reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Wisieńka takie malusie też można szyć :) Ja mojej Małgosi półrocznej wtedy uszyłam cały strój krakowski :)

mama przeglądnij sobie też guziki na tej stronie bo może któreś będę te wymarzone :)
Ja odkryłam tę stronę i się w niej zakochałam. Kocham tkaniny i pasmanterię :) Normalnie nie mogę oczu nacieszyć :)

reklama
Wisienka mam nadzieje,ze bedzie ci smakowac
ja dzisiaj tez pierwszy raz robilam te babke i szczerze powiedziawszy az tak bardzo mi nie smakowala,bo jedlismy ja na goraco,dopiero zimne resztki jak zjadalam to mi smakowaly:-)
czekam na wiesci

Weroniczko sliczny plaszczyk,domyslam sie,ze sama go szylas:-) jestes krawcowa czy to twoje hobby??

moje dzieci jeszcze szaleja,niech maja,ostatni nasz weekend urlopowy

Lilka skończyłam technikum odzieżowe ale wybrane z zamiłowania do szycia :) Kocham szyć. Zwłaszcza ciuszki dla dzieci :) Relaksuję się przy tym. A że mam duszę artysty więc sama też projektuję i robię wykroje. zazwyczaj projek zaczyna się od pasmanteryjnej rzeczy w której się "zakocham". Dorabiam do niej projekt ubrania albo torebki, potem szukam tkaniny i dopiero szyję :)

Weroniczka zgłosze się na wiosnę:-)Takie cudo musi byc widać i poczekam az Mila usiądzie w spacerówce bo w gondoli nie będzie takiego widoku:-)
Lila moja stygnie, wygląda ładnie ale czekam jesli mowisz, ze zimna lepsza:-)
Wklejam zdjęcia babki, mnie( cobyście miały pojęcie jak wygladam) i Emilki i mojej małej minkomaniaczki:-DTo zdjęcie gdzie Emilka z jęzorkiem z przed tygodnia:-)

Załączniki

• babka.jpg
    babka.jpg
    40,2 KB · Wyświetleń: 43
  • E3.jpg
    E3.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 46
Hej!
U nas cały dzień było upalnie ale już zaczęło wiać i chmury przywiało:sorry:
Mąż na zawodach rowerowych w Krakowie a ja sama w domku.
Pawimi ten reporter to jakiś szalony człowiek ,że stał w taką pogodę:szok: czego się dla kasy nie robi..
Super ,że synek tak się szybko przystosował do szkoły.
Iwet to &&&&&&&&&&&&&&&&
Wisienka ale słodziaste minki strzela ta Twoja niunia:-)
A mi własnie dzidzia bryka w brzuchu:-):-):-) chciałam iść spać ale nie chcę się ruszyć bo przestanie;-)

wisienka-ladna kobietka z ciebie no i emilka cudowna,szok jak sie widzi takie malensto i prawie doroslego juz syna.Duzy kontrast prawda?
No i gratulacje,ze juz wszystkie kilogramki porzegnalas a brzuszek pocwiczyc i bedzie jak wczesniej.Ile przytylas w ciazy?Ja dwa razy 25kg.Nie zgubilam tego tak szybciutko.
Ide sie troszke podszykowac i jedziemy zaraz do kosciola.
Milego dnia Wam zycze.

witam sie i ja;)
Weroniczka kochana-->dzięki za stronkę .ależ cudne te kropy:))))
wybrałam czerwień sygnałową w duże kropy z 5 strony -o taką
Fashion Dots duze 33

Art-Nr: 01_1831_11

5,99 EUR / m *
24,16 PLN
pixel.gif

pixel.gif

Piekna tkanina bawelniana w duze groszki. Srednica groszkow: ok. 2,7 cm.
pixel.gif

Material:100% Bawelna Kolor:czerwien sygnalowa Szerokosc:140 cm Waga:150 gram/mb Zastosowanie:odziez, konfekcja domowa, casual wear, topy, dekoracja, poduszki,

zaraz popatrze na guziki:)

Wisieńka ukochac Emi :)
no i smacznej babki;)

Iwet- działania trwają ?u nas niedługo sie zaczną;))

miłej niedzieli wszystkim babeczkom;)

Weroniczka
wybór w guzikach spowodował u mnie zawrót głowy............

wybrałam te bo już nie mam siły ogladać:-D

Guzik plastikowy, twarz slonca 48 Art-Nr: 24_35191_48

0,59 EUR / Sztuk(a) *
2,38 pln

w guzikach czerwonych-na 3 stronie..
24_35191_48.jpg

jeryyyy jakie wielkie fotooo..
tak myslałam z 5 sztuk ,ale zadecyduj sama :)

pawimi śledze również sytuację wschodnich stanach i cały czas mam nadzieje że osłabnie

Wisieńka ładna jesteś i córcia też ślicznotka, zazdroszczę zgubionej wagi, ja jeszcze daleko mam a zwis brzucha tez jest wrr..

mama piękny materiał wybrałaś prześliczny jest

pokaże jak mój Micho śpi:-D:-D

DSC00806.jpg

reklama
Do góry