reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witajcie
Liza - u nas w porządku, dziękuję, samopoczucie bardzo dobre, jedynie mam dość tego wietrzyska, które u nas już prawie od tygodnia szaleje, a do tego co chwila sypie grad.... zimno, ciemno.... paskudnie,

mama - wracaj szybciutko do zdrowia,

Joaś - ojjjjj widzę, że niestety u Was tez mały szpital, przykro to czytać

Sempe - najważniejsze, że wszystko u Was w porządku i wróciliście zadowoleni, i ciiiiii może jeszcze nie teraz, niech ciut odchowam dzieci, żeby mieć więcej czasu dla wnucząt,

azile - super! ja mam termin USG na 4 stycznia,

no i nie pamiętam co komu jeszcze napisać - jeśli kogos pominęłam to przepraszam
pozdrawiam wszystkie mamusie i dużo zdrówka dla pociech życzę - miłego dnia!!!

reklama
Liza witaj :) My się chyba nie znamy ...
a080.gif

mama, lilka, azile - ja mam w domu 16 storczyków i przyznam, że kwitną cudnie choć nie dbam o nie szczególnie. Tak pielęgnuję jak pozostałe :)

azile - dobre wieści bardzo się cieszę
sempe - super, że koncert się udał no i wogóle git, a synuś - wyrośnie ;)
joaś - zdrowia dla Was
katrina - mam znajome (matka i córka), które mają dzieciaczki z tego samego roku i nawet miesiąca :-)

Łazienki lśnią, okna też ale reszta wymaga mojej uwagi ... Maruś nadal śpi kiepsko w nocy. Dziewczynki duzo go zabawią to ja wtedy robię co mogę ;)

majqa - no nie dziwie się, moja córka tez już mogłaby być mamą, ale na szczęście zdążę przed pierwszym z wnucząt.
Szczerze mówiąc nie bardzo sobie wyobrażam siebie jako babcię, choć moja mama w moim wieku była już babcia od 2 lat (dzięki mnie :tak:).

mamusiu - dziękujemy i wzajemnie!!! a z medycyny ludowej - na Twoje przypadłości jest dobry sposób - położyc się na wznak, do pępka wsadzić ziarenko pieprzu, "przyłożyć" drugim pępkiem i trzeć dopóki się nie zetrze na pyłek.... powodzenia!!!!!

mamusiu - dziękujemy i wzajemnie!!! a z medycyny ludowej - na Twoje przypadłości jest dobry sposób - położyc się na wznak, do pępka wsadzić ziarenko pieprzu, "przyłożyć" drugim pępkiem i trzeć dopóki się nie zetrze na pyłek.... powodzenia!!!!!

kurnia rewelacja:-D
muszę mężowi powiedzieć a gardło mnie boli ;-)

reklama
Liza ty zmienilas nicka chyba co? nie bylas Eliza?:confused: co do nadzerki to mam pytanie,czy to sie jakos objawia? bomoj lekarz pare lat temu mowil,ze juz sie cos tam tworzy,ale nie podlega jeszcze zabigowi i tak sie zastanawiam po Twoim poscie czy to sa jakies bole? po czym poznac,ze nadzerke trzeba wypalac ?
Tak ale nicka to juz rok temu zmienilam jakos tak ;-)
Co do nadzerki to jak juz jestem po tym.
A wypala sie badz wymraza kiedy nadzerka mimo stosowania globulek nie znika i sie utrzymuje dlugo, przynajmniej moj gin tak mi tlumaczyl, a moja nazerka pojawila sie jak bylam w ciazy z Mikim i skubana nie zginela, ale naszczescie byla mała...
A i nie napisałam, nadzerka nie ma zadnych objawów raczej przynajmniej ja bym o niej nie wiedziala gdyby nie wizyty u gina, a ja raczej o to dbam :tak:

Liza witaj :) My się chyba nie znamy ...
a080.gif
Witaj miło :-)

O jaaa... dobre ;-) hehehe

witam sie z rana. :-)
Za oknem ponuro ale dobrze ze nie pada....
A u Was jak tam?

Ostatnia edycja:
Do góry