reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witam się środowo,
U mnie kolejny słoneczny dzień,ciepełka mam juz dość,więc mogę się podzielić!

Julcia dzisiaj wraca hurrraaa,juz nie mogę się doczekać.
Leika gratuluję studniówki!!! I trzymam kciuki za dobre wyniki.Ja niestety męczę się z cukrzycą i słabo mi to wychodzi,bo na razie to ona wygrywa!!
Jutro wizyta i zobaczymy co dalej...
Mama zazdroszczę Ci fajnej atmosfery w pracy ja niestety do tej pory trafiałam na wariatów i przez to prace traktowałam jak zło konieczne.
Ewuniaf jakie fajne łobuziaki w kaloszach super-sama bym się popluskała....Najmłodsza poprostu wymiata...ILE ONA MA???? 6 c-cy??? i juz tak stoi???WOW
Joaś ja bym dała mu coś na gorączkę po co ma sie męczyć i może jakiś okład na miejsce gdzie miała szczepienie.

reklama
Ewunia dzieciaczki śliczne a Hania silna dziewczynka.
Leika gratuluję studniówki!
Dorota nie jestem pewna ale chyba trzeba napisać do administratora że chcesz zmienić nick
Katrina spoko wytrzymasz, a reprymendy nie było?
Lena trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę!
Joaś i jak Maluch? podałaś coś przeciwgorączkowego?

Ja dzisiaj w ramach nudów robie z dziećmi kokosanki Jak wyjdą to przepis wrzucę na nasz wątek kulinarny, sałatke ze szpinakiem też :-)
ze tak spytam jako moderator tego watku....gdzie my mamy WATEK KULINARNY????:rofl2: cos mnie chyba ominelo przez te moje burze, wichury i braki neta :-D
A tak serio, to teraz sobie przypominam ze z 2-3 tygodnie temu ukradkiem na swoim beznadziejnym telefonie podczytywalam ze chcecie kulinarny, chyba nasza nadworna piekarka Maureen wyszla z takim pragnieniem no a ja sie jeszcze do tego nie ustosunkowalam kompletnie. Zapomnialam, wstyd mi:sorry: Tak a propos - to gdzie jest Maureen??Maureen..Maureen....Maureen...Maureen????

Joas - nic nowego nie napisze jesli potwierdze ze Arturo moze miec goraczke poszczepienna, wtedy podaj mu cos bo niepotrzebnie sie meczy ale jesli infekcja to...hmm, ja jak zwykle nietuzinkowo pozwolilabym sie maluchowi "pomeczyc" dla jego dobra. Ja z tych nielicznych co praktycznie nie siega po farmakologie. Obserwuj go bacznie po tym szczepieniu.

Ewuniaf - Twoje najmlodsze dziecie jest po prostu przerozkoszne. Prawdziwa z Ciebie szczesciara ze masz taka slodka istotke.:tak:

mamusiu - no co, nie mialam nigdy watpliwosci ze bedziesz rewelacyjnym pracownikiem. Z Twoja dobra duszyczka i charakterem ciezko sobie inaczej wyobrazic.

cokies- milo mi ze moge byc dla kogos ciekawa lektura ;-)

dorota - widze ze juz sobie poradzilas, tak admin jest jedyna osoba ktora moze znienic nick..skasowalas stare konto chyba ale moglas po prostu poprosic o zmiane nicka bez koniecznosci kasowania konta.

leika - gratuluje studniowki! to duzy krok siedmiomilowy :-) jeszcze tylko troszke i bedzie kolejny maly skarbek.

Ostatnia edycja:
Pawimi nieskromnie sie przyznam że to ja "zrobiłam" kulinarny bo dziewczyny często fajne przepisy pisały a potem trudno je znaleźc :)
A twój synus kiedy dokładnie przyjezdza??? No mamusia musisz stanąć na wysokości zadania :-D
tatuaż hehe- zawsze chciałam niogdy sie nie odważyłam:-D
A moja Haneczka jest naprawde silna a taka malutka jeszcze :) w tym żłobku są trzy dziewczynki takie jak Hania i jedna siedzi a dwie dopiero podnosza sie na prostych rączkach. Moja zasuwa po całym pokoju i wstaje gdzie sie da:-D- no ale siedziec nie chce :(

jestem po pracy i piwkiem ..maseczkę miałam ,ale juz ię skóra napiła i sladu po niej nie ma ;)) ale czuję nawilżenie więc si:)

Pawimi- dziękuję kochana ,że we mnie wierzyłaś :))

Ewunia- buźka kochana i masa uscisków;)) no i dzieciaki miodzio a Hania...
a093.gif
silne ma nogi i kręgosłup-półroczne dziecko tak stoi..no,no.....
i oczywiście jestem z Ciebie dumna,że dałas radę "nie zauważać " dzieci w żłobku-wiem ,że pewnie było Ci ciężko..no a Michać jest w wieku kiedy woli bawic sie sam niż z dziećmi-przejdzie Mu ;))

Iwet-czyli udało sie zmienić;))

Joaś-jak na froncie ??
po gorączce?

Pawimi na naszym dziale Rodzeństwo jest nasz wątek kulinarny:)

Magda-jak u Ciebie ..dziewczynki tęsknią za morzem??

Justyna ,Lena witam wieczornie ;)

Lena no atmosfere w pracy mam si ;))
i wiesz co????dzis robiłam szefowej peeling całego ciała i zabieg na twarz..masowałam szefową po cyckach :)))
była tylko w majtaskach jednorazowych :)
także odkryła sie przede mną na maxa :))
no i będę miała szkolenie z mikrodermabrazji-ale sie cieszę :)))))

witam wieczornie:)

Asia???????????????
AnnaS???????????????
Sempe???????????
Katrina????????????
Agatulka????????????????
Bedi?????????????????
Zuz Inka -działa więc usprawiedliwiona:))
Maureen?????????????????
Weroniczka na wakacjach-usprawiedliwiona...

ewunia - moj Jonathan nie siedzial a...chodzil, mial 8 miesiecy jak zaczal chodzic bez trzymania a stal i przesuwal sie przy meblach mniej wiecej w wieku Twojej Hani, natomiast dosc dlugo nie siedzial pewnie...nawet nie chcial, byc moze dlatego ze go pupa swedziala do biegania to ciezko bylo na niej usiasc ;-)
moj synus ma graduacje 2 wrzesnia, wczesniej ja i jego ojciec lecimy tam, chyba 31 sierpnia bo jest tzw. family day, sama ceremonia jest bardzo wczesnie rano drugiego a po poludniu mozna zabierac mlodego wojaka na jego 10 dniowy urlop.

reklama
Pawimi No to Jonathan silny był!!! Mi Michał biegał jak miał 9 miesieecy- wczesniej przez dwa miesiące chodził przy meblach...

tO DO URLOPU SYNA JUŻ NIEDŁUGO I PEWNIE JUŻ SIE DOCZEKAĆ GO NIE MOŻESZ (wybaczcie Caps locka przypadkiem mi sie właczył )

Do góry