reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

SEMPE- tak,mam brac 3 opakowania czyli 63 tabletk bez przerwy na @-chodzi o zablokowanie jajnika i po odstawieniu plodnosc wraca i mamy dzialac ,tak zrobilismy syna-po odstawieniu w 3 cyklu sie udalo...u mnie inaczej byloby ciezko.....ale bylam w tolecie i narazie cisza z plamienie ,ale jesli znow sie powtorzy to dzwonie..

reklama
Witam i ja!
Sempe wszyskiego naj naj z okazji rocznicy slubu!!! i Caluski dla Malej z okazji 8 miesiaca!!! Sil aby starszego zrozumiec &&&
Mamo wkurzona jestem na maxa bo dalej nic nie wiem a lekarz dobry alergolog-pulmunolog i zawsze zdiagnoza trafiala i potrafila dobrze dobrac leki. A tak pewno pojde do rodzinnej ale ona mi nic nowego nie powie tylko go oslucha przed weekendem wrrrr

A u nas rano snieg lezal na trawie :szok: teraz stopnial ale zimno nadal i znowu trzeba bylo w piecu zapalic ehhh ta zima to sie chyba nie skonczy :no:

Pozdrawiam!

Szukałam i znalazłam!!!!!!

Witajcie dziewczyny,jestem mamą trójki kosmitów Kacpra 11 lat Oliwii 9 lat i 13 miesięcznej Konstancji.Nawet nie wiecie jak się cieszę że jesteście.Jeśli pozwolicie będę do was częściej zaglądać.Nie doczytam wstecz za wiele ale obiecuję być na bieżąco:tak::tak::tak:.....Na 13 do lekarza z Konstancją a za oknem śnieżyca:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Udanego dnia życzę!!!!!

ZUZKUS- to kiedy teraz do tego pulmunologa z Maciusiem???wizyta Ci uciekla, tm sie dlugo czeka???ADUSIA- witam Cie i zagladaj kiedy masz ochote,pisz duzo.gratuluje trojeczki,ja o poczatku czerwca zaczynam prace nad 3 maluszkiem:tak::-Dtakze od czerwca rosze o trzymanie kciuków:-DSEMPE- wszystkiego NAJ z okazji rocznicy-milosci,ciepla i zrozumienia!!!ukochaj 8 m-czna pannice od cioci:laugh2:u mnie pada a w zasadzie leje deszcz i wicher,ze ho-ho:baffled:dobrze,ze mamy ogrzewanie gazowe i w domku cieplo.ja juz obiad ugotowalam i za pol godz.klade Domisia.na 18.30 mam dentyste-leczyla mi zebe,zrobilam rtg-jest OK i teraz tylko pląba:tak:

Iza bo BB to nalog, przyjemny ale chyba najtrudniejszy do wyleczenia ;-)
Mama terminy do pulmunologa na NFZ mam z chlopakami na czerwiec ...a w styczniu rejestrowalam. Prywatnie chcialam...bylam u rodzinnego kazala zwiekszyc inhalacje z berodualu (rozszerzajacy oskrzela) bo jest spora obturacja i stad to charczenie i dala singular. Na weekend jestesmy zabezpieczeni
Adusia witaj i zagladaj czesciej!

mama - niestety - wciąż brudny.. zamiast prać na bb ciągle siedze :-D
IZA-:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:Wiem cos o tym:tak::tak:ZUZKUS- kurcze te terminy to masakra i teraz Ci jeszcze wypadl bo szkolenie....dobrze,ze teraz zabezpieczeni jestescie..a ze BB to nalóg to przekanalam sie po pierwszym tygodniu:rofl2:ZUZKUS a co to za piekny suwaczek z wakacjami-gdzie wybywacie?????:))

reklama
Przede wszystkim w wakacje nie bede musiala wstawac o 7.00 bo ja to typowa sowa i taka godzina to swit. No i pewno pojade do rodzicow bo co bede sama w domu siedziec, a moze i meza odwiedzimy. Pierwotnie myslelismy o morzu ale maz pewno teraz tak zaraz urlopu nie dostanie wiec zwyczajowo zostanie nam tydzien w Bieszczadach

aaa rozgryzlas GG ??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry