reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Witajcie wieczornie,
Po południu poczytałam Was trochę, ale nie miałam siły nic napisać.
Pierwszy dzień w przedszkolu za nami - dziś tylko chwilę byłyśmy, małej sie podobało. Jutro też chce iść!!!! To dobrze. Pokazałam jej, gdzie jest wc, gdzie ma potem rączki umyć. Myślę, że będzie dobrze.
Po powrocie oczywiście Alinka "wyciągnęła" mnie na kulki. Wróciłam na ostatnich nogach i poległam....

Weroniczka - SUPER!!!!! najważniejsze, że takie płynne przejście, oszczędziło Wam to stresu. GRATULACJE.

Przepraszam, że dzis tylko tyle, ale... słabo silna dzis jestem. Pozdrawiam i miłego wieczorku życzę.

A ja siedzę pół wieczoru nad papierami z przedszkola i je sobie tłumaczę..... ło matko - czemu w szkole zamiast russskiego nie uczyli nas tak angielskiego??????

jestem kchane mamuski:))

dzieci porozwożone ;) pranie zaraz rozwieszam..śniadanko zjedzone w spokoju:))
taras otwarty-słonko świeci..no miodzio:))

Wisieńka no to super,że u Maćka si:))
życz Mu powodzenia na chemii-też nie lubiłam tego przedmiotu za bardzo...choć.....zdawałam na maturze ustnej własnie chemie i zdałam na 4-kujon ,kujon
c007.gif
c007.gif
c007.gif
;))))
a co do zdjęcia to Ty czasem nie umiesz wstawić z mms'a ??? bo wiesz ,że ja to ciemna masa komputerowa;/;/

Weroniczka- dzięki za taką dobrą wiadomość...no to faktycznie kamień z serca...świetnie!
no i gratki dla dzieci!

Magda śliczności dziewczyny:))

Iwosz-gratki synka:)) dumajcie nad imieniem;)
nie każdy ma taką przeplatankę jak Joaś nasza:)))

Katrina- powodzenia dla Alinki-&&&

AnnaS a jak u Ciebie kochana??

Sempe ????????????

Pawimi jak tam-ukochałas syna czy sie nie dał???

Bedi??????????????
Agatulka????????????????

Zuz Inka a u Ciebie jak po rozpoczęciu???

miłego piątku babeczki:)

reklama
Witajcie u mnie po gościach. Była kolezanka z dwójką dzieci i mężem. Pojawił się temat trzeciego dziecka. U nich chce on a ona nie i trwaja rozmowy:-DU nas chcemy obydwoje i jeszcze nie możemy. Emilka przespała poł ich wizyty co Krzyśka utwierdziło w przekonaniu, ze dzieci sa cudowne. Z drugiej strony Asia garnęła sie do małej bardzo i az jej oczy błyszczały...
Wróciłam po spacerku z Milą i jak nie spała cały spacer to w domu zasneła rozkosznie posapując dając mamie wytchnienie nad bb i zbożówką:-D
mama umie, wstawić?

Do góry