reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

AnnaS i jak wrażenie córci po wycieczce??? Mój synuś ważył 3900 i dałam radę, więc nie będzie źle :-) Już niedługo będziesz miała wszystko za sobą!
Smacznego!!!

Bodzio staramy się z M. ale coś się nie udaje... Podjęłam decyzję, że od lutego wracam do pracy. Co ma być to będzie. Może jak przestanę o tym tyle myśleć to się uda... A tak z miesiąca na miesiąc czekam jak na zbawienie. Teraz też mam dostać @ 9 lutego i mam nadzieję, że nie dostane :-) Ale by było - zaczęłabym pracę a tu znów ciąża...

Maureen
mój Małż też w domu siedzi bo pracy nie ma przez te mrozy - masakra jakaś!!! Po woli zaczyna mnie wkurzać tym marudzeniem... Jak tak dalej będzie to się pozabijamy :happy2:

Dziękuję za przyjęcie mnie do Waszego grona :-)

reklama
Witam!:-)
Oj widze ze nie tylko moj M przez te mrozy w domu siedzi:dry::wściekła/y::-(
A dzieciaki to ja mialam Ania 3600 Krzys 4010 i Maciej 3950...a ja 160cm i 50 kg...czyli raczej z tycg chudzielcow

pozdrawiam!:-)

Jak dobrze, że mój pracuje :-) bez względu jaki mróz za oknem.
Wiem, że dam rade, sąsiadka rodziła dwóch chłopców pierwszy 4500 a drugi prawie 5 kg. i 61 cm., jakoś to musi być.
Córcia wymęczona i zadowolona, przynajmniej szybko poszła spać :-)

melduje sie że żyje

nie odzywałam sie przez wekend bo nie miałam neta:wściekła/y::wściekła/y::no::no: zadzwoniłam do gościa i wygarnełam mu wszystko że jak płace to chce mieć neta 24 na dobe :confused::happy2: a coraz cześciej to sie zdarza gość sobie pogrywa

a ja samego rańca wziełam sie za generalne porządki w kuchni włącznie z umyciem okna bo bo już nic przeznie nie widziałam:tak::tak::-D:-D
dzieci poszły wreszcie do szkoły bo przez ferie to dostawały małpiego rozumu:szok::szok: mala śpi a ja sie relaksuje przy kawce M pojechał do pracy tylko po swoje rzeczy bo przechodzi gdzie inndziej tylko niewiadomo kiedy:wściekła/y::wściekła/y::szok::szok: a wiadomo że jak siedzi w domu to kasy niema:szok::szok: a co do dzieciaczków to moje ważyły 3400 3700 i 4kg

AnnaS

jak samopoczucie torba spakowana do szpitala bo jak widze na suwaczku to ty już na dniach:confused::happy2:

BODZIO widzę, że u ciebie w wadze dzieci tendencja wzwyżkowa :-) i jak było, za każdym razem ciut lżej? Walizka spakowana od prawie miesiąca, bo mąż nie dał mi żyć. Miałam nadzieje, że urodze w styczniu, tak mi sie ten luty nie podobał a teraz już na pewno będzie luty :dry: jedna urodziła sie po terminie, druga przed, teraz kolej na dziecko dokładnie w terminie, ciekawe...
Tak mi dziwnie, po tej przerwie znowu maleństwo...do tego niegdy nie wiadomo kiedy, jak sie zacznie i jak będzie...dzieci mają ferie i nawet z ostatnich chwil spokoju nie mogę w pełni skorzystać ehhh....

AnnaS

a dlaczego luty ci sie niepodoba miesiąć jak każdy jeden ja każde dziecko urodziłam przed termine i synek jest z końcówki grudnia a miałbyć w styczniu:tak::tak::tak: zobaczysz wszystko bedzie dobrze martwisz sie na zapas amy kobietki czym więcej mamy obowiąsków tym bardziej jesteśmy zorganzowane:tak::tak::tak: wiem z własnego doświatczenia umnie była różnica 6 lat i powiem ci że nie otczułam że tyle miałam przerwy jak mówią człowiek szypko sie odzwyczaja a jeszcze szypciej przyzwyczaja:-D:-D:-D a teraz taki smerfik biega po domu aaaa niewiem czy sie chwaliłam że woła sikać i :nerd::nerd:

tak że głowa do góry bedzie dobrze

Dzięki za dobre słowo, wiem, że jakoś to musi być, tylko chciałam tu wam troche pomarudzić :sorry2: bo młodsza córka nieźle dała mi w kość i próbuje jakoś oswoić strach przed powtórką z rozrywki :baffled:
A luty .. jakoś tak mokro mi sie kojarzy ;-)

Melduje sie wieczornie, tak na chwilke:-);-)

Bodzio gratulacje dla malego sikacza:tak::tak::tak: u mnie Maciej w podobnym wieku, ale do nocnika mu sie nie spieszy:no: jak go posadzisz to sie wysika ale jak nie to lata z mokra pieluch:baffled::dry:

Aniu szybkiego porodu:tak::-)

Pozdrawiam!:-)

Bodzio również moje gratulacje

Zuskus dziękuje, narazie co jeden szybciej, mam nadzieje, że kolejny dopisze sie do tej reguły

reklama
Hej Babeczki,

mnie trochę mniej ostatnio przy kompie, bo muszę trochę dom "odsprzątać ".. Chwilowo mój M. siedzi w domu i tak powolutku sobie odpuszczałam, ale muszę wziąść się w garść, bo niedługo chałupka brudem zarośnie :-D Tylko jak leń wlazł w tyłek, to nie chce za bardzo wyjść :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry