reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

adusia - cześć ;) mamy podobne składy - wiekowo i płciami ;)

Też to zauważyłam na suwaczkach:tak::tak::tak::tak:

Dziękuję za miłe przyjęcie...i zagladać będę na pewno często.Bo jak same zauważyłyście BB to nałóg:-D:-D:-D:-D

Zazkus ja z tego samego powodu lubię wakacje...koniec ze wstawaniem o 6.45 bo starszyzna do szkoły.Co prawda Tina nie bardzo lubi spać bo ostatnio o 6.30 wstaje:baffled::baffled::baffled::baffled:....ale sama świadomość że nie muszę wstawać jest boska!!!!!

reklama
witam,
nie wiem co u Was i nie wiem czy nadrobie:no: problemy ze Starszym przycmiewają mi radość zycia, normalnie juz nie mogę na niego patrzeć ani słuchać itp nie mam juz sił do tego człowieka doszło do tego ze NIENAWIDZE WŁASNEGO DZIECKA!!!!! jestem załamana:no::no:
sempe - witam w klubie!!! jakbym o sobie czytala....no coz, to chyba uroki fatalnego wieku nastu lat kiedy mozna sobie gardlo zedrzec i dalej olewka totalna :crazy: Myslalam ze to tylko ja mam takie problemy i nawet o nich glosno nie chcialam wspominac bo czasem to mi az wstyd...chyba nikt kto nie ma dzieci w tym wieku nie jest w stanie tego zrozumiec:no:
Moj syn na dokladke przypomina mi mojego bylego meza....nie musze chyba pisac jakie w zwiazku z tym miewam odczucia. Czasem wydaje mi sie ze to jakis spisek mojego eks ze ten mlody mi tak dokucza :-D:rofl2:

mama - niestety - wciąż brudny.. zamiast prać na bb ciągle siedze :-D
...i dalej cie widze....:rofl2::rofl2::rofl2:
a z czego ten dywan jest?

w ogole to witam drogie panie, dzis zajeci bylismy, od rana praktycznie w rozjazdach, teraz przed chwila przyjechalam do domu i dzieciaki korzystaja ze sloneczka grzebiac sie na podworku a ja siadlam na moment przed laptop.

Jak nie urok to....Zepsulo mi sie swiatlo i dobrze ze mam uczynnego sasiada bo naprawial do tej pory...kabel sie wypstryknal ale trzeba bylo sprawdzic z ktorej puszki, w miedzy czasie ksiadz dzwonil czemu na zebraniu nie jestem bo skarbnik jestem a on chce kase na pamiatki itd...poszlam ale od razu na wejsciu powiedzialam mu ze ma wpisywac dzieciom do zeszytu takie sprawy bo ja nie bede latac jak tylko kiwnie tez mam swoje zycie.
A po poludniu bylam na pogrzebie sasiada 94 lata

I to by bylo na tyle jesli chodzi o zycie matki polki...

Pozdrawiam

Witam...dziś pogodowo o niebo lepiej:-D:-D:-D:-D:-D
Jak nie urok to....Zepsulo mi sie swiatlo i dobrze ze mam uczynnego sasiada bo naprawial do tej pory...kabel sie wypstryknal ale trzeba bylo sprawdzic z ktorej puszki, w miedzy czasie ksiadz dzwonil czemu na zebraniu nie jestem bo skarbnik jestem a on chce kase na pamiatki itd...poszlam ale od razu na wejsciu powiedzialam mu ze ma wpisywac dzieciom do zeszytu takie sprawy bo ja nie bede latac jak tylko kiwnie tez mam swoje zycie.

Nie ma to jak pomocna dłoń sąsiedzka:tak::tak::tak::tak:.Z suwaczka wnioskuję że córcia do komunii idzie????Dobrze zgaduję????Kiedy ten wielki dzień????Ja w związku z komunią wypuściłam się wczoraj po buty dla Oliwii...jestem w szoku nigdzie nie ma jej rozmiarówki:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: najwyżej w japonkach pójdzie;-);-);-);-)

aaa rozgryzlas GG ??
ZUZKUS- rozgryzlam-Tomi podal mi moj nr:tak:Witam sie z rana-dla zalatanych zycze troche odpoczynku,dla chorowitków duzo zdrówka i dla mam cierpliwości:tak:u nas dzis piekne slonko wiec i nastawienie inne,choc znowu mam lekki plamienie wiec zaraz dzwoni do ginek.czy mam dalej brac te hormony czy o co tu kaman:baffled::baffled:bylam wcz na 19 u dentysty-piatka gorna pieknie odbudowana-100zl oszlo,ale ząb wyblada jak nowy(choc ubytek byl nieduży,ale myslalam,ze zrobi "kwadratowa" plabe a tu taka ladna odbudowa)ja juz po kawce-teraz pozadki!!

...i dalej cie widze....:rofl2::rofl2::rofl2:
a z czego ten dywan jest?
.
a dobre pytanie zadałąś, bo ja się wcześniej nie zastanawiałam, poszukałąm od spodu metki, nawet była... a tam napis - "nie dopuszczać do przemoczenia" kurcze.. czy o znaczy że nie mogę do uprać tak jak chciałam? on jesttaki: multi-decor.pl - SHAGGY MICRO

ja od ok miesiąca jestem w stanie bycia prawie zdecydowaną na przystąpienie do wymyślania sposobu na zmniejszenie ilości czasu jaki poświęcam na bb :-D
ale zawsze sobie móię " jeszcze tylko raz odświeżę, jeszcze tylko raz, ostatni ...". dziwie się, jak ja mogłam się zebrać, żeby palenie rzucić ;)) 1 maja drugą rocznicę niepalenia będe obchodzić :-D dla mnie duże święto!!

witam Mamuśki
dziękuję za zyczenia, jezeli chodzi o syna to grubsza sprawa i nie chce mi się o tym tu pisać by wiecej krwi sobie zatruć, PAWIMI Ty to mnie rozumiesz a ja Ciebie, to juz ponad rok jak mój syn po porostu zabija mnie od wewnątrz, zabija moje uczucie do niego:-( brak słow nie wierze juz w jego przemiane, z domu nie wyrzuce bo mam obowiązek do 18tego roku zycia o niego dbac, sam odlicza miesiace do 18tki i mówi ze potem pójdzie w świat i bedzie robił to na co ma ochote, tylko ciekawe za co i gdzie bedzie sobie urzędował!!!
Krzyż na drogę a mi serce pęka na maxa!

idę na kawe!

Sampe...to musi być staszne:no::no::no::no::no: .Mojemu synowi jeszcze brakuje do tego wieku....ale juz mnie to przeraża(chociaż przyznam sie że bardziej obawiam się o córkę)......Wśród moich znajomych mam dwie rodziny z dziećmi w wieku nastu lat (dziś to nawet 19 )i o zgrozo z synem jest ok a u drugiej córka i przeboje straszne były...teraz jest lepiej.Więc może na pociechę dodam że i u was słonko sie pokaże????

reklama
Hejka!
Sempe nie zazdroszcze problemow :no: ehhh ja juz sie boje jak to bedzie
Iza piekna rocznica!!! :tak:
Joas zdrowia dla dzieci i sil dla Ciebie!
Mamo to moj numer znasz

Pozdrawiam!

Do góry