reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witajcie kochane
dzięki za troske
ja dzieciaki wyprawiłam do dziadków i tak wolnej chwili ciągle coś załatwiam, latam itd. przedwczoraj pojechałam do galerii (do księgarni po podręczniki) parkując porysowałam nasze nowe autko, płakałam jak baba w ciąży i jeszcze kombinowałam jak tu by zatuszować żeby mężuś się nie zdenerwował, więc jeździłąm do sklepu lakierniczego a facet coś tam próbował jakimś specyfikiem podratować i mówi że niestety się nie da ani pastą ani korektorem ze do malowania ja pitole ale się załamałam no nic pozostaje powiedzieć prawde mężowi, a on nawet się nie zdenerwował powiedział że to tylko rysa żebym się nie przejmowała że dobrze ze nie ma wgniecenia uuff...
wczoraj miałam sesje zdjęciową trochę pogody nie było ale w miare chyba ok zaraz wstawie kilka...
a dzisiaj pragne odpoczynku, za oknem leje, spać się chce więc może mi się uda troszkę zdrzemnąć..
do rozwiązania coraz bliżej, mi coraz ciężej
całuję was mocno, wybaczcie że nie odpisze z każdej z was, przejrzałam wasze posty z ostatnich dni i raczej jest ok u wasZobacz załącznik 374188Zobacz załącznik 374189Zobacz załącznik 374190 13.jpgZobacz załącznik 374192Zobacz załącznik 374193Zobacz załącznik 374194Zobacz załącznik 374195

reklama
w wiadomościach podali ,ze w USA 22 zmarły z powodu upałów...
dzisiaj ma byc najgorszy dzien dla mojego regionu jesli chodzi i wysokosc temperatury:no:
A my wczoraj okolo 18-tej poszlismy plywac, bylismy z dzieciakami dobre 2 godzinki w wodzie i wyobrazcie sobie ze przez caly czas prawie zanurzona opalilam sie...cale cialo mnie piecze, nie chce myslec jakbym sie spalila w srodku dnia kiedy slonce jest naprawde mocne bo to wczorajsze to juz prawie zachodzilo takie niby slabiutkie zza krzakow:shocked2:

mamusiu - gratuluje plotu!!!:tak:

cokies - no prosze..nastepna gwiazda:-) fiu, fiu, fiu ciezarna laseczka taka sexi mamuska;-) piekna jestes kobietko:tak:
Ja tez mam ryse na calym lewym boku, jak samochod swiezo umyty i blyszczacy to widac takie mocne zarysowanie:no: nie lubie, ale....przyznam ze zwinelam z ubezpieczenia kilka tysiakow do kieszeni i nigdy tego nie malowalam, trzeba cala jedna strone malowac zeby to zatuszowac tak do porzadku, wiec zrezygnowalam chociaz serce boli ale z tym obciazeniem w kieszeni troszke mniej:-D

prosze bardzo - moj serniko murzynek upichracony wczoraj dorzuce do tego placuszka naszej ewuni.

A ja dzis bardzo wczesnie wstalam, juz od 5 jestem na nogach bo wczoraj po tym plywaniu szybko poszlismy spac no i wyjatkowo towarzyszylam dzis mezowi w wybieraniu sie do pracki. teraz sobie sacze kawke ;-)

Hurraaaa!!
mamy płot!!!

no w końcu gościu przywiózł:-):-)miał przywieść we wtorek,ale...terminy..przez deszcze miał obsuwę w dostawach i dziś w końcu przyjechał:tak:

cały płot ma śliczny cedrowy kolor-taki jak myślałam,ze wyjdzie taki wyszedł:tak::tak:
jestem zadooowooolona:-D:-D
żeby teraz przestało padać to będzie można go montować na ogrodzenie:-p

no i zapomniałam się pochwalić-moje dzieci jeżdżą na 2 kołach:tak::tak:Zuza na 16 calowych więc całkiem spory rower a Domino na mniejszym..ale śmigają równo:tak:;-)to zasługa Toma bo biegał za Nimi jak ja w pracy byłam.Zuza nauczyła się w tamtym tygodniu a Domi w poniedziałek ..

trzeba się zaraz brać za obiad:confused2:a chce mi sięęęęę
a227.gif

Super ze ogrodzenie dotarło
a TWOJEGO męża to bym sobie chetnie wynajęła do mojej Kasi bo znią nie ma kto tak biegac by nauczyła się jeździć na dwóch.Na mojego męża nie ma co liczyć bo nie da rady kondycyjnie ech.
A pastę pewnie sobie zrobie ale to za kilka dni bo dzisiaj się uraczyłam jajecznica z pomidorem i szczypiorkiem więc sie inna formą zaspokoiła :-D
Pawimi ciacho wygląda smakowicie :)
Hmm musze sobie ja też coś upichcic tylko musze przepisy przewertowac ;-)

reklama
Mama gratuluje nowego, pieknego płotu!!! Oj musisz być naprawde szczzęśliwa ze już zrobiony!!!! A twojego meza to i ja do mojej Kasi poprosze:-D

Cokies jaka ty śliczna!!!! Pieknie ci z tym brzuszkiem!!! do tego masz swietnego foTOGRAFA!!!!

mAGDA ach te nasze nasze Kaśki.......

Pawimi ciasto wygląda świetnie!!! Aż slinka cieknie!!!!

Katrina 3mam &&&&&&&&& za tą twoją tajemnicza sprawe i czekam az napiszesz o co chodzi:tak:

U nas już po spotkanku- świetnie było!!!!! Później coś napisze!!

Do góry