reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam poobiednie:-)

własnie zjadłam zapiekanke z ryby makaronu i szpinaku:-) pycha choc ten szpinak jakos mi dzis nie podchodziła.
weekend znów intensywny: bylismy w kinie na DZIEWCZYNA Z TATUAZEM wstrząsający i bulwerujący film....

Joaś WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NA TE 40STKE niech w tych kolejnych dekadach Twojego zycia spelniają się Twoje kolejne zyczenia:-)

Ewunia ja mam za 3dni 37 a TY?

Mamuska:-) sleeeeeeeeeee~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

a ja jutro zaczynam II trymestr:-)

Katrina wcale nie wyglądasz jak wieloryb! ładnie Ci z tym brzuszkiem:-)

pozdrawiam

aaaaaaaaaaaa IWOSZ jak pięknie sobie poradziłas z Lesiem:-) kawał chłopa hih niech zdrowo się chowa a Ty wracaj do formy jak najszybciej:-)

reklama
Ewunia dzięki,zakpy zaliczone ..zatankowałam i wracałam czym predzej;))
teraz Tom z dziećmi i Bono na spacerze ja się za obiad biorę :)

Majqa cześć kochana..nasza Iwosz to dzielna bestia :))
właśnie została po raz 4ty mamą i to jakiego synka ;)))

dzielna naprawdę

joaś - ja również życzę wszystkiego najlepszego!!!

Mały jeszcze śpi, mężuś na nartach, dziewczyny oglądają bajkę a ja się relaksuję :tak:

czesc babeczki...

jakaś dziś smutna jestem..chyba nic z tego w tym cyklu....

Sempe-dzięki,łapię!!!!!

Majqa relaksuj się kochana!!

Joaś aahahahaaa no nie wierzę...wytoczyłaś sie z knajpy:))))))))) no to czadowo:)

Ewunia szczerbolek słodki:)) moja Zuza też bez zębów-6 Jej wypadło.

jedziemy na tym samym wozku.
u mnie tez kijowo wlasnie mi sie skonczyla @@@
sama wiesz jak mozna sie czuc dlatego nic nie pisalam.
mam cicha nadzieje,ze w maju na komuni mateusza bede juz w ciazy a tak marzylam o ciazawej kreacji na ta okazje.

Czesc

Mama to ze temperatura mizerna to sie nie przejmuj. wg twojego wykresu jest bardzo ladna. Pociesze cie ze u mnie dopiero kolo chyba 4 tyg ciazy temp byla na poziomie 37*C...(tzn caly czas byla oczywiscie wyzsza niz przed owu ale nie byla to znaczaca róznica) Wiec nie smutkaj jescze tylko cierpliwie czekaj na rozwoj sytuacji!!!! Trzymam kciuki:-)

Iwet przykro ze sie nie udalo tym razem. I za ciebie kciuki zacisniete...

moje dzieciaki juz spia ... Spakowane do szkoly i przedszkola. A ja jutro sie bycze z samą Haniulką. Moze ladna pogoda bedzie to sobie pospacerujemy troszkę :)

Ewunia dzięki kochana...nic mi innego nie zostało jak czekać...jeszcze tydzień..

moje też śpią od pół h,cisza i spokój.
ja jutro dopiero po pracy wlecę do Was.

buziaki

reklama
Mama ty masz zakaz zamartwiania się. Wcale nie jest powiedziane ze tempka ma byc 37*C. Wystarczy ze jest powyżej lini pokrywajacej 3 kratki. Jest skok i trzyma sie. Pamietaj nasze nastawienie ma wielki wpływ na nasz organizm.
OPTYMIZM NA CAŁEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry