reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witajcie - u mnie dziś strasznnnie zabiegany dzień. Pracę skończyłam o 12-tej, w drodze do domu okazało się, że na głównej ulicy jest korek, bo stoi na srodku karetka i nie ma jak tego ominąć..... ożesz.... ale po 5 minutach zjechała na bok i można było przejechać.
W domu byliśmy o 12.15, a Alinka do przedszkola ma na 12.30. Szybciutko ją ubrałąm w mundurek i o 12.30 byłyśmy na miejscu. Ufffff
Dziecko pobiegło do zabawek, nawet nie miała czasu się ze mną pozegnać, a jak odbierałam ją o 15.30 z uśmiechem wyszła i chce nadal tam chodzić. Super!!!!!

na fotce Alinka w mundurku i lunch-boxem (w nim ma swoje drugie śniadanko).

reklama
BĘDĘ CIOCIĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pamiętacie rok temu jak pisałam o mojej siostrze i jej poronieniu. Teraz serduszko bje i w kwietniu będzie mamusią :)

witam się przy sobocie;))

Weroniczka-suuuperrr!!!
powiedz siostrze ,że my tu &&&& trzymamy za Nią:tak::tak::-)

Wisieńka- oczywiście,wstaw jak umiesz-będę wdzięczna ;)):tak:
no i powodzenia dla znajomych w decyzji:-)

Katrina super Alinka-widać ,że zadowolona ;)

Justyna jak samopoczucie??troche lepiej?

my wczoraj podziałalismy nad powiększeniem rodziny ..dzis ogólne sprzątanie domostwa bo popołudniu rodzice przyjadą a my bedziemy sie szykować na imprezkę..
udanej soboty kochane mamuski!

Witajcie sobotnio,
Mama - oj podobało sie, podobało i nadal chce chodzić do przedszkolka!!
My tez podziałaliśmy ostatnio i wczoraj, ten etap staranka w sumie najprzyjemniejszy ;-);-), ale pewnie był dla przyjemności, a bez większych efektów. Dobre i tyle. Mówię Wam ja juz nie mogę - po ostawieniu tabletek mój temperamencik znów zaczyna o sobie przypominać, a mój bidny mąż.... chyba całkiem zniknie, bo on taki chudziutki hihihi.

Miłego dnia!!!!

Witajcie sobotnio,
Mama - oj podobało sie, podobało i nadal chce chodzić do przedszkolka!!
My tez podziałaliśmy ostatnio i wczoraj, ten etap staranka w sumie najprzyjemniejszy ;-);-), ale pewnie był dla przyjemności, a bez większych efektów. Dobre i tyle. Mówię Wam ja juz nie mogę - po ostawieniu tabletek mój temperamencik znów zaczyna o sobie przypominać, a mój bidny mąż.... chyba całkiem zniknie, bo on taki chudziutki hihihi.

Miłego dnia!!!!

Katrina to ja już wiem od czego mojemu mężowi rośnie brzuszek-za mało seksu :-D
Super że Alinka się zaaklimatyzowała w przedszkolu i ślicznie wygląda w mundurku
Mama udanej imprezki.Humorek taki sobie ale mam teraz więcej zajęć więc mniej czasu na myślenie ;-)
Weroniczka super że mężowi się udało z tą pracą.

U nas jakoś leci,Adrian wczoraj pierwszy raz wracał sam ze szkoły i powiem że było całkiem dobrze,przyszedł o tej samej godzinie co zawsze ze mną wracał.
Ja nie dam rady teraz ganiać do szkoły z nim i z Kacprem do przedszkola,więc niech sam chodzi.
Kacprowi się podoba w przedszkolu,zobaczymy jak będzie dalej.

Miłego dnia!

Ostatnia edycja:
Katrina no to &&&&&&&&&& zaciskam za działania ;))

Justyna dzięki..mam nadzieje,że impra bedzie si bo to w swoim gronie więc ubaw murowany:)

biorę się za obiad bo zaraz bedą rodzice.
ależ u nas dzis śliczny ,słoneczny dzień:))

hej
katrina
śliczna ta twoja Alinka w mundurku i dobrze ze jej sie podoba
mama udanej imprezy

moj maly od dwoch dni rzadziej robi kupki (wczesniej przy kazdym karmieniu) a teraz czasem widze ze chce zrobic i steka, placze, a jakj zrobi to to normalnie kupki nie twarde, na kolki tez mi to nie wyglada (przerabiałam to z Julką), wczoraj nawet na spacerze nie moglam uspokoic nawet cycem i nie wiem co robic

reklama
Cokies- dziekuję ;):*

a na kupkę napiszę Ci to co mi pediatra zaleciła dla Dominika i pomogło.

czopki homeopatyczne Viburcol N podawać wtedy kiedy najbardziej stęka i nie może zrobić...-u nas to była 5 rano...dałam czopek i potem karmienie..
a druga rzecz to prebiotyki-ściągnąć trochę mleka-rozrobić z prebiotykiem(proszkiem) i podać Małemu 1 raz dziennie-dobrze działają na jelita i pomagają przy wypróżnianiu-u nas po kilku dnach była megaaa poprawa i problem rozwiązany:)

Do góry