reklama
Wisieńka
Fanka BB :)
A to trzeba gdzieś je szukać?????
mama05
prrrryy szaaaalona :))
tu są przepisy
Wielodzietne od kuchni, czyli nasze pomysły na pyszne jedzonko
Wisieńka byłam u Justy,ale ponieważ ma chorą 1 córkę więc Tom został z dziećmi a ja pojechałam sama-nie chciałam ryzykować choroby przed szkołą...
mam nadzieje,że coś pomogłam Justynie...widziałam przede wszystkim ulgę ,że może się wygadac i że Ją rozumiem...
do teraz smsy piszemy...
Wisieńka byłam u Justy,ale ponieważ ma chorą 1 córkę więc Tom został z dziećmi a ja pojechałam sama-nie chciałam ryzykować choroby przed szkołą...
mam nadzieje,że coś pomogłam Justynie...widziałam przede wszystkim ulgę ,że może się wygadac i że Ją rozumiem...
do teraz smsy piszemy...
Wisieńka
dzieki mama. No pewnie przed szkoła choroby nie potrzebne
Virginia...Live: Irene slams into Virginia
Lilka
pawimi obejrzalam,no niezle,ze ten dziennikarz sie nei bal,ze go zdmuchnie albo,ze auto w niego wjedzie,slaba widocznosc...czy u ciebie cos sie dzieje?
dziewczyny wkleilam przepis na te babke :-) Wisienko,na moje oko dalabym ciut mniej cukru niz w przepisie,ale tylko troche mniej
dziewczyny wkleilam przepis na te babke :-) Wisienko,na moje oko dalabym ciut mniej cukru niz w przepisie,ale tylko troche mniej
mama05
prrrryy szaaaalona :))
jeryyy jaki żywioł
Weroniczka
Klub grudniówek'07
mamo znalazłam stronę z fantastycznymi tkaninami w kropki. Przeglądnij sobie kochana i powiedz mi która wchodzi w rachubę a ja wyślę zapytanie czy będzie dobra na płaszczyk
http://www.tkaniny.net/Tkaniny/Tkan..._pl&SessionId=&a=catalog&t=30&c=33947&p=33947
A któraś prosiła o zdjęcie płaszczyka więc proszę bardzo
Shot at 2011-08-27
Shot at 2011-08-27
http://www.tkaniny.net/Tkaniny/Tkan..._pl&SessionId=&a=catalog&t=30&c=33947&p=33947
A któraś prosiła o zdjęcie płaszczyka więc proszę bardzo
Shot at 2011-08-27
Shot at 2011-08-27
reklama
Wisieńka
Lila dałam 3/4 szkl ale ja uzywam trzcinowego, mam nadzieję, ze sie uda z tym cukrem. Po białym Mila ma śluz w kupceJuz w piekarniku. Czyli niedługo testujemy. dziekuję bardzo:-)
pawimi przerażające w tv to jak musi być strasznie przezywac to.:-(
Weroniczka rozkoszny płaszczyk, szkoda, ze Emcia jeszcze taka maleńka. A materiały, ile kropek można stworzyć,Szok
U nas była burza i juz chłodek z balkonu wieje. Mila śpi niespokojnie, uspokoił ją trochę mixer jak robiłam ciasto. Mam nadzieję, ze pośpi a my pooglądamy filmik jakiś. Pol robi sobie tatara. Ja nie lubię surowego mięsa i pożarłam dwie kanapki. Waga po ciązy juz mi spadła, nawet mniej waże niż przed. Ale brzuch dalej wisi paskudnie wisi
pawimi przerażające w tv to jak musi być strasznie przezywac to.:-(
Weroniczka rozkoszny płaszczyk, szkoda, ze Emcia jeszcze taka maleńka. A materiały, ile kropek można stworzyć,Szok
U nas była burza i juz chłodek z balkonu wieje. Mila śpi niespokojnie, uspokoił ją trochę mixer jak robiłam ciasto. Mam nadzieję, ze pośpi a my pooglądamy filmik jakiś. Pol robi sobie tatara. Ja nie lubię surowego mięsa i pożarłam dwie kanapki. Waga po ciązy juz mi spadła, nawet mniej waże niż przed. Ale brzuch dalej wisi paskudnie wisi