reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Wisieńka takie malusie też można szyć :) Ja mojej Małgosi półrocznej wtedy uszyłam cały strój krakowski :)

mama przeglądnij sobie też guziki na tej stronie bo może któreś będę te wymarzone :)
Ja odkryłam tę stronę i się w niej zakochałam. Kocham tkaniny i pasmanterię :) Normalnie nie mogę oczu nacieszyć :)

reklama
Wisienka mam nadzieje,ze bedzie ci smakowac
ja dzisiaj tez pierwszy raz robilam te babke i szczerze powiedziawszy az tak bardzo mi nie smakowala,bo jedlismy ja na goraco,dopiero zimne resztki jak zjadalam to mi smakowaly:-)
czekam na wiesci

Weroniczko sliczny plaszczyk,domyslam sie,ze sama go szylas:-) jestes krawcowa czy to twoje hobby??

moje dzieci jeszcze szaleja,niech maja,ostatni nasz weekend urlopowy

Lilka skończyłam technikum odzieżowe ale wybrane z zamiłowania do szycia :) Kocham szyć. Zwłaszcza ciuszki dla dzieci :) Relaksuję się przy tym. A że mam duszę artysty więc sama też projektuję i robię wykroje. zazwyczaj projek zaczyna się od pasmanteryjnej rzeczy w której się "zakocham". Dorabiam do niej projekt ubrania albo torebki, potem szukam tkaniny i dopiero szyję :)

Weroniczka zgłosze się na wiosnę:-)Takie cudo musi byc widać i poczekam az Mila usiądzie w spacerówce bo w gondoli nie będzie takiego widoku:-)
Lila moja stygnie, wygląda ładnie ale czekam jesli mowisz, ze zimna lepsza:-)
Wklejam zdjęcia babki, mnie( cobyście miały pojęcie jak wygladam) i Emilki i mojej małej minkomaniaczki:-DTo zdjęcie gdzie Emilka z jęzorkiem z przed tygodnia:-)

Załączniki

• babka.jpg
    babka.jpg
    40,2 KB · Wyświetleń: 39
  • E3.jpg
    E3.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 41
Hej!
U nas cały dzień było upalnie ale już zaczęło wiać i chmury przywiało:sorry:
Mąż na zawodach rowerowych w Krakowie a ja sama w domku.
Pawimi ten reporter to jakiś szalony człowiek ,że stał w taką pogodę:szok: czego się dla kasy nie robi..
Super ,że synek tak się szybko przystosował do szkoły.
Iwet to &&&&&&&&&&&&&&&&
Wisienka ale słodziaste minki strzela ta Twoja niunia:-)
A mi własnie dzidzia bryka w brzuchu:-):-):-) chciałam iść spać ale nie chcę się ruszyć bo przestanie;-)

wisienka-ladna kobietka z ciebie no i emilka cudowna,szok jak sie widzi takie malensto i prawie doroslego juz syna.Duzy kontrast prawda?
No i gratulacje,ze juz wszystkie kilogramki porzegnalas a brzuszek pocwiczyc i bedzie jak wczesniej.Ile przytylas w ciazy?Ja dwa razy 25kg.Nie zgubilam tego tak szybciutko.
Ide sie troszke podszykowac i jedziemy zaraz do kosciola.
Milego dnia Wam zycze.

witam sie i ja;)
Weroniczka kochana-->dzięki za stronkę .ależ cudne te kropy:))))
wybrałam czerwień sygnałową w duże kropy z 5 strony -o taką
Fashion Dots duze 33

Art-Nr: 01_1831_11

5,99 EUR / m *
24,16 PLN
pixel.gif

pixel.gif

Piekna tkanina bawelniana w duze groszki. Srednica groszkow: ok. 2,7 cm.
pixel.gif

Material:100% Bawelna Kolor:czerwien sygnalowa Szerokosc:140 cm Waga:150 gram/mb Zastosowanie:odziez, konfekcja domowa, casual wear, topy, dekoracja, poduszki,

zaraz popatrze na guziki:)

Wisieńka ukochac Emi :)
no i smacznej babki;)

Iwet- działania trwają ?u nas niedługo sie zaczną;))

miłej niedzieli wszystkim babeczkom;)

Weroniczka
wybór w guzikach spowodował u mnie zawrót głowy............

wybrałam te bo już nie mam siły ogladać:-D

Guzik plastikowy, twarz slonca 48 Art-Nr: 24_35191_48

0,59 EUR / Sztuk(a) *
2,38 pln

w guzikach czerwonych-na 3 stronie..
24_35191_48.jpg

jeryyyy jakie wielkie fotooo..
tak myslałam z 5 sztuk ,ale zadecyduj sama :)

pawimi śledze również sytuację wschodnich stanach i cały czas mam nadzieje że osłabnie

Wisieńka ładna jesteś i córcia też ślicznotka, zazdroszczę zgubionej wagi, ja jeszcze daleko mam a zwis brzucha tez jest wrr..

mama piękny materiał wybrałaś prześliczny jest

pokaże jak mój Micho śpi:-D:-D

DSC00806.jpg

reklama
Do góry