reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Dzięki dziewczyny :-)

Mały jest cudowny, spokojny, ładnie śpi, pięknie je z piersi, dzieciaki starsze tylko na początku wydawały się odrobinkę zazdrosne, ale błyskawicznie się dotarliśmy wszyscy razem. No i jest fajnie :-):tak:

Leika ale zazdroszcze takiego ciepluskiego swiezego maluszka:-D wlasnie mi przypomnialas jakie to cudowne uczucie takie male, niewinne cialko przy cycusiu....

książeczka poczytana :)
teraz wcinam kolację.

Leika-cudnie,że Wam się ładnie wszystko poukładało:))
a napisz nam kochana jakie imię ostatecznie dostał synek;)

Pawimi-
c015.gif
c015.gif
też się tak rozmarzyłaś???
już czuję ten zapaszek malutkiego ciałka....
i to szukanie (.) przez małego ssaka ;))

Staram się nacieszyć "na zapas" tymi wszystkimi pięknymi chwilami, tak jak jeszcze parę tygodni temu kopniaczkami z wnętrza brzucha. :tak: I żal mi d**ę ściska, jak pomyślę, że to już mój ostatni noworodek... :-(

Leika a mi żal doopkę ściska ,że nie mogę się doczekać;/;/
ale dziergamy więc nadziei nie tracę..

mąż podał nalewkę więc idę posiedzieć z Nim bo kabaret na tvp2 leci..licze ,że sie posmiejemy bo różnie z tymi kabaretami bywa ostatnio;/

Staram się nacieszyć "na zapas" tymi wszystkimi pięknymi chwilami, tak jak jeszcze parę tygodni temu kopniaczkami z wnętrza brzucha. :tak: I żal mi d**ę ściska, jak pomyślę, że to już mój ostatni noworodek... :-(
A czemu ostatni ??

Leika a mi żal doopkę ściska ,że nie mogę się doczekać;/;/
ale dziergamy więc nadziei nie tracę..

mąż podał nalewkę więc idę posiedzieć z Nim bo kabaret na tvp2 leci..licze ,że sie posmiejemy bo różnie z tymi kabaretami bywa ostatnio;/
Miłego wieczoru z Mężem aż zazdroszczę :tak:

reklama
halo halo:-)
Leika WIELKIE GRATULACJE!!! 3 DZIECI TO JUZ COŚ PRAWDA!!!?? no i teraz możesz prawnie na wątku wielodzietnych się udzielać;-)

Pawimi powiem Ci ze brak mi Twoich porad i wsparcia dla mnie zawsze byłas i jestes GÓRU:-D

Mama05 zdrówka Ci życze by Cię bardziej nie rozłożylo!!

jutro do lekarza, mam takie dreszcze ze stresu ze się skupić nie mogę!!!.............:-:)-(

ale za to wczoraj byłam w C&A kupiłam sobie pełno ciuchów za ostatnie przeniądze i niestety w rozmiarze 40-42:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: spaślak ze mnie się zrobił ze szok....

we wtorek na 2dni na koncert Rihanny lecimy:-) znów okazja by bez dzieci poimprezowac ale słyszałam ze ponoć ta menda może odwołac koncert!!! szlag szlag....

napiłabym się grzanego wina z goździkami i pomaranczą:tak::tak::tak: ale na razie mam posuche!! zaparzyłam meliske...

Dobrego wieczoru WIELODZIETNE:-)

Ostatnia edycja:
Do góry