reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Leika,Justyna,Magda-dzięki ;**
teraz widzę ,ze tego było mi trzeba :))

Joaś!!!!!!!!!!!!kokosanki:szok::szok::szok::szok:uwielbiam -koniecznie podaj przepis proszę:tak:

pije herbate z imbirem może to mnie rozgrzeje bo przecież październik:sorry::confused2:

reklama
U nas 14 i też ciągle pada... Dobrze, że dziś nie muszę odbierać starszaka z przedszkola (mąż go odbierze po pracy) bo wczoraj w drodze powrotnej zastało nas urwanie chmury i choć miałam ze sobą płaszcze przeciwdeszczowe, to od kolan w dół można nas było wyciskać... Moje skórzane sandały nadal schną i nie wiem, czy to przeżyją w ogóle...

edit:

Mam dziś studniówkę! :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, jak myślicie, dać Artiemu p/gorączkowe? nie mam doświadczenia mimo 5dzieci :szok:
Leika gratulacje wielkie

Joas synus ma goroczke najprawdopodobniej po szczepieniu.Moj mlodszy syn zawsze mial lekka garaczke zaraz po.
Mysle ,ze powinnas mu podac cos na obnirzenie:)

Hej!!!

JOAŚ daj małemu czopek Paracetamolu albo Nurofenu na pewno poczuje sie odrobinke lepiej. A objawów żadnych prócz goraczki nie ma?? Co z Marcinkiem- miął jakiś kaszel czy coś bo nie doczytałam??

Mama ty chyba we wszystko co robisz wkładasz całe serce!!! ciesze sie że szefowa cie chwali a i ty jesteś pracą zachwycona!!! Buziaki dla ciebie!!!

Cokies świetnie że Michałek sie tak dobrze sprawuje i że mąż dużo pomaga. Dzieci masz w fajnym wieku to bedą bardzo chetne do pomocy!!!! Ukochaj maluszka od ciotki :)

Justyna zdrówka dla Majki!!

Zuz- Inka działajcie hehe bo niedlugo nam sie wszystkie ciężarówki rozsypią i bedą braki :-D

Leika ja tez nienawidze krzywej cukrowej bleeeeee, współczuje!! Aha no i gratul;uje studniowki :)

Sempe trzymaj sie dzielnie, tule ...:tak:

Maureen co u ciebie nie odzywasz sie długo....

Izulka jak sie ma tata? i jak ty kochana??

U nas też pogoda paskudna. Wieje i co chwile pada... Byłam dzisiaj z Michałkiem i Hanią w żłobku. Byłam tam 3 godziny (chciałam poznać dziewczyny i zobaczyć jak moje maluchy bedą sie zachowywać) Przez 3 godziny tylko raz wziełam moją Hanke na rece- jestem z siebie dumna:-D nie ja ją przebierałam nie ja ją karmiłam i w ogóle starałam sie nie zwracać na nią uwagi.... Nie było az tak źle. Za to Michał nie bardzo chciał sie bawić z dziećmi, wolał sam sie bawić :(
Głowa mi troszke pusciła ale i tak nie jest dobrze. Na Opolankach dziewczyny mi pisały że to może byc od moich kamieni w pęcherzyku żółciowym- ciekawe ... może rzeczywiście jak wreszcie usunę ten pęcherzyk to mi bóle głowy przejdą... ale jestem tchórz i nie usunę poki mnie kolka nie złapie taka że nie bede mogla wytrzymać:no:

Wkleja dzieciaki- Kasia i Michał (ogolony) w kałuży i moja Hanusia jak wstaje przy meblach :)
IMG_4089.jpgIMG_4090.jpgIMG_4114.jpg

Ostatnia edycja:
Dziewczyny poradzcie mi jak sie zmienia nazwe uzytkownika.
udalo mi sie zmienic avatara,ale nic wiecej.
Ratunku nie chce figurowac jako DOROTA FILIPIUK.Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

reklama
Witajcie środowo, popołudniowo!

"Ciągle pada..." u nas tez, pada i wieje, ale i tak jest juz lepiej bo nad ranem lało, nie padało. Mała nudzi sie trochę w domku, starszy kilka ładnych godzin (od 8 rano) okupował kompa. Ale spokojnie, juz niedługo, więc wytrzymam.
Pozdrawiam cieplutko - mimo pogody!

Do góry