reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
wlasnie chyba poprosze ktoras kolezanke zeby mi cos z Polski przyslala bo czasem wlasnie mam ochote na cos pysznego z polskich przepisow i zniecheca mnie to cale zamieszanie z miarami. Znacznie prosciej mi siegnac bo tutejszy przepis. Ameryka jak zwykle musi miec zawsze wszystko duze i inaczej niz reszta swiata :-D:-D

pawimi,

myślę, że to dobry pomysł ;-) A co do inności - to Angole mają chyba jeszcze wiekszego fioła na tym punkcie, są przeświadczeni o tym, ze ich kraj i oni sami są " wyjatkowi " :tak:

witam moje drogie-ja caly weeken cierpie bo ledwo moge mowic;-):-Dpo usuwieciu 8 ,niestety uszkodzila mi 7 to znaczy plaba odpadla i mam taki "pocharatany"zab i w tym miejscu gdzie zab to na jezyku zrobily mi sie 2 afty(pewnie od ocierania) i bardzo boli przy mowieniu:-(nawet przy lykaniu sliny:-(dzis na 17 ide do dentysty i ma to poprawic. tak wiec witam i zycze milego poniedzialkowego dnia. P.S. maz oczywiscie szczesliwy,ze ma cichą żone w domu...:laugh2:dzis kończy 38 lat.....

Dzień dobry,

ja na nóżkach już od 4, a to dlatego, ze chyba zaczyna się coś dziać :tak: Miałam kilka skurczy dość bolesnych, poza tym powoli odchodzi czop śluzowy.. tak wiec czekam na rozwój sytuacji :-D
Męża wysłałam do pracy, bo nie wiadomo, czy to dziś, ale jest pod telefonem, w razie czego w ciągu pół godz. będzie w domu :tak: Żeby tylko Amela była grzeczna:zawstydzona/y:

Mama05,

najlepsze życzonka urodzinowe dla Twojego męża :tak:
A Tobie współczuję bólu, mam nadzieje, że dzisiaj dentystka wszystko naprawi i już będzie ok.

Będę zaglądać w razie możliwości, a jakby co, to mam numer do Mamy05 :tak:;-)

MAUREEN- ja wlasnie w 38+2 urodzilam Zunie-daj znac jak sie sprawy maja na BB a gdyby cos to jestem pod telefonem:tak::-Dmoze ta zmiana pozycji cos tam poruszyla:-)badz dzielna!!!!

kurcze, ale ten czas leci, tyle co u mnie sie coś działo a tu teraz Maureen będziemy dopingować, trzymam kciuki kochana za szybki i w mało bolesny poród, żeby było szybciutko i córcia była z wami.
Mamo bardzo współczuje zęba, musi okropnie boleć, dobrze, że już dziś będziesz to miała poprawione, jak ja sie boje dentystów brrr....no wszystkieg0o naj dla mężusia oczywiście.
A moje dzieciątko najmniejsze skończyło w czwartek 2 m-ce, dziś idziemy na kontrol sie zwarzyć i zmierzyć, moja mała maruda nie daje mi rano spać, nie wiem o co chodzi, pewnie o brzuszek (gazy), myślałam o zamóieniu super (ponoć) kropli Sab Simplex, ale jakoś tak mi schodzi i schodzi, nie ma mi kto kupić a one tylko w Niemczech niestety, może przez allegro.....hmm....
Nie udało mi sie karmienie piersią i musze posprzedawać akcesoria typu laktator, poduszka do karmienia....
Niedługo przeleją kasiorke z becikowego i będe miała nowy komputer jupii :)

WERONICZKA- witam Cie,jak tam sprawy z mężem???i wyzdrowial juz??? SEMPE- udalo sie wyjscie z mężem na Stary na lody???jak On sie czuje?? AniaS- A jaki masz laktator ??bo ja mialam z Aventu i byla b.zadowolona,ale za psie pieniadze sprzedalam a teraz bede potrzebowala(jak zajde oczywiscie) i tez chce aventu,ale nie kupie nowego bo za duzo kasy...i napisz cos o poduszce do karmienia-to taka w ksztalcie litery C??A wogole to witam Cie i ukochaj Fabianka:tak:a jesli chodzi o kroplie to fakt,tez slyszalam ze sa si a ja jeszcze polecam LEFAX- tez z Niemiec,ale na allegro dostaniesz-rewela na gazy...chyba ,ze Weroniczka ma cos na gazy homeopatycznego co dziala...

reklama
Ja dalej siedzę w domu, w dwupaku, trochę się uspokoiło na jakiś czas, teraz znów skurcze jakby przybrały na sile.. Maluszek chyba czeka na tatę, aż wróci z pracy :-D

Do góry