reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Mamo05 - Pracusiu Ty jeden!!! Delektuję się zasuwając z walizkami, muszę się szybko spakować... No ale BB wciąga MASAKRYCZNIE...

reklama
Joaś powiedz mi w co pakujecie swoje dzieci, jeździcie jednym autem czy dwoma?
Takie pytanie zadala juz cokies ja tez jestem ogromnie ciekawa

Pawimi -kochana..ten przepis to ten co mi ostatnio wstawiałaś :)) ten z truskawkami tylko ja zrobiłam teraz z borówkami....
ale nie ma go tam na kulinarnym czy juz wczesniej wklejalas? aha...:-D doopek ze mnie, pewnie ze wczesniej wkleilas a nie wczoraj, a ja wczoraj przepisu szukalam jako ostatniego posta :laugh2:
tak,ja się pytałam pediatry o szczepienia i jest 5tys kary za nieszczepienie dziecka:((((((((!!!!!!!
ale powiedziała,że można to obejść-wystarczy ,że do każdego dziecka bedziesz pediatrę wzywała prywatnie i nie zgłosisz dziecka do przychodni.....
kary zostaly zniwelowane (tak, o Polsce pisze) calkiem niedawno czy tez wprowadzono kruczki wg. ktorych mozna je spokojnie obejsc, tutaj na forum jest watek o nieszczepiacych matkach i roznych ciekawostkach i przepisach z Polski. Rodzice ktorzy nie szczepia swoich dzieci maja spora wiedze w tym temacie i dziela sie nia z reszta forumowiczow.
https://www.babyboom.pl/forum/zdrow...ole-nie-szczepia-4348/index6.html#post7397078

mamusiu - ty jestes naszym nadwornym ogrodnikiem:-D
ewuniaf - caluski dla Hani i Michasia, oby chorobsko sobie precz poszlo i to szybko:wściekła/y:

a ja lece kawke robic i zaraz ma kolezanka z synkiem wpasc, idziemy na jeziorko;-)

jestem wieczornie ;)

Pawimi-dziękować..:) awansowałam na nadwornego ogrodnika :)

Justyna- do ogrodu zawsze mam wene a na okna dzis mnie naszło:)) ale co z tego
a025.gif
a025.gif
przed chwilą przeszła taka ulewa i burza,że po myciu nie ma sladu
a025.gif
w związku z tym mam focha!
e050.gif

Katrina-&&&& za spokój..juz niedługo :)

a my kupiliśmy tynk ozdobny w Leroy + wszystkie mocowania i kołki rozporowe i całą tą tesztę i jak wracalismy to myslałam,że się utopimy-momentalnie rzeka ..wycieraczki na najszybszym nie nadążały zbierać deszczu...masakra jakaś....a teraz ciszaaaaaaaaaaa

pozdrawiam wieczornie przy piwku...dzieci zasypiają-laba..

Mama kwiatuszki przesliczne :) też lubie sobie usiąść gdzieś w ogrodzie i rozkoszowac sie tym co wokół:tak:
Katrina ja też bym chciała chwile dla siebie!!!!! aaaaaaaaaa ja tez chce!!!!! I kulki też chce!!!!:-D bo już powoli zapominam jak wyglądają!!!! Hahahaa:-D

Agatulka dobrze ze już masz za sobą problemy z szefami. Teraz czas na to by cieszyć sie swoim maluszkiem, odpocząć i zadbać o siebie!!!!!

Joaś życzę wam cudownych, duchowych przeżyć na samochodowej "pielgrzymce" ,az zazdroszcze takiej wycieczki!!!!

Dziewczyny czy ktoś ma jakieś info o Maureen???? Słałam jej smska ale nie dostałam odpowiedzi.... martwie sie:-(

Cokies Pawimi dobrze radzi poprzeglądaj wątki mam które nie szczepią. Teraz jak byłam na tym kursie szczepień noworodków to babka ze stacji sanitarno- epidemiologicznej mówiła że w Polsce nie ma kar dla rodziców nieszczepionych dzieci(były jakiś czas temu przypadki nakładania kar ale ponoć było to nielegalne i ludzie sie sądzili)

O właśnie znalazłam taki artykuł... poczytaj sobie
http://poznan.gazeta.pl/poznan/1,36...a_celowniku__Bo_nie_chca_szczepic_dzieci.html

Ostatnia edycja:
ewunia, mama - ja Ci zdjęcia kulek wysyłać nie będę, żebys sobie przypomniała... oj, nie - TO MOJE KULKI!!!!! hihihi
U nas przedszkole jest 3 godz. dziennie - mała będzie chodziła od 12.30 do 15.30 - to będę miała chwilę dla siebie,
fajnie, bo do pracy będzie dalej ze mną jeździła, a jak wrócimy to mała do dzieci, a ja wtedy spokojnie obiadek zrobię i chwilkę dla siebie będę miała.

Ostatnia edycja:
mama zazdroszcze ci tej energii
ewunia dzieki za info
pawimi tobie tez dziekuje za linka,właśnie od wczoraj podczytuje sobie, naprawde dużo ciekawych informacji można znaleść

a jaki stosunek macie do szczepień? czy któraś z was tez nie szczepi?

joaś miłej wycieczki

no właśnie co u Maureen? zbyt długo jej nie ma

a wczoraj mój mężuś mocno mnie zaskoczył, on nie jest wylewny i nigdy swoich uczuć nie okazuje a wczoraj wpadł do domu jak oświecony i mnie tuli mocno i mówi że mnie kocha i że bardzo mocno!!!! w szoku byłam heh oczywiście popatrzyłam na niego podejrzliwie czy może coś potrzebuje albo coś naskrobał a on się już wkurza że takim okiem zerkam i powtórzył to samo jeszcze raz, oj ciepło mi się zrobiło na sercu, wiem że jest za mną ale tak jak mówie nie jest skory do okazywania uczuć i emocji

reklama
Do góry