reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
witam się w poniedziałek..

Pawimi-jak tam???????

Katrina również miłego tygodnia..

Lilika- dzięki ..mam nadzieje,że Zuza trochę pochodzi w tym paszczyku..ze zaraz zima nie przyjdzie..bo to będzie taki jesienno -wiosenny..
no i współczuje zakończenia urlopu-pierwsze 2,3 dni po urlopie są takie ....nijakie..jeszcze człowiek myslami w domu a tu praca czeka..

Wisieńka no to poszalałaś sobie w Ikea-a co kupiliscie??
cieszę się ,żę Mała dała porobić zakupy i że Maciek już w domu;)
pozdrów Pawła:))

pozdrawiam wszystkie mamuśki kochane:))
cierpliwości i siły na nowy dzień i smacznej kawki:)

A smaczną mam kawkę mamusiu dziękuję ;-)

Witam poniedziałkowo.

Przed nami ostatnie dni laby. Od czwartku strtujemy ze szkoła i przedszkolem. Oj boję sie tego czwartku i piątku. Myślę że psychicznie będzie ciężki. No ale tak to juz jest jak się ma dzieci :-)
Lilka mam zdjęcia i jak je poodnajduję to chętnie wstawię :-)

Weroniczka- i jak? ten materiał co wybrałam nadaje się na płaszczyk??
napisz mi jeszcze jakie wymiary Zuzy mam Ci podać???

ja też sie troche boje czwartku...ale Tom bierze wolne i bedziemy razem przeżywać:))

a na 13 mam bilans 4 i 6 latka..wiec jeszcze to;/

Ja z tym wszystkim będę sama bo Rysiu nie mógł wziąć wolnego :-( Ach...

A co do płaszczyka to napisałam zapytanie do firmy i zobaczymy co mi odpowiedzą. I jak już będe wiedziałam to narysuję Ci na kartce co i jak wymierzyć i wrzucę tutaj zdjęcie tego rysunku.

Weroniczka- oki..to czekamy :)
a wiesz jak Zuza chciałaby nazwać brata jakbym urodziła????????????? Rysiu:)))
c007.gif
c007.gif

:-) Zapomniane imię :-) Ja gdybym miała jeszcze jednego synka dałbym mu na imie Kaziu. Też zupełnie zapomniane imię. Poznałam nie dawno chłopca o tym imieniu i tak najpierw stwierdziłam : jak można tak syna nazwać a potem i bardziej o tym myslałam to imię co raz bardziej mi się podobało :-)

Witajcie poniedziałkowo,
Ja juz po pracy, najgorsze było wstawanie, bo nie mogłam wczoraj zasnąć, ale ogólnie OK, pierwszy dzień ZALICZONY!!!!

Pozdrawiam wszystkie mamusie.

reklama
Zuz-Inka :-) Brawo. Będzie dobrze.

Katrina pierwsze dni wczesnego wstawania pewnie kiepskie bedą. Ja na samą myśl że od czwartku codziennie będe musiała tak wcześnie wstawać zaczynam ziewać i czuć sie zmęczona.

mama a powiedz mi jeszcze kochana jaką podszewkę do płaszczyka, czerwoną czy białą? Bo materiał będzie się nadawał więc chciałabym dziś złożyć zamówienie :-) I chyba dla Małgosi i dla siebie też jakiś zamówię bo zakochałam się w tych kropkach :-)

Do góry