reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hello,hello
Nie było mnie chwilę,a tu zaaaalllległości ho ho ho
Cokies-GRATULACJE KOCHANA,ZDJECIE WIDZIAŁAM NA SIERPNIÓWKACH-ALE PRZYSTOJNIAK....
Ja dzisiaj mam dzień lenia coś zachmurzyło się,chociaż jest bardzo duszno.Julcia moja pojechała do Wisconsin Dells z koleżankami i rodzicami jedej z nich,a ja nie umiem sobie miejsca znalezc,Boże jaka ja głupia matka schowałabym ją do kieszeni najlepiej.

Oczywiście cukry moje skaczą pięknie-super wartości mam tylko po sałacie,więc pewnie bez lekarstw się nie obejdzie,no chyba,że będę robić jako kosiarka do trawy - przyjemne z pożytecznym.

AAAAA hahahaha po urodzinach Obamy jeszcze mnie łeb boli:dry::dry::dry:.
PAwimi- burze dzięki Bogu nas omijają z boku.

reklama
Witam po pracy ;))

Sempe-zapraszam do salonu:)))

Joas fajnie,ze juz zdjęłaś i widzisz-niedrogo:)choć to dobre ;))

AnnaS-milusio ,że wleciałaś...

gdzie jest Zuz Inka ????coś długo się nie odzywa

a gdzie jest Ewuniaf??????????????

Lena miło ,że wleciałaś :)jak samopoczucie????

Dorota ja tez mam małą różnicę wieku...

Katrina i Tobie miłego wieczorku:tak:

Pawimi-kawkę wypij ...musisz jakos do wieczora wytrzymać:-p

słyszycie jak trzeszczy......?????????????? to moja doopka rośnie-piję piwo i wcinam chipsy:baffled:
ja nie jadam chipsów a dzis tak mnie naszło ,że szok..

Agatulka?????????????
Magda????????????????
Bedi?????????????
reszta gangu-meldujcie co u Was??

Witam po pracy ;))

Sempe-zapraszam do salonu:)))

Joas fajnie,ze juz zdjęłaś i widzisz-niedrogo:)choć to dobre ;))

AnnaS-milusio ,że wleciałaś...

gdzie jest Zuz Inka ????coś długo się nie odzywa

a gdzie jest Ewuniaf??????????????

Lena miło ,że wleciałaś :)jak samopoczucie????

Dorota ja tez mam małą różnicę wieku...

Katrina i Tobie miłego wieczorku:tak:

Pawimi-kawkę wypij ...musisz jakos do wieczora wytrzymać:-p

słyszycie jak trzeszczy......?????????????? to moja doopka rośnie-piję piwo i wcinam chipsy:baffled:
ja nie jadam chipsów a dzis tak mnie naszło ,że szok..

Agatulka?????????????
Magda????????????????
Bedi?????????????
reszta gangu-meldujcie co u Was??

A dziękuję,że pytasz samopoczucie ok,no przecież nie będę stękać jak baba w ciąży.
Acha słysze jak trzeszczy - tylko to moja dupa się rozrasta i łapie kolejne dołki cellulitu.
Dorota- mnie pani doktor po drugim poronieniu powiedziała,że to sie nie pyta i gada tylko robi.....więc kochana do roboty...
Ale Ci dobrze chłodne piwko...W sumie piwko nie,ale chłodne czerwone winko do tego słodkie ACHHHHH.......................Boże jakiś alkoholik budzi się we mnie,ale tak na serio napiłabym się winka.
Mama ciebie na chipsy mnie tak na słodkie nachodzi,że chyba zwariuję zaraz.

gdzie nie zajrze tam sie alkohole leja:szok: i zostan tu czlowieku abstynentem jak nawet baba w ciazy polewa winskiem ;-):rofl2:
juz mi lepiej troszke, najwiekszy spioch mi przeszedl, nawet troche kuchnie ogarnelam ale nie chce i sie nic gotowac...kurcze moze na eko chinczyka meza namowie ;-) z grilla raczej nici bo jakies deszczyszko nadciaga, duchota taka ze nie chce w tym roku rachunkow za klime widziec, na sama mysl mi jeszcze bardziej parno :-D
W ogole to moi panowie mieli wczoraj do Six Flags Season Pass: Six Flags Great America jechac ale sie strasznie rozpadalo....Oliver czarna rozpacz bo...wszyscy ze szkoly napewno byli tylko on nie hahahaha...musial mu m. obiecac ze napewno pojada w innym terminie. Mnie akurat tam wcale nie ciagnie, jakos tak nie widze w tym wielkiej atrakcji ale moje dzieci owszem. Ooo, juz slysze jak grzmi:sorry2:

Ja wczoraj miałam ochotę na winko - to jedna lampkę sobie pozwoliłam wypić, dziś z kolei jak mama paczuszkę chipsów bekonowych (fujjjjj) dziecku podkradłam i nawet mi smakowały, a nie przepadam za chipsami. Widać czasami się chce, za to mam inny problem, odstawiłam piguły i wciąż mam ochotę na mojego własnego męża.. bidulek.

reklama
witam:-) po kawie została juz tylko pusta filizanka

źle sypiam ostatnio i za duzo jem:crazy::crazy::crazy: i za dużo pije%%%%%%%% i na wadze juz 75kg, QRWA GDZIE MOJE 68!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dorota u mnie różnica wiekowa jest taka: 18lat 12lat 4,5lat i 2latka

Joaś wybaczone:-) a kiedy pojechała??? w tym tygodniu dobra pogoda więc Izulce przypasiło chyba

Katrina jak kiedys byłam wielkim zajadaczem chipsów ale jak byłam w ciązy z Angelinką to mi się odwidziało!!!!!!!!! NIENAWIDZE CIPSÓW, smierdzą mi na kazdym kroku....

for all miełgo dnia:-)

Do góry