agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
zuz inka- gratki z udanej wizyty i że wsio ok, wlatuj do nas jak ci tylko czas pozwoli, jak dobrze widze to spodziewasz się czwartego dziecka?
justynka-wracaj do zdrówka
agatulka- ty już półmetek masz zaliczony jak ten czas lecidzisiaj tap madl
a jutro kuchenne rewolucje
lilka-też nie lubie takich ludzi, jak urodziłam pierwsze dziecko to kuzyn męża z dziewczyną non stop przyłążili do nas (codziennie) i do 23-24 godziny siedzieli masakra, byłam padnięta i w ogóle zła a oni nie czuli umiaru
dzisiaj mam lzejszy dzien, jutro i piątek znów na pełnych obrotach
Alek załapał się na zajęcia z programu unijnego "wyrownanie szans dzieci wczesnoszkolnych " czy jakoś tak czyli na zajecia z pisania i czytania oraz z socjoterapeutyczne z naszą ulubioną panią pedagog aj jak sie ciesze
cookies to widzę my te same programy ogladamy
kuchenne rewolucje to moje ukochane ale ja pasjonatka gastronomiczna wiec wszystko co o gotowaniu ogladam etrz moim ideolem jest Jemie i jego programy na kuchnia tv
super ze sa takie zajęcia
Lilka - to ja mam ciut gorzej, bo film, który jest o np. 20.30 u nas jest o 19.30.... ale jakbym mogla prosić.... o przypominanie, najchętniej co tydzień!!!!
przypomnimy przypomnimy
ja dzis ciut lepeij sie czuje
syropek pije mąz mi psika gardło bo ja sama sobie nie psikną nie wiem czemu ale nie daje rady od razu odruch mam wymiotny
z kropelkami do nosa tylko bardzo uważam bo hmm czytajac forum każde jakie trafiłam cięzarne go unikają na ulotce jest napisane ze używać gdy jest to bezwzględnie koniecznie licze ze lekarz kurde wie co robi a ja go stosuje tylko raz dziennie moze któras z was stosowała Sulfarinol ???
Pawini czyli twój młody super sie zaklimatyzował
Zuza niby tez się cieszy ze szkoły ciagnie swój plecaczek na kołkach z radościa musimy teraz trenować szlaczki bo widze ze gorzej jej wychodza
z Maksem jest róznie niby nei chce wstawać ale pooglada chwilkę bajkę rano ubieramy sie i idzie podskakując na busa
Ostatnia edycja: