reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witajcie - u mnie dziś strasznnnie zabiegany dzień. Pracę skończyłam o 12-tej, w drodze do domu okazało się, że na głównej ulicy jest korek, bo stoi na srodku karetka i nie ma jak tego ominąć..... ożesz.... ale po 5 minutach zjechała na bok i można było przejechać.
W domu byliśmy o 12.15, a Alinka do przedszkola ma na 12.30. Szybciutko ją ubrałąm w mundurek i o 12.30 byłyśmy na miejscu. Ufffff
Dziecko pobiegło do zabawek, nawet nie miała czasu się ze mną pozegnać, a jak odbierałam ją o 15.30 z uśmiechem wyszła i chce nadal tam chodzić. Super!!!!!

na fotce Alinka w mundurku i lunch-boxem (w nim ma swoje drugie śniadanko).

reklama
BĘDĘ CIOCIĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pamiętacie rok temu jak pisałam o mojej siostrze i jej poronieniu. Teraz serduszko bje i w kwietniu będzie mamusią :)

witam się przy sobocie;))

Weroniczka-suuuperrr!!!
powiedz siostrze ,że my tu &&&& trzymamy za Nią:tak::tak::-)

Wisieńka- oczywiście,wstaw jak umiesz-będę wdzięczna ;)):tak:
no i powodzenia dla znajomych w decyzji:-)

Katrina super Alinka-widać ,że zadowolona ;)

Justyna jak samopoczucie??troche lepiej?

my wczoraj podziałalismy nad powiększeniem rodziny ..dzis ogólne sprzątanie domostwa bo popołudniu rodzice przyjadą a my bedziemy sie szykować na imprezkę..
udanej soboty kochane mamuski!

Witajcie sobotnio,
Mama - oj podobało sie, podobało i nadal chce chodzić do przedszkolka!!
My tez podziałaliśmy ostatnio i wczoraj, ten etap staranka w sumie najprzyjemniejszy ;-);-), ale pewnie był dla przyjemności, a bez większych efektów. Dobre i tyle. Mówię Wam ja juz nie mogę - po ostawieniu tabletek mój temperamencik znów zaczyna o sobie przypominać, a mój bidny mąż.... chyba całkiem zniknie, bo on taki chudziutki hihihi.

Miłego dnia!!!!

Witajcie sobotnio,
Mama - oj podobało sie, podobało i nadal chce chodzić do przedszkolka!!
My tez podziałaliśmy ostatnio i wczoraj, ten etap staranka w sumie najprzyjemniejszy ;-);-), ale pewnie był dla przyjemności, a bez większych efektów. Dobre i tyle. Mówię Wam ja juz nie mogę - po ostawieniu tabletek mój temperamencik znów zaczyna o sobie przypominać, a mój bidny mąż.... chyba całkiem zniknie, bo on taki chudziutki hihihi.

Miłego dnia!!!!

Katrina to ja już wiem od czego mojemu mężowi rośnie brzuszek-za mało seksu :-D
Super że Alinka się zaaklimatyzowała w przedszkolu i ślicznie wygląda w mundurku
Mama udanej imprezki.Humorek taki sobie ale mam teraz więcej zajęć więc mniej czasu na myślenie ;-)
Weroniczka super że mężowi się udało z tą pracą.

U nas jakoś leci,Adrian wczoraj pierwszy raz wracał sam ze szkoły i powiem że było całkiem dobrze,przyszedł o tej samej godzinie co zawsze ze mną wracał.
Ja nie dam rady teraz ganiać do szkoły z nim i z Kacprem do przedszkola,więc niech sam chodzi.
Kacprowi się podoba w przedszkolu,zobaczymy jak będzie dalej.

Miłego dnia!

Ostatnia edycja:
Katrina no to &&&&&&&&&& zaciskam za działania ;))

Justyna dzięki..mam nadzieje,że impra bedzie si bo to w swoim gronie więc ubaw murowany:)

biorę się za obiad bo zaraz bedą rodzice.
ależ u nas dzis śliczny ,słoneczny dzień:))

hej
katrina
śliczna ta twoja Alinka w mundurku i dobrze ze jej sie podoba
mama udanej imprezy

moj maly od dwoch dni rzadziej robi kupki (wczesniej przy kazdym karmieniu) a teraz czasem widze ze chce zrobic i steka, placze, a jakj zrobi to to normalnie kupki nie twarde, na kolki tez mi to nie wyglada (przerabiałam to z Julką), wczoraj nawet na spacerze nie moglam uspokoic nawet cycem i nie wiem co robic

reklama
Cokies- dziekuję ;):*

a na kupkę napiszę Ci to co mi pediatra zaleciła dla Dominika i pomogło.

czopki homeopatyczne Viburcol N podawać wtedy kiedy najbardziej stęka i nie może zrobić...-u nas to była 5 rano...dałam czopek i potem karmienie..
a druga rzecz to prebiotyki-ściągnąć trochę mleka-rozrobić z prebiotykiem(proszkiem) i podać Małemu 1 raz dziennie-dobrze działają na jelita i pomagają przy wypróżnianiu-u nas po kilku dnach była megaaa poprawa i problem rozwiązany:)

Do góry