reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
witam się w poniedziałek..

Pawimi-jak tam???????

Katrina również miłego tygodnia..

Lilika- dzięki ..mam nadzieje,że Zuza trochę pochodzi w tym paszczyku..ze zaraz zima nie przyjdzie..bo to będzie taki jesienno -wiosenny..
no i współczuje zakończenia urlopu-pierwsze 2,3 dni po urlopie są takie ....nijakie..jeszcze człowiek myslami w domu a tu praca czeka..

Wisieńka no to poszalałaś sobie w Ikea-a co kupiliscie??
cieszę się ,żę Mała dała porobić zakupy i że Maciek już w domu;)
pozdrów Pawła:))

pozdrawiam wszystkie mamuśki kochane:))
cierpliwości i siły na nowy dzień i smacznej kawki:)

A smaczną mam kawkę mamusiu dziękuję ;-)

Witam poniedziałkowo.

Przed nami ostatnie dni laby. Od czwartku strtujemy ze szkoła i przedszkolem. Oj boję sie tego czwartku i piątku. Myślę że psychicznie będzie ciężki. No ale tak to juz jest jak się ma dzieci :-)
Lilka mam zdjęcia i jak je poodnajduję to chętnie wstawię :-)

Weroniczka- i jak? ten materiał co wybrałam nadaje się na płaszczyk??
napisz mi jeszcze jakie wymiary Zuzy mam Ci podać???

ja też sie troche boje czwartku...ale Tom bierze wolne i bedziemy razem przeżywać:))

a na 13 mam bilans 4 i 6 latka..wiec jeszcze to;/

Ja z tym wszystkim będę sama bo Rysiu nie mógł wziąć wolnego :-( Ach...

A co do płaszczyka to napisałam zapytanie do firmy i zobaczymy co mi odpowiedzą. I jak już będe wiedziałam to narysuję Ci na kartce co i jak wymierzyć i wrzucę tutaj zdjęcie tego rysunku.

Weroniczka- oki..to czekamy :)
a wiesz jak Zuza chciałaby nazwać brata jakbym urodziła????????????? Rysiu:)))
c007.gif
c007.gif

:-) Zapomniane imię :-) Ja gdybym miała jeszcze jednego synka dałbym mu na imie Kaziu. Też zupełnie zapomniane imię. Poznałam nie dawno chłopca o tym imieniu i tak najpierw stwierdziłam : jak można tak syna nazwać a potem i bardziej o tym myslałam to imię co raz bardziej mi się podobało :-)

Witajcie poniedziałkowo,
Ja juz po pracy, najgorsze było wstawanie, bo nie mogłam wczoraj zasnąć, ale ogólnie OK, pierwszy dzień ZALICZONY!!!!

Pozdrawiam wszystkie mamusie.

reklama
Zuz-Inka :-) Brawo. Będzie dobrze.

Katrina pierwsze dni wczesnego wstawania pewnie kiepskie bedą. Ja na samą myśl że od czwartku codziennie będe musiała tak wcześnie wstawać zaczynam ziewać i czuć sie zmęczona.

mama a powiedz mi jeszcze kochana jaką podszewkę do płaszczyka, czerwoną czy białą? Bo materiał będzie się nadawał więc chciałabym dziś złożyć zamówienie :-) I chyba dla Małgosi i dla siebie też jakiś zamówię bo zakochałam się w tych kropkach :-)

Do góry