reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
zuzinka czyli zbiegnie sie w czasie fajnie ja tez
urodzilam sie w maju.marzylam o malenstwie na maj,ale coz moze czerwiec?
klade sie spac,bo rano masakrycznie nie chce mi sie wstawac.

jestem kochane...
wczoraj zebranie było od 18 do ...20.45!! myslałam ,że skonam;/
zostałam protokolantem....
ale lepsze to niż 3ka klasowa.....

wróciłam do domu,kolacja,rozmowa z mężem i spać przed 23 bo padałam...

rano sie bardzo mile zaskoczyłam bo Zuza powiedziała mi na ucho cały wierszyk-ależ byłam dumna ,że w kilka godzin sie nauczyła..:))
teraz trzymam za Nią &&&&& bo na 3 lekcji bedzie "zdawać"..

dziewczyny dzięki za wsparcie...ja już się poddałam-trudno..walczymy od lutego 2010 czas zwinąć żagle..

Iwet &&&&& kochana -oby Tobie sie udało!
Zuz Inka no to bedzie piękny maj dla Was w tym roku:)
Wisieńka mówisz ,że Maciek wymysla:))??;))
Iza dzięki za &&..
Justyna no tak-trójka dzieci w szkole to już nie przelewki...ja póki co mam 1 i widze ile jest pracy..

smacznej herbatki i kawki życzę z rana:)
ściskam ciepło..

Witajcie, ja mam lepiej z tą bieganiną choć plany strasznie mi sie nie zgrały, mam mamę do pomocy, ale bez niej też nie było by źle, bo mamy dosyć prostą i krótką drogę do szkoły, więc Wiktoria poprostu jak spora część swoich kolegów zaczęłaby chodzić częściej sama a rano zostawiałam małego przed bajką z jedną a drugą (zwłaszcza małą) prowadziłam do szkoły.
Jestem bardzo zadowolona z Oliwki, bo wciąż chętnie chodzi do szkoły a tu już 2 tyg minęły, więc kryzysu mam nadzieje już nie będzie... dziś idę z nią na bilans, wreszcie mam karte.

katrino ja również bardzo gratuluję i życzę zdrowiusiego, śliczniusiego dzidziusia :-) super, że córci tak dobrze w przedszkolu, my często za dużo sie martwimy na zapas :happy:

maureen ....

a ja nie należę do pedantów i całkiem mi z tym dobrze, mam czas na kawe :-)

buziaki dla wszystkich ciężąróweczek i tych świeżo wielodzietnych :tak:

Witajcie dziewczyny. Od jakiegoś czasu czytam wasz wątek. Jestem mama 4 letniej Nikolki i 2 letniego Dawidka i staram się o 3 dziecko. Mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swego grona.

Anetka witaj i napisz coś o sobie ;)) Ty nas czytasz to troche o nas wiesz ;)
gratki dwójki maluchów i powodzenia w staraniach:)

Anna S-super,że Oliwka zadowolona nadal ze szkoły..moja Zuza też;)

Ewunia kochana napisz co u Ciebie.....

reklama
Witam piatkowo
dziś juz lepiej sie czuje kropelek uzywam tylko rano tzn raz dziennie bo i tak lekko się boję

Katrina Gratulacje :)))
mama moja starsza nei ma jeszcze ksiązek do 3 przedmiotów Religia ćwiczenio-ksiązka choć dumam czy na prawdę musi byc książka za naszych czasówwww hehehhe w 1 klasie była chyba tylko Ala ma kota i innych przedmiotów nie było z ksiązkami gdzie te dzieci przeciez czytać pisać nie potrafią chyba ze te metody są lepsze hmmm informatyka po co im i Angielski szał normalnie
u Maksa tez stwierdzili ze ma być zestaw ćwiczeniowo ksiązkowy wrzesień nas wykonczy ost rok na ostatnią chwile cos kupuje
mama i Tobie sie uda trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&

Iza moja chyba tez została jak ona to powiedziała szefem klasy hehehehhe sama się zgłosiła ale ona ma charakter bardzo przywódczy

Justyna czyli będzie przyjemnie

Anna moja jzu powoli kąbinuje z niechodzeniem ale to przez to że ma na 11 w czwartki i piątki a tak to nawet ma zapał by chodzić uffff

Anetka witaj

Do góry