reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

cześć babeczki-tak za Wami tęsknie,że hoho ho!!

wleciałam dzis tylko na chwilę i nie mogłam nie wlecieć do Was:-):-)

od poniedziałku albo jestem w pracy albo z mamą i nie odpalam kompa..wczoraj byłyśmy po spożywkę i potem zabrałam mamę do mojego ulubionego centrum ogrodniczego:tak:o matko co sie działo!!!!:-D:-D:-D:-D

juz mi zapowiedziała,ze jak przyjada na rocznicę za2 tyg to pojedzie tam kupić sobie kilka doniczek i kwiatów bo będa autem to bedzie jak zabrać -teraz wraca pociągiem...

u nas si-narazie nie dostałam smska od Cokies czyli rozumiem ,ze nadal w dwupaku:-p
jestem po pierwszej wypłacie :))napiwki nadal dostaję i ogólnie wszystko do przodu-w końcu mamy słonko i można korzystać z ogrodu ;)

Aneczka,Joaś,Weroniczka,Maureen,AnnaS ,Pawimi,Agatulka,Magda,Katrina,Ewunia,Sempe,Lena,Justyna,Leika i całaaaa reszta gangu-pozdrawiam i tęsknię i mam nadzieje,że u Was tez si
a194.gif
a194.gif
a194.gif

do jutra lub do piątku-mama jest do jutra,ale jeszcze nie wiem o której jedzie czy popołudniu czy wieczorem...ale w piątek to juz będę na 100% z kawką rano na bb
c007.gif

reklama
jestem jeszcze:-D

wczoraj z mężem składaliśmy kołyskę i robilismy gruntowne porządki w kuchni w szufladach , dostałam kilka mocniejszych skurczy aż usiadłam z bólu, już się cieszyłam że się zaczyna a tu lipa wszystko ustało nawet te co 10 minutowe i w nocy i teraz cisza brr...

Witajcie!
U nas dzis od rana słoneczko, moze do wieczorka bedzie ładnie, pospacerujemy z małą, to potem wieczorem lepiej śpi.
Pozdrawiam wszystkie słonecznie i ciepło:Mama,Aneczka,Joaś,Weroniczka,Maureen,AnnaS ,Pawimi,Agatulka,Magda,Cokies,Ewunia,Sempe,Lena,
Justyna,Leika - miłego dnia!!!!!!

Dzień dobry wszystkim u nas też słoneczko a jak na złość mąż musi zostać w pracy do wieczora :wściekła/y:
Chłopcy szaleją na dworze,Majka też się pobawiła,teraz szykuję obiadek i w między czasie wpadłam na bb się z Wami przywitać.

Lena o kurczę,współczuję mam nadzieję że nie będzie tak źle i poradzisz sobie z podawaniem insuliny
Aneczka tulę mocno,wiem jak to jest jak dzieci nie dadzą pospać
Mama super że wpadłaś,zastanawiałam się wczoraj gdzie się podziewasz
Cokies bierz męża w obroty to może Cie szybciej ruszy :-D
Joaś aparat teraz nosi dużo dzieci,ważne żeby wszystko było w porządku.
Katrina jak tam? Spokój w domu?

justyna próbowałam męża zachęcić ale odmówił, rano pytam czemu odmawia kobiecie w ciąży:-D a on mi na to : a jak mały będzie miał ślad na czole?"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:eek::eek::eek::eek:

justyna próbowałam męża zachęcić ale odmówił, rano pytam czemu odmawia kobiecie w ciąży:-D a on mi na to : a jak mały będzie miał ślad na czole?"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:eek::eek::eek::eek:

Dobre tego jeszcze nie słyszałam,tylko dlaczego akurat na czole?
Raczej na czubku głowy by bardziej pasowało :-p

Ja położyłam Majkę spać ale oczywiscie już zdążyła pare razy wyjść z łóżeczka,a ja czekam aż uśnie bo chce pranie pozbierać moze już wyschło.

Weroniczka - wynajmujemy mieszkanie, przy Collegium
Justyna - wiem, że dużo dzieci nosi aparat, Karolcia stały aparat na górne zęby ma już pół roku. Generalnie stałe aparaty dzieciom zakłada się ok 13 roku życia, wcześniej są ruchome tzn czasowe, na noc, na kilka godzin dziennie - tak ma np mój syn. Są aparaty drutowe, silikonowe. Karolinka ma poważne problemy i dlatego został jej założony jak miała 6,5 lat.
Mamo - korzystaj z pobytu swojej mamy ile wlezie i potem wracaj do nas, na bb
Justyna - pisałaś, ze mąż musi zostac do wieczora - u mnie to norma, ale dzis pojechał w del. do Wrocławia - na spotkanie, które trwało... 10 minut :szok:

Joaś wiem że wiele mam musi przebywać z dziećmi same bo mężowie cały dzień pracują.My się przyzwyczailiśmy do tego że pracuje po 8 godz.i wcześniej wracał do domu po 14 a teraz jak pracuje w innym miejscu to o 15-15.30.

Witam
No w końcu na dworze się letnio zrobiło bo aż żal jak moje dziewczynki w domu siedziały a tak to biegają z koleżanką sobie pod blokiem .
Co do aparatów to moja starsza nosiła przez rok i raz poszła na wizyte z babcią i nie wiem co ona nagadała lekarce ale ta była tak nie rpzyjemna dla JUlki że od tej pory nie chce słyszeć o aparacie i nie nosi go a miała go tylko na noc:wściekła/y:

reklama
justyna.... no reprymenda w poniedziałek z rana musi działać! teraz jak rano widza, że schodzę na dól to juz czekają w kuchni hihihi

joaś - moja starsza jak miała zakładany aparat to tez myślałam, ze na górę wystarczy, ale ortodontka od razu powiedziała, że na pewno nie, bo górna szczęka się zmieni i wtedy dolną do niej trzeba dopasować i nie musi to być od razu, ale za jakieś pól roku trzeba sie na to przygotować, i po założeniu na dół dwa lata nosiła pełen aparat, a potem jeździła na kontrole i miała taka nakładkę, żeby się zęby nie rozjechały
To jest droga impreza, ale najbardziej skuteczna, bo dziecko sobie tego nie zdejmie, tylko trzeba dodatkowo dbać o
higienę ząbków, żeby sie nie popsuły

A JA MAM TERAZ WOLNE W PRACY I MAM BARDZO SEKSUALNE DZIŚ PODEJŚCIE DO PRACY (pieprze robotę) sorki za określenie, jesli kogoś uraziło.

Do góry