reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Dziewczyny ale ja mam przekute uszy :) Mi chodziło o to ze teraz już nie chcę mieć więcej niż jedną dziurkę w uchu :) Może kiedyś na stre lata znów zechcę i się odważę :)

reklama
A no widzisz Weroniczko to Cie nie zrozumiałyśmy. Mi sie zawsze marzył malutki kolczyk w nosie;-) ale B sie nie podoba.
Izulka trzymaj się, musicie być silni dla taty

COKIES:-) GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERCA!!! SYNKOWI TOBIE ZDRÓWKA ŻYCZE I SZYBKO WRACAJ DO NAS:-)

Mama05 nic mi nie mow o wyprawce do szkoły bo mnie juz szczyka w du.....:crazy: jak co roku na chłopaków wydam zapewne ok 700zł by ich wyprawic do szkoły!!!
paranoja....

Pawimi nieźle pobalowałaś na te 50tke:happy:

a wiecie jak byłam nastolatką to bardzo chciałam miec tatuaz i kolczyc w pępku... tatuaż to chyba na 40tke se strzele ale gdzie to jeszcze nie wiem ale pępka to ja narazie nie mam tzn skóra i rozstępy są wokół niego:no:

Starszy umył mi dzis okna bo kasa na jutro mu potrzebna i powiem szczerze ze zrobił to nawet dokładnie:rofl2: jutro idzie na podwójną 18stke:eek: ciekawe w jakim stanie wróci...
a my natomiast jutro idziemy do przyjaciół na garden birthday 30te urodziny przyjaciela:-) mam nadzieje ze padac nie będzie.....:baffled:

Weroniczka stara pralka miała 12lat i to był juz jej kres!
Izulka sił dla Ciebie i zdrówka dla taty.

Weroniczka - to faktycznie źle zrozumiałam, ja tam drugą sobie sama w 8 klasie podstawówki zrobiłam. Najpierw moja psiapsiółka, a ja nie chciałam być gorsza, to tez wzięłam igłę, zdezynfekowałam spirytusem salicylowym i ciach przy lusterku w łazience, tylko siostre poprosiłam, żeby mi kolczyka przełożyła w miejsce igły... i poszło (ja taka masochistka jestem hihi).

Miłego wieczorku i dobrej nocki!

Cokies kochana gratuluję ci bardzo mocno!!!! Niech Michałek sie zdrowo rozwija a Ty szybciutko wracaj do formy!!!!
Wreszcie masz swoje ukochane maleństwo po drugiej stronie brzuszka!!!!

Izulka dużo zdrówka dla twojego tatusia, dla ciebie i twojej mamusi sił i cierpliwości. Bedzie wszystko dobrze a tata wkrótce na pewno bedzie w lwpszej formie... Tata na Katowickiej w Szpitalu Wojewódzkim leży (na onkologii)??

Katrina, Weroniczka, Mama pisałyście o kolczykach. Mi koleżanki piguły przebijały w akademiku pępek wenflonem:szok::-D Rewelacja nie bolała nie ropiało tylko 2 miesiące pozniej dowiedziałam sie ze bede miała Kasie i zkolczyka musiałam zrezygnować bo bardzo szybko rósł mi brzuszek. Tak sie skonczyła moja przygoda z kolczykami....

Sempe gratuluje pralki nowej- pozazdrościc tylko!!!

Joas fajnie to wyliczyli:-D chciałabym tyle zarabiać haha :)

witajcie sobotnio :)

ja zaraz do pracy smigam-na 4 godz.babki malować na śluby:)
miało padac u nas a póki co jest słonko:)

Ewunia- no ja sie zamierzałam od kilku dni ,żeby drugą dziurkę zrobić w tym samym uchu i nagle w pracy wstałam od kawy i poszłam sobie przekłuć :)) i mam :)

Izulka- moc siły dla Was i zdrówka dla taty....operacja za Nim -teraz bedzie lepiej..

Weroniczka- przyjemności nad morzem-wracajcie opaleni i wypoczęci:)

Joaś-kochana jak u Ciebie ??

Sempe- no to i ja pozazdroszczę praleczki ;)) rozgryzłas już o co kaman ??:)))nasz Whirlpool ma już 7 czy 8 lat więc pewnie za 2,3 lata też bedziemy wymieniać..

zaraz napiszę smska do naszej Cokies z Waszymi gratkami:))

Hej
Mój małz właśnie zabrał 4kę na basen i mam taką ciszę, ze w uszach dzwoni
Mama05 - no i nie wiem czy dziękować Ci za przepis na sernik czy się złościc. No, rewelacja, prosze pani, rewelacja. Moja dieta została złamana... Polewę zrobiłam z gorzkiej czekolady z kilkoma łyżkami mleka, łyżką cukru i łyżeczką masła. Niebo w gębie.
Wczoraj wariacki dzień, rano całą familią rozwoziliśmy mojego męża po Wawie, bo musiał być w kilku miejscach a drugie auto znów w warsztacie :-( Pówdniej byłam z dzieciakami w sklepie, gdzie spotkałam koleżankę w 5 mies ciąży. Kochane, szok i nadzieja dla naszej Mamy05 - dziewczyna ma jedno dziecko, od 6 lat starała się o kolejne, leczenie, ciaża pozamaciczna i w końcu stwierdzenie - ma na papierze - bezpłodność wtórna. Zaczęła chodzić na tańce, basen, aerobik, przerzuciła czas nadziei i oczekiwania na ciąże na inne aktywności. Jaka była zaskoczona tą ciążą i ucieszona nie muszę mówić. Śmieje się teraz i mówi, ze pewnie jak urodzi to zajdzie w kolejną ciążę zupełnie nie zamierzając, bo jej się płodność odblokowała.
Po zakupach [pojechałam z dzieciakami na plac zabaw. Niby nic ale 6km w jedna stronę - takie tu mam odległości. Później powrót do domu a po drodze zakupy na bazaru. Obiad i wyjazd do koleżanki mojej Karolci. Byliśmy 3 godziny, miła wizyta. Sporo spostrzeżeń wymieniłyśmy co do dzieci z mamą czwórki dzieci. Oj miałyśmy się czym dzielić :-)
No i wiadomość miałam, że operacja "naszego" Maciusia Fundacja COR INFANTIS - fundacja na rzecz dzieci z wadami serca przełożona na 13 września. Ostateczna i najtrudniejsza jednocześnie.
A dziś za 2 godziny uciekamy do znajomych. Idę się pięknić i robić sałatkę. Moja ulubiona - szpinakowa, mniam....

Cokies - serdeczne gratulacje!!! Wracaj teraz szybciutko do formy :tak:

mama05 - życzę Ci przejęcia brzuszka po cokies ;-)

izulka - zdrówka dla Taty.

Dziś przyjęcie urodzinowe mojego synka, więc witam się tylko i wracam do przygotowań :tak:

ewunia - ja przebijałam w gabinecie kosmetycznym, ale tez wenflonem i na końcu od razu kobitka założyła kolczyka, więc wyciągając wenflon jednocześnie założyła kolczyk. Ja miałam troszkę problemów z tym kolczykiem, bo troszkę dużo skóry mi złapała i ten kolczyk miał za mało miejsca na pałączku, bardzo była "ściśnięta" skóra i mi sie kiepsko goiło, ale poradziłam sobie z tym i tak poza tym to OK.

Takie ładne kolczyki sobie kupiłam na wymianę.. a później musiałam go wyjąć, a ta dziurka zarasta błyskawicznie.

Leika - wszystkiego dobrego dla synka!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Joaś szpinakowa powiadasz? Uwielbiam szpinak w każdej postacie więc poprosze o przepis.
U nas dziś piękna pogoda choć zapowiadali deszcze. Idę do dzieci papa

Do góry