reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Justyna-tak,Zuza się bardzo garnie do szkoły:)
dziś byliśmy własnie w szkole-obejrzała sobie klasę-zaklepała gdzie chce siedzieć..
poogladała salę komputerową,gimnastyczną,stołówkę,szafkę-otwierała i zamykała...każde dziecko ma swoja szafkę na kurtkę,strój na w-f i inne rzeczy..
przywitała sie z panią woźną...zobaczyła gdzie ma toalety itd....wyszła z mega usmiechem i zapytaniem kiedy już bedzie 1 wrzesnia....:)

Cokies- ukochaj słodziaka Michasia:) jak dzieci sie odnalazły w 1 pokoju??jest oki?

Weroniczka-kurcze,faktycznie drogo jak 36 zł za m...bo bedziesz potrzebowała ze 2 m pewnie+ robocizna to faktycznie-wyjdzie mi cena sklepowa...mam nadzieje,że znajdziesz coś ładnego na mieście...

jesoooo jak u nas goraco..pozamykałam rolety od strony słonka..rosołek gotowy..poodkurzałam dopiero bo wczesniej nie miałam siły...byłam po spozywkę..zapisałam dzieci na bilans 4 i 6 latka...
teraz ide pozmieniać pościel i wstawię pranie to migusiem wyschnie..

hahahaaha-Wisieńka pisałyśmy w tym samym czasie;)) tak dla Zuzy to wydarzenie -niedługo pakujemy plecak-pani wczoraj podała co maja dzieci zabrac na piątek;)
współczuje ,że Mała nie spi w dzień ,ale w takie upały mega ciężko się śpi....
a ja myślę kurka i myślę -mam nadzieje,że teraz my Was odwiedzimy :) bardzo bym chciała.....:tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Wisienko a powiedz mi czy długo był na bezrobociu tzn. chodzi mi o zarejestrowanie w urzedzie pracy, wiem ze lepiej punktowane są osoby gdzie pracodawca zwalnia pracownika a nie na odwrót

mama dzieci moje szczęśliwe że mają Michasia w pokoju, na noc zabieram do sypialni i śpi w kołysce także na razie ciasno nie jest tzn. nie obijamy się łokciami ale jak Michaś podrośnie to pewnie będzie trza szukać coś większego ale na razie puściliśmy korzenie i jest nam tu dobrze
fajnie że Zuzi się spodobała szkoła bardzo się ciesze, niestety mój Alek nie cieszy się na zbliżający wrzesień :-(

Ostatnia edycja:
mama ty mysl intensywnie, bo po prostu musicie do nas przyjechać:-DRozumię, ze szkoła w porządku i Zuzia zachwycona. Tym lepiej jej tam będzie się zaklimatyzować. U nas dziś schab duszony ale w planach bo przy tym goracu nie chce się gotować. Może pójdziemy do restauracji coś zjesć wieczorkiem. Te wczorajsze konfitury mnie zabiły:-DMaciek tez trochę zdenerwowany szkołą. Nikogo nie zna i pierwszy dzień w Liceum będzie dla niego surwiwalem.No i ja tez pozmieniałam pościel i ide wieszac na balkonie.
Mila śpi:-)
cokis nie wiem ile był dokładnie ale niezbyt długo i przed on prowadził własną działalnośc. Nie wiem czy to takie samo dofinansowanie o jakie wy się staracie. Wszystko ponoć zalezy od gminy. On brał w gminie Bystrzyca Kłodzka, tez dolnośląskie:-)

A my w poniedziałek pierwsze szczepienie. Popłaczę się z kruszynka:-(

mamo u mnie w sklepie nie mieli takiego materiału ale jeszcze jest kilka w których może będzie. A jeśli chodzi o koszt materiałów razem z tym z allegro to zamknę się całkowice w 50 zł + robocizna.

weroniczka pokaż jeszcze raz ten płaszczyk może i ja się skuszę:-)

pawimi właśnie w tv mówią że zbliża się do was huragan Ariel tzn. do wybrzeży USA wschodniej części, nie wiem gdzie mieszkasz ale mam nadzieje że daleko od tej części

Weroniczka to jeśli ten z allegro jest taki ładny i wyjdzie go za 50 zł to zamów kochana ten:))bardzo bym chciała dla Zuzy czerwony płaszczyk w białe grochy....bardzo..a nigdzie takiego nie widzę..

Wisieńka no gorąco dziś okropnie...pościeli i pranie suche na wiór..
na mam wytopione ze 2 kg tłuszczu;)))
dobrze ,że choć wiaterek jest..

Pawimi widziałam w wiadomościach ,że Irena nadciąga na USA.....ma wiać ponad 200km na h to gdzieś koło Ciebie???
kurka te huragany!!

Cokies dzięki-Zuza zachwycona,ale czy zachwyt Jej się utrzyma to się okaże ..choć po wczorajszej rozmowie z wychowawczynią(babeczka koło 50lat) jestem pozytywnie nastawiona...:)
a Alek do I czy II klasy teraz idzie?
fajnie,że wszysto dało sie zorganizować i nie jest Wam ciasno:))
Ty musisz być fajną mamą wiesz
c007.gif
c033.gif

Magda jak się czujesz w te upały??

jA czuję się reelacyjnie bo siedze w domku i nigdzie nie wychodziłam.Rodzinka pojechała na basen kryty.
u MNIE W POKOJU(13 M2) chodzi wiatrak na maxa więc mam małą wichurke na wprost siebie heheheh
Na zakupy pojdę pod wieczór jak upału już nie będzie no i jutro chce zrobic to ciasto nasze watkowe z truskawkami i cięzko będzie jak piekarnik bedzie chodził bo pewnie zraz się gorco zrobi ech le mm taaaaak wieeelką ochote na ciasto że szok!!!!
A do tego jeszcze mniekatar dopadł i chyba jakaś mała infekcja bo nie za teges się czuję:crazy:

Magda to fajnie,że sobie radzisz...
ja pozamykałam rolety po tej stronie gdzie słonko i jakos dajemy radę ,ale w domu mam 25stopni!!:(

u nas na osiedlu radość -kilka domów dalej sąsiedzi po 4 czy 5 latach walki w osrodkach adopcyjnych doczekali się Niuni-Jędrzej 3 m-czy dołaczył do ich rodzinki:)
za godzine ,jak Tom wróci i zje to jedziemy nad jezioro z ekipą sąsiadów..

huragan Irene - tak, ma uderzyc dzis wieczor na polnocna karolina a przez weekend cale wybrzeze wschodnie lacznie w wielkimi metropoliami. Juz wczoraj governer stanu New Jersey kazal sie modlic...To kawalek ode mnie wiec nic mi - mam ndzieje nie grozi ale mam tam cala rodzine i znajomych. Nawet tu z forum jedna czy dwie kolezanko z tamtych stron. Az sie boje tego co sie w weekend wydarzy :-(

reklama
Do góry