kazda najmniejsza cyferke i musi mu sie zgadzac co do centa bo jak nie..to zatruwa zycie calej rodzinie hahaha :-D To tak pol zartem a na serio faktycznie jest bardzo skrupulatny ma zreszta matematyczne podejscie do wszystkiego w zyciu, bezlitosna pamiec do cyfer i zawartosci konta....

U nas dalej lato i imprezowo ale juz z trzezwoscia zaczynam akceptowac ze wkrotce ta bloga sielanka sie konczy. Nie wiem kiedy to zlecialo....bylismy tak zajeci ze prawie 3 miechy przelecialy jak z bicza strzelil. Ciekawe ze paskudna zima nigdy nie chce tak szybko przemijac :confused: tylko sie wlecze w nieskonczonosc. Mi juz udalo kupic sie te klika drobiazgow do szkoly ktore moje dzieci potrzebuja na nowy rok, nawet jakies nowe szmatki dostali chociaz zawsze sobie obiecuje ze juz szafy sie nie zamykaja i nie kupuje nic nowego, no ale jak sie chodzi po sklepach to niektore rzeczy same do reki sie pchaja...i tak sie tez stalo tym razem wiec wzbogacil sie nowe ciuchencje tez pomimo ze takowych w planach nie bylo.
Moj m dzis ma jakis zawodowy egzamin i nie wiem co z tego wyjdzie po dwoch dniach weekendowego imprezowania...dzis rano z bolem glowy wstal zdziwiony dlaczego hehe Zwlaszcza w sobote bylo dosc hucznie bo odbebnilismy sasiedzkie party prawie jak mini wesele na 70 osob.

A Hanusia? urlopuje sie gdzies? Tego linka Joas nigdy nie otworzylam, widac zastrzezony jest na USA jak to czasem sie zdarza, a szkoda bo chcialam powiwatowac naszej swiatowej gwiazdeczce. Wisienke podgladam na fejsbuku, rosnie jej maly Antonio jak na drozdzach, Bedi zreszta tez widuje, mala pszczolka juz kawal kobitki:tak:

weroniczka a jak u Was? rosniecie zdrowo? wszystko w porzadku?

No dobrze, tyle u nas, malo atrakcyjnie i nic nowego w zasadzie, same przyjacia i imprezki...

Buziaczki i do uslyszenia

reklama
Patik,Pawimi
a dziękuję ;* wycieczka udana...potem piknik nad jeziorkiem..potem kapanie w jeziorze a później dojedliśmy co zostało i do domku :-D
było bardzo miło..kumpela taka zadowolona bo tak siedziałaby w domu i robiła ogórki na zimę :-D a tak posiedziałyśmy przy kawce i słodkościach ,pogadałysmy ..fajnie było..dzieciaki wylatane--> dzień udany:):)

no i dzięki babki za wsparcie ;**

nasza Hana jakoś w czwartek chyba wyjeżdża na wakaje :-p

nasze już zasypiają ..a monż yyyyy chrząka znacząco :-D

Pawimi - mówisz matematyczne podejście.... :-D Skończyłam matematykę, więc chyba coś w tym jest :-D

mama - super, że wycieczka się udała :-) Swoją drogą, ciekawe co to chrząkanie może znaczyć ;-) hehe

Miłego wieczorku mamuśki

Pawimi - kochana na te Twoje imprezy i biesiadowanie to chyba trzeba mieć mocną głowę i mnóstwo siły:-D Może jak moje dzieci podrosną to też się towarzysko rozwinę :rofl2:
mamusia - super że się dzień udał:tak: ja też zadowolona z dzionka, pospacerowałam dzisiaj więcej z moją trójeczką, odwiedziłyśmy bibliotekę, i dwa razy plac zabaw, na koniec z mężem w rzutki pograłam:-) Jedynie swojego planu związanego z treningiem fitness nie zrealizowałam, bo usnęłam razem z dziewczynami w pokoju, a teraz to już za póżno na wygibasy:sorry2: pewnie z mężowskiego chrząkania miły wieczór się zrobił:-p

dobrej nocki

Patik hehe jakby Ci tu powiedziec :-D ..........Wiesz, ostatnio sasiadka do mnie mowi hmmmm wstalam i nawet kaca nie mialam - to dziwne :szok: buahahaha czyli w imie zasady trening czyni mistrza. A tak serio to wyjatkowo w tym roku sezon imprezowy mamy bardzo obfity. Nigdy do tej pory AZ TAK nie bylo. Przytylam przez to lato chyba z 10 funtow przez to picie i zarcie :baffled: W kazdy poniedzialek jestem zrabana ze zmeczenia jak dziki kon. Dzis rano ledwie zwleklam sie z wyra wiec nie wiem czy tak chcesz :rofl2:
a ja Cie mam na fejsbuku w swoim szanownym gronie czy nie udzielasz sie? bo nie pamietam...
Mamus - chrzakanie? jako matka zonatego synalka i poczciwa tesciowa juz nie pamietam co takowe chrzakanie znaczy :-D

Wlasnie...moj synus nawet 21 nie ma skonczone ale Katrinko jednak zycie go nauczylo i nie robi dasow przy jedzieniu ;) bynajmniej nic mi synowa nie wspominala :happy2:

patik - najważniejsze, że dzionek się udał i że ty i dzieci zadowolone jesteście :-)

pawimi - to Ty już teściową jesteś.... A taką sympatyczną babką się wydawałaś ;-) hehe . A tak na serio to podziwiam Cię za te imprezy, zresztą jak jesteśmy w swoim domu w Polsce jest podobnie...

ja z kawom :-D:-D

Misiarska
a chrząkania wyszedł...dziki sex:rofl2:
rewelka po prostu ;)))

Pawimi
to Ty pochrząkaj znacząco -zobaczysz ,że zadziała....wrzuć na swe zgrabne ciało koronkę i zobaczysz co się będzie działo:-D
teściowo Ty
:-D
imprezuj póki jeszcze zwlekasz się z wyrka ..jak przestaniesz się zwlekac to będzie znak:-p

Patki
no tak w szczerej nocy to ja też nie brykam :sorry: choc ostatnio mąż własnie koło 2 nad ranem zaczął ..tyle ,że ja nie byłam tak roześmiana ...ale ...potem ....:-D
fajnie,że i u Ciebie dzień udany:tak:

miłego i udanego dnia kobietki;)

Mama - aż Ci zazdroszczę tego dzikiego seksu:tak: Mój wczoraj zasnął jeszcze przed dziećmi.... No i tak chrapał, że aż nie mogłam zasnąć.... Może coś dziś, lub kiedyś..... ;-)

reklama
Do góry