reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Weroniczka super!!
ja też dostałam na ostatniej wywiadówce..
Zuza też ma znakomicie wpisane ;)
czyta ładnie-nawet dzis jak Ją odbierałam pani powiedziała,że bardzo ładnie czyta i chetnie sie zgłasza do czytania na lekcji..
zachowanie tez oki...

ja wiem już ,że Dominika też puścimy w wieku 6 lat do I klasy:)

moje bąki juz zasypiają..Zuza jutro jedzie do palmiarni do Poznania..

reklama
witam:-)

co za wiesci!!!
Agatulka gratuluje córeczki!
a Ty Azile sciskaj nogi ile się da! to jeszcze nie czas na Was!!!

jejciu tez powinnam troszke wiecej odpoczywac ale się nie da!! wczoraj cały dzien latałam za czyms do ubrania na sobote ale na moją sylwetke cos kupic to kiepsko!! na liczniku mam 82kg:angry: ale co się dziwić jem jak smok!!
kupiłam w H&M żakiet i białą bluzke z takim dekoltem ze mam zamiar tym moim 80F znokautować przeciwników Dart'a:-) do tego wcisnęłam sie w rurki!!

Mama koniecznie pokaż się ja będziesz wyglądac dzis na imprezie:-)

Joaś łącze się z Tobą w modlitwie o Tate.
pa
idę wieszac pranie

cześć i czołem w ten mróz!!!

Sempe kochana no to super,że udało się skompletować strój i zadowolona jesteś :))))
dawaj cycolkami po oczach jak masz:))) ja nie mam to daję rzęsami ;))))znaczy trzepoczę hahahaaa
a Twój telefon odbiera fotki??? to wyślę Ci mmsa bo ja mnie umiem wstawiać ..a nie będę wciąż Wisieńki biednej prosić ...

pozdrawiam i smacznej kawusi życzę !:)

witam piatkowo, zawiozlam dzieci do szkoly a sama musze sie do pracy zabrac. Moj najmlodszy dzis pojechal na dziecieca sztuke do teatru, ciekawa jestem jego wrazen bo cos rano wspominal ze nie chce sam bez starszego brata jechac;-) A u nas dzis zimno i ma sypac snieg :no: Specjalisci od pogody szumnie oglaszaja ze koniec wiosenych ferii dla naszego regionu...hmm, cale szczescie ze to juz polowa lutego prawie wiec zima nie poszaleje zbytnio. Jest faktycznie zimno i proszy lekko sniegiem...podobno najbardziej dotkliwie ma posypac w okolicach Chicago wiec mam nadzieje ze do nas to juz takie resztki dotra. W kazdym razie nie podoba mi sie to bo jutro musze jechac tyle kilometrow do polskiej szkoly w dodatku mamy wywiadowke :-D Ciekawe czy bede dumna jak Weroniczka ze Stasia czy tez rozgi mam szykowac:-):-)

Sempe - tez koniecznie musisz nam pokazac ta swoja bojowa kreacje:cool2: tak to opisalas ze wprost nie moge sie doczekac wizualnych efektow :-D

No dobrze moje drogie, wracam do papierkow i moich klientow. Pozdrawiam juz prawie weekendowo i do uslysznia!

mamo-pisalam,zerzesy sa piekne i naprawde naturalnie to wyglada.szal a teraz czekamy na zdjecie:-)
pawimi-zaraz poczytam co to takiego airbrush tan,bo nie mam pojecia.przypomnij mi w jakim wieku sa twoi chlopcy:)mam krotka pamiec.moj mateusz coraz mniej lubi polska szkole oczywiscie nie odpuszcze musi skonczyc chociaz podstawowke.
izulka-niewdzieczna masz prace tyle godzin tygodniowo jak dajesz rade i to zdanie jeszcze musze przygotowac obiad na jutro...wow chyle czola,bo mnie gotowanie wykancza a jeszcze o tak poznej porze.brrr
twoja malenka chodzi do przedszkola???
joas-w niedziele zapale swieczke w kosciele i pomodle sie za zdrowie taty.trzymaj sie

ech ja tez dzisiaj sie narabalam,ale juz gnije w lozeczku w pizamce i zbieram sily na jutro.musze posprzatac caly domek a o 14h mamy bal karnawalowy w polskiej szkole.
hihi i tez mam okazje,zeby sie wystroic,bo dostalam zaproszenie od kolezanki na BANKIET do nowo otwartej polskiej restauracji
mamo wyskakuj z rzes;-);-);-)

iwet moje smrody skonczyly rowno w styczniu 4 i 9 a najstarszy w kwietniu skonczy 19 latek;-) taaaaa, stara ja, staraaaaaa:szok: moze nie bede sie do tego najstarszego przyznawac hahahaha
ale wiecie musze wam cos powiedziec.... Ostatnio, bodajze we wtorek mialam okazje z nim sobie pogadac przez telefon i opowiadam mu jak to dzieciaki byly zadowolone z urlopu ale ze najmlodszy troszke tesknil za mama bo chyba jednak pierwszy raz byl tak dlugo poza domem bez mamy a ten moj staruch mi mowi cos takiego, no to co...ja juz jestem bez mamy poza domem 8 miesiecy:-D
I tak mi sie cieplo na sercu zrobilo bo to chyba znaczy ze ten stary pyskacz jednak teskni za mamusia czasem:tak::-p

Pawimi -pewnie, że tęskni. Moja panna w maju skończy 22, mieszka już od dwóch lata sama. Z dala ode mnie od prawie 5 lat, ale jak ma tu przylecieć (nawiasem mówiąc przylatuje 2 marca), to już się doczekać nie może. I mnie i Alinki i za Nikusią też tęskni.

witam się po imprezie...żyje choc ledwo:))

Iwet ta fotka którą wstawiła Wisieńka to były właśnie moje rzęsy więc jaka jeszcze mam wstawić ??:))))

Katrina ,Pawimi witajcie :)

u nas piękne słonko-Tom własnie wrócił z dziecmi i Bono ze spacerku..kurczak w piekarniku.

bylismy w Poznaniu-kupilismy buty dla Toma,Zuzy i dla mnie...zabawki dla dzieci i sagę Zmierzch na dvd dostałam od męża!!ale się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!

miłej soboty ;)

Witajcie!!!!!
Jestem już w domku. Cała i ponoć zdrowa. Skurcze ustały całkowicie , mam nadal brać nospę i leżeć, leżeć, leżeć.
Dziękuje wam za tak wspaniałą troskę, jesteście kochane:tak::tak::tak:

reklama
Azile dobrze słyszec ze masz sie lepiej!!

u nas dupa!!
Alicja wczoraj od rana ma taki karat ze ją zalewa a na dodatek ropa ją zalewa! tzn w oczkach więc na bank zapalenie spojówek, zakraplam jej oczy z gentamiciną jak myślicie ile dni to potrwa??? mielismy w poniedziałek jechac do Kudowy ale w takiej sytuacji przełożylismy wyjazd na środe ale nie mamy jeszcze potwierdzenia czy pokój będzie nadal wolny!!

a dzis jeszcze ta impreza Dart'owa.... najlepiej bym nie poszła ale matka moja ma zostac z nimi i mówi ze przeciez to nic nie zmieni jak zostane...
jak coś nie jest po mojej myśli to mam az drgawki z nerwów!!

Do góry