reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witam!!!
Melduje sie po wizycie u lekarza. Przesiedziałam 1h zanim doktor mnie przyjęła.
Ale wieści są dobre. Wyniki dobre, serduszko dzidzi posłuchałam, choć się nie źle ukrywało.
Co do omdleń to teoria jest że mam mało magnezu i dla teog też bola mnie nogi i żylaki.
Mam niskie ciśnie wiec mam zielone światło na kaweczkę raz dziennie.:-D:tak::-D:tak::-D:tak:.
Do tego przytyłam tylko 2 kg wiec też sie ciesze i to bardzo.
Z tego to sie bardzo cieszę.
Dostałam Cardiamit i na żylaki Cycl3 Forte.
No i umówiła się juz na USG połówkowe na 19 grudnia:-D:-D:-D:-D. oj ciesze sie jak małe dziecko.
Mam chwilke to poczytam co tam u was:)

reklama
Witam i ja!
Wlaczylam kompa bo na allegro musialam kilka paczek na swieta kupic to i na BB wlecialam

Snieg moge wam caly w paczce wyslac bo ja zimy nie cierpie!!!
Mnie tez jakies chorobsko znowu rozbiera a do tego po tej wczorajszej glukozie caly czas mi niedobrze, nawet rano wymiotowalam co mi sie jesczcze w tej ciazy nie zdazylo

pozdrawiam!

Lilka zdrówka!
wiktoria juz odsniezałas? :szok: u mnie padał snieg ale mokry taki.... ;/
asia mam nadzieje ze szybko Ci przejdzie:-)
Zuz-inka jejku juz 19tc, ale to leci :tak: wspolczuje wymiotów ;/

Heh no kurcze chwile mnie nie bylo i juz ile postów ;P nie dziwne ze jak wchodzilam na drugi dzien na watek to nie wiedzialam co komu odpisywac :-p
Zaraz dzwonie do gina i mi pielegniarka powie na która mam przyjechac na wypalanie nadżerki.... brrrr.... <stres>

zgadzam sie azile - wiesci rewelacja!
sempe - faktyczne az tryska radoscia z twojego postu, niezle sie naladowalas...widac ciaza na ciebie dziala baaaardzo pozytywnie:tak: a mlody...no coz, wiem ze boli ale uwierz mi, "wyrosnie" z tego.

mamusiu jak tam twoja seksowna chrypka?

joas - szpital mowisz znowu...eehh to zycie:dry:

pozdrawiam i uciekam!

dziekuje za zyczenia zdrowka..no tragedia,wampiry wygladaja lepiej niz ja,mam tak czerwone bialka
do tego mielismy miec fajny imprezowy weekend i kicha:-( wszyscy maja juz domy udekorowane swiatecznie a ja nie mam nic...w sobote wybiore sie cos tam kupic,bo mi duzo ozdob juz nie odpalilo w tym roku i do smieci poszlo..

u nas tez snieg :-) wreszcie!!!!!!:-) polskiej zimy nie lubilam,ale norweska kocham!!!! nie ma wiatru,tu wogole zadko wieje,chyba ze sztorm na morzu jest to do nas zawiewa,przez to nawet jak jest ponad - 20 to czlowiek jakos tego ne odczuwa tak bardzo
dzieci mimo,ze kaszlace,mimo,ze Mila wymiotowala rano puscilam na chwile na podworko,bo stekaja,ze w domu nudnoooo:sorry2: juz sa z ok. pol godz. to ide po nie zaraz

Azille super,ze wszystko ok,co do polowkowego to poznasz plec pewnie,czy nei chcesz znac ?:-) ja za trzecim razem chcialam miec niespodzianke,ale K. musial wiedziec czy to syn wreszcie i uleglam:-)
Zuz inka kurcze wymioty teraz? wspolczuje biedactwo...to najgorsza przypadlosc chyba w ciazy jaka moze byc
Liza ty zmienilas nicka chyba co? nie bylas Eliza?:confused: co do nadzerki to mam pytanie,czy to sie jakos objawia? bomoj lekarz pare lat temu mowil,ze juz sie cos tam tworzy,ale nie podlega jeszcze zabigowi i tak sie zastanawiam po Twoim poscie czy to sa jakies bole? po czym poznac,ze nadzerke trzeba wypalac ?
mamo ja tez mam w domu storczyki,moja mama je uwielbia i jakos sie zarazilam,wiem ze jej kwitly bardzo czesto,miala reke do nich,mi srednio to wychodzi,bo jakos mam tak mieszkanie zrobione,ze nigdzie im dobrze nie jest do konca,zakwitaja mi powtornie,ale nie ma szalu jak dla mnie
najlepsze jest to,ze ja o nie dbam,a kolezanka dostala storczyka i mimo,ze sie nim nie zajmuje,podleje jak jej sie przypomni to ma taki okaz,ze az mnie skreca ze zlosci:-D ja tez lubie oreo:blink:

wiem,ze wszystkim nie odpisalam,ale jestem zamulona chorobskiem,wybaczcie,moze w nastepnej turze jak usiade do kompa

Pawimi witaj kochana ;)
moja chrypka odchodzi ..juz coraz lepiej mówię-tylko jeszcze kaszel został;/
ale to pikus przy tym co było..

Lilka ja mam 7 storczyków i wszystkie mi zakwitają ponownie-nie podlewaj za często i postaw w widnym miejscu..raz po raz skrop sokiem z cytryny-lubia kwaśne środowisko i 1 w m-cu wymocz w odżywce-ja nalewam wody do miski razem z odżywka i wstawiam kwiaty na 2 godziny:)
raz w tygodniu zraszam.
no i za radą babci jak robię coś przy nich do gadam do nich ;)))) babcie mówi ,że kwiaty to lubią:))
a co do oczu to może masz zapalenie spojówek??krople by sie przydały.

O wlasnie piszecie o storczykach. Mamo przeczytalam wtedy o pielegnacji orchidei tylko nie podziekowalam:zawstydzona/y: Dostalam na rocznice slubu piekna kwitla na bordowo tylko niestety okazalo sie ze ma mszyce, spryskalam wiec i roslina przezyla ale kwiat musialam uciac. ale juz widze ze rosnie mu nowy paczek :-)

Lilka zdrowia zycze!!!

Zuz Inka -najważniejsze,że doczytałas-ja napisałam Ci ze swojego doświadczenia jak się z nim obchodzę więc popróbuj-a kwiaty na pewno sie pojawią :))
fajnie,że mszyce poszły won!

reklama
A ja kocham storczyki, bo sa nie wymagające. Im bardziej o nich zapominam tym piękniej u mnie kwitną:-D. jak ktoś mnei pyta co robie ze takie piękne odpowiadam "Zapominam je podlewać":)

Do góry