reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Kolejne wieści:
Byłam na usg, łożysko ok, dziewczynka też zdrowa i bardzo ruchliwa. Mam mieć jeszcze robiony posiew z szyjki. Podejrzenie jest właśnie jakiejś bakterii.
Kolejny:
Łzy mam w oczach. Chyba nerwy mi puszczają...

reklama
Joaś dziękuję za wieści!!
pogratuluj Azile córki i niech się dzielnie trzyma...
jest w szpitalu ,dostanie leki-bedzie wszystko si-napisz ,że Ją wspieramy i jesteśmy z Nią !!

Kurcze przeczytalam ostatni post Mamy i pomyslalam jeny Azile urodzila :szok: ale cofnelam sie wyzej i wszystko wiem. Joas dzieki za wiesci!!!

Do mnie dzis dotarl pesser wiec w poniedzialek do gina...jak mi sie to w srodku zmiesci to nie wiem:baffled:

AAAAA i wiesci od Agatulki urodzila wczoraj 3280 g. Wszystko w porzadku...tylko z tego wszystkiego nie spytalam czy chlopak czy dziewczynka:sorry2:

Zuz Inka dzieki za info o Agatulce...no właśnie bo Ona chyba tez nie wiedziała jaka płeć ...
a jak napisałam smska to nie da się wywnioskować jaka płeć...?
ja jak urodziłam to pisalam imieniem dziecka to było wiadomo :):)

a jak wygląda passer to nie wiem więc nie potrafię sobie wyobrazic co Ci tam będą wkładać ...w kazdym razie -trzymaj się !!

ojojojoj....sie porobilo, jakie wiesci malo ciekawe....azile biedna wila to gniazdko i wila a tu ciut za wczesnie na takie wicie gniazda, Tulam i trzymam kciuki zeby wszystko skonczylo sie pomyslne.

Agatulka
- kochana serdeczne gratuacje! Czekamy na jakies zdjecia coreczki:tak:

Joas - trzymaj sie dzielnie i dziekujemy za wiesci.

weroniczko - a ja jednak zrezygnowalam z plaszczyka w tym roku poniewaz nie mamy wcale zimy, jest poprostu zwyczajnie wiosennie prawie caly sezon, napewno natomiast zglosze sie przed przyszla jesiena z nowymi wymiarami bo przeciez chlopaczysko moje wyrosnie ;-)

iwet - solarium powiadasz? widzisz ja tak kiedys sterczalam na tych solariach po 2, 3 x w tygodniu zeby byc "piekna" mulatkowa i sie wystraszylam kiedy moja mamusia zaczela chorowac na raka. Do tego pozniej doszla ciaza z Vincentem i zrezygnowalam z pieczenia sie na lozkach. Natomiast teraz na nowo odkrylam opalanie mysle ze bezpieczniejsze czyli airbrush tan i jestem bardzo zadowolona. Wyjatkowo dlugo mi sie to trzyma bo do prawie dwoch tygodni i skora jest naprawde zlocisto-brazowa, wcale nie widac ze to sztuczne opalanie zwlaszcza na nogach ktore naprawde maja ladniutki naturalny kolorek. Ostatnio chodze calkiem bez rajstop i nie mam bladych kikutow tylko wygladam jakbym dopiero co z wakacji w tropikach wrocila. Wiec goraco polecam tym ktore sa zainteresowane.

Zuzinka - u Ciebie widze tez spokojnie byc nie moze:baffled:

Zuz Inka dzięki za info..

Martusia witaj na świecie!!!!

Pawimi cześć kochana..fotki chłopców super,widac ,że radocha jak byk dla nich ;)))
super!
ja mam w pracy solarium to czasem wskoczę..

kupiłam sobie dziś uroczą sukienkę bombkę..
bluzeczkę
buty szpilki szare..

jutro impreza..
pachy wywoskowane ;)
nogi własnie wywoskowałam ;)) i bikini też ;)

we wtorek umówiłam sie do ginki ..
u nas taka ślizgawica ,że prawie miałam dziś stłuczkę...;/
oby już nie padało...

ja mam jeszcze 703 zdjecia oprocz tego linku ale nie mialam czasu jeszcze sie tym zajac. Moze przez weekend sie temu przygladne;-)
mamo slizgawica mowisz a u mnie sloneczko mocno grzeje i trawka sie zieleni, chociaz nie powiem powietrze jest dzis dosc chlodne w porownaniu do tego co mielismy.

Pawimi a no u nas slizgawica...drogowcy zaskoczeni :wściekła/y:przez cały dzień (a troche dzis jeżdziłam) nie widziałam pługu ,żeby odśnieżał,nie widziałam żeby sypali sola czy piachem ...nic!!!

oby jutro już nie padało...

reklama
Hej, hej.

Chciałam Wam sie jeszcze pochwalić że dostałam wczoraj Stasiową ocene końcową na półrocze i wypadł naprawde bardzo dobrze. W umiejętnościach wszędzie ma najlepiej :) W wiedzy również ma najwyższą ocenę. Jedynie z zachowania ma drobne uwagi ale to juz Wam pisałam o jego klasie i tych dwuch pannach. Ale ocena końcowa bardzo dobra. I to mnie psychicznie bardzo podbudowało bo wiem ze słusznie wyslałam go do szkoły wcześniej :)

Agatulka wielkie gratulacje kochana :)

Do góry