reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Jestem dziewczyny po wizycie,nastraszyli mnie przez telefon więcej,niż to warte.Insuliny na razie nie będę brała,zlecono mi dietę i kontrolę cukrów 4 razy dziennie.Dostałam cały sprzęt do mierzenia,no i wizyty będę miała teraz co tydzień i od 34 tyg,co tydzień KTG i jeszcze dodatkowo jedno Usg,ze względu na wielkość dziecka-jest w 90 centylu so far.
Kamień z serca.Teraz lecę Was nadrobić.

reklama
Lena, no to super :-)
Katrina, u nas ten aparat "przytrzymuje" zęby. Ma bardzo rzadko spotykane schorzenie zębów. Miała juz zabieg operacyjny :-( ale na szczęście wszystko jest na dobrej dordze i obeszło się bez przeszczepu kości :happy:

Ostatnia edycja:
joaś - o kurcze, to nie wiedziałam, ale widzisz jakąś poprawę, tzn. zdaje egzamin ten aparat???

Lena - bedzie dobrze, trzymaj tylko dietę i będzie OK.

Lena no to dobrze ,że bez tej insuliny. Popatrz dobrze w necie co można a czego nie i będzie dobrze.
Cokies jeszcze w dwupaku? Pamiętam ten czas kiedy już tak by sie chciało urodzić a tu ciągle nic. Może dzisiejsza nocka będzie tą;-)
mama to baw sie dobrze z mamą:blink:
Joaś dobrze ,że tak pilnujecie tych ząbków.Córka jak będzie duża na pewno Ci podziękuje.
Katrina hehe szkoda ,że moi jeszcze za mali bo na nich reprymenda działa na jakieś 15 minut:dry::-D

a ja wciąż w dwupaku, od wczoraj nic się nie dzieje, tyle energii to ja nie miałam przez całą ciążę, chata cała wysprzątana, pół miasta obleciałam, do parku polazłam z dziećmi i na plac zabaw i nawet mój kręgosłup się nie odezwał ani moje nózki, nie pojmuje...
jutro rano mam być już gotowa na oddziale i zobaczymy co będzie

reklama
witam się,

choroba sie rozwinęła na tyle ze juz ledwo dycham, fatalnie się czuje;-( na dodatek jednak przeszło na dziewczynki.

wczoraj pralke przywieźli
biggrin.gif
cholerka ale skomplikowaną maszyne sobie kupiłam!!! ale rozgryze łobuza
biggrin.gif

pozdrawiam i koncze bo Aluta kopie mi kompa i ma ochote mnie ugryźć!!!!!!!!!!!!!! wstała dzis o 5.20...

Do góry