reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Hej
Ja właśnie wróciłąm od tesciów objedzona jak nie wiem co.Jakos dzień mi zleciał ale chodze smutna jakoś ech jutro mam nadzieję ze będzie z nastrojem lepiej.
A wczoraj usłyszalam piosenke i tak mi się spodobała że ją katuje bez przerwy prawie teraz
Posłuchajcie ;-) refren szczególnie przypadł mi do serca :-D
‪Sylwia Grzeszczak - Małe rzeczy‬‏ - YouTube

Hejka!
Wpadam bo net dziala a m spi..bo za duzo pogrilowal z sasiadem...jutro pewno powie ze mu kielbasa niedopieczona zaszkodzila ehhh i po co mi czwarte dziecko?????

Pawimi dobrze ze krzywda sie Wam nie stala a braku pradu wspolczuje...dopiero wtedy czlowiek widzi jak jest zalezny od cywilizacji...
Joas udanego urlopu!!!
Cokies super ze udalo sie kupic wozek w okazyjnej cenie
Mauren bedzie dobrze!!!! Wiem jak to jest jak czlowiekowi sie wydaje ze wszystkim jest dobrze tylko on po d*** dostaje!

Pozdrawiam wszystkie!

Dobry wieczór - oj dzień tak szybko zleciał.... no niestety jak jest dzień zakupowy, to czas ucieka między palcami, ale kupiliśmy to, co chcieliśmy, więc SUPER!

Miłego wieczorku dla wszystkich.

Pawimi,

ja mam kochana do Ciebie pytanie z zupelnie innej beczki - czy mozesz mi tak orientacyjnie napisac ile kosztuje u Was KitchenAid Artisan mixer ?

Marze o takim od kilku lat Kitchen Aid food mixer Kitchen Aid food processor. on eBay (end time 16-Jul-11 13:11:59 BST) ale cena wciaz za wysoka jak dla mnie....

kochana sam mixer kosztuje okolo $300 zaleznie od panujacej mody na kolor, sklep skad kupujesz (bo wiadomo w bardziej ekskluzywnym miejscu ten sam przedmiot jest inaczej podany zatem i drozszy), promocje przedswiateczne itd natomiast przystawki ktore w tym linku wkleilas i sa dolaczone w tejze aukcji okolo $100-150 i zawsze kupuje sie je osobno. Mikser potwierdzam rzecz prawie niezbedna w nowoczesnej kuchni, sama go oczywiscie posiadam od jakis 15 lat i ciagle dziala i wyglada jak nowka - doslownie jak wczoraj zdjety z polki sklepowej. Sprzet niezdzieralny, stoi na czolowym miejscu w mojej kuchni i szczerze? nie wyobrazam sobie go nie posiadac. Kochana moja jak Ty tworzysz te swoje cudenka i slodkosci bez tego sprzetu ?:baffled: moj podziw siegnal zenitu bo bylam przekonana ze MUSISZ posiadac odpowiednie osprzetowanie.:shocked2:Powiem tak, jesli mozesz wziasc w sklepie na niego kredyt to bierz...polecam calym sercem nawet jakbys miala go splacac do usr...nej smierci:happy2: komu jak komu ale Tobie ten mikser jest potrzebny.

A tak w ogole to glowka do gory, bo widze ze znowu doly zaliczasz calkiem moze nie potrzebnie.Przetarg przetargiem - nie pierwszy, nie ostatni a jak Ty sie bedziesz zalamywac zaraz na starcie dzialanosci biznesowej to faktycznie daleko z takim podjesciem nie dojdziesz. Porazke prosze otrzasnac i brac sie do dzialania dalej, takich przegranych jeszcze wiele przed Toba a Ty musisz byc silna.

A ja spedzilam milo popoludnie na baby shower swojej znajomej - bedzie miec blizniaki, dwoch facetow a juz maja 18 mc coreczke, wiec szykuje im sie niezly mlyn. Dostala cala mase prezentow i pozytecznych bzdurek. A teraz lece wrzucic cos na grilla bo rodzinka glodna:sorry2:
Milego weekendu;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Pawimi,

kochana, rozbawilas mnie do lez :-D Posiadam takie osprzetowanie, jak wiekszosc polskich gospodyn domowych ( ale jazda, fajnie to brzmi, bardzo retro ;-) ), czyli zwykly mikser ( bynajmniej nie planetarny ha ha ), cos podobnego
MIKSER ZELMER 481.4 3 KOLORY PROMOCJA !!! (1701148236) - Aukcje internetowe Allegro

O Artisanie marze od dawna, ale wiadomo, ta cena.. na kredyt tu nie widzialam, ale szczerze to nie myslalam o takim rozwiazaniu, generalnie nie przepadam za braniem na kredyt...

AnnaS,

daje malej srodki przeciwbolowe, syropki na zmiane z czopkami... Dzieki za slowa otuchy, wiem ze jakos to bedzie, tylko mogloby byc lepiej ;-)

Weroniczka,

nie poddawajmy sie, moze akurat i nam sie uda zakupic kiedys to kuchenne cudo :tak:

Spadam obiadek szykowac, milego dnia :-)

Do góry