reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Kochana jak w wieku 17 lat nie odważyłam się bo mi głupio było to teraz tym bardziej. Po za tym kiedyś miałam duszę rockowca a teraz już ją uśpiłam. Teraz mój najstarszy syn ma taką duszę :) Ulubiona muzyka Stasia to Polski rock :) Codziennie jej słucha :)

reklama
Weroniczka nie bój się u mnie na codzień taki bajzel ,że nawet nie zauważysz ,że cos sprzątałam:-D Co do kolczyków to nie ma problemu raz dwa i dziurkę Ci zrobię;-) Mam igły i środki dezynfekcyjne;-):rofl2:
Ech dzieciaki pojechały a ja musze ruszyć zadek bo podłoga aż się klei:baffled:

siedze sobie z sąsiadką w ciązy przed domem i dostaję mms'a-patrzę a to info od naszej Cokies:)))

urodziła dziś o 10.38.
miała cc,ale pomimo bólu czuje się dobrze i są szczęśliwi:))

Michałek waży 3120g i mierzy 53cm:-):-):-):-)

Cokies gratuluję Ci ogromnie i mam nadzieje,ze teraz na mnie kolej :))
Michałku witamy Cię-rośnij zdrowo..szczęśliwego dzieciństwa:-D:-D

Witajcie!!!

Cokies - GRATULACJE!!!!! Dużo zdrówka i szybkiego powrotu do formy i pełni zdrówka!

Weroniczka - moja mama w ubiegłym roku sie zdecydowała na przebicie uszu (nie jest za późno!),

Pozdrowionka dla wszystkich, do później!

Katrina,Justyna,Joaś ,Aneczka-przekazałam Wasze gratki Cokies;))

bardzo nam dziekuje,ze jesteśmy z Nią..

Joaś-czekamy na relacje jak minął dzień..

Aneczka- już się pakuję-w te pędy :))))))

byłam po plecak dla Zuzy do szkoły-w tesco dziś ,jutro i pojutrze jest promocja na plecaki -30% taniej...
kupiłam taki a'la tornister czerwony-popielaty z jakąś księżniczką-super wyprofilowane plecy i lekki:)

Cokies-ściskam Was mocno i gratuluję z całego serca:)))

U mnie nadal wszystkie mysli wokół Taty. Dzisiaj dowiedzielismy się, że miał transfuzję podczas operacji. Mama nie wytrzymała ;) i pojechala do Opola zobaczyć go. Widok kiepski no ale jak mozna wyglądac po takiej operacji. Posiedziała chwilę i wracała bo Tato nie mial ochoty ani siły gadać tylko spał. Pojechałabym też ale Stach ma rehabilitację na nogi( za szybko rośnie i bardzo go bolą) jeszcze cały tydzień. Mąż zaś chodzi na tzw, podmiany czyli przez 2 miesiące nie wiadomo jaka zmiana bo łata niedobory w innych brygadach.Dzisiaj miał miec wolne a wczoraj wieczorem dowiedział się , że ma popołudniową zmianę. I plany o weekendowym wyjeżdzie do Mamy odfrunęły. Zła jestem na ten system. Ale co zrobić.

Pozdrawiam Was gorąco.

reklama
Do góry