reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witaj mamusiu :)
Super że pogoda dopisała w weekend
Joaś ależ superowo że telefonik się znalazł!!!!No to sobie fajowe miejsce na schowek znalazł:-D i dobrze że się nie uszkodził ;-)
A co do butelki no cóż musisz testowac może jakaś mu sie spodoba.Ech te nasze dzeciaczki :-DMoja Kaska za chin nie chciała żadnej butelki ani smoczka.100% cycocholik była;-)
Pawimi hihihi no mężczyżni jak musza to pomysłów mają że hohoho.Ja swojego nie mogłam do zmywania naczyń zapędzić to kupił mi zmywarkę

Dziś wraca starsza pociecha z nad morskich kurortów;-).Młodsza już od wczoraj siedzi jak na gwoździach i nie może się doczekac siostry.OJ ciekawa jestem jak długo sie nie bedą sprzeczać po powrocie :confused:

reklama
Magda- no to ciacho jakieś upiecz na powrót córy:))

Joaś- własnie....robiłaś sernik??
ja własnie zjadłam kawałek po sniadanku:)

u nas nadal pada-jest po 10.00 a my swiatło palimy tak ciemno za oknem!!!!

Mamo05 - nie robiłam :zawstydzona/y: Nie miałam weny, w sumie aktywny weekend mieliśmy, piatek też jakoś zleciał... Ale w tym tygodniu chcę go przetestować. Czym się różni ser Jana od tego Piatnicy? Poza ceną ;-) Jana to w Lidlu? Dobrze pamiętam?
Zaglądałaś na :ninja2:?

Ostatnia edycja:
Joaś-zaraz tam wlecę...nie wiem w co ręce włozyc po tej gościnie....:)

właśnie pranie rozwiesiłam a jeszcze minimum 2 muszę zrobić...

a ser z Jana mam przetestowany i jakoś mi najlepiej pasuje..a w Lidlu to jest ser Pilos..też dobry:)
ja płacę za ser jakieś 7,8 zł...

Może trafię na ten od Jana
U mnie prań nie zliczę... Znów dzisiaj była mokra noc u jednego dziecka :-( Dobrze, ze upał, ale czuć ze będzie padało. Wczoraj od rana do nocy ściana deszczu - koszmar...

Kochane, zapomniałam się pochwalić - totalnie zapomniałam. Otóż Arturek sam wstaje w łóżeczku :-) Dzielny chłopak bo wcale nie sprawia mu to trudności i nie ma w tym żadnego wysiłku. Staje też na czworaki, ale z raczkowaniem kiepsko mu idzie - od razu prostuje nóżki i pupę ma wyżej głowy :-D

reklama
Witajcie z ranka!!!!

Joaś - no ja miałam przerąbane przy starszej córce (jeśli chodzi o jej spanie),a z Alinką... toż to do spania kochane dziecko.
Już od pierwszej doby w szpitalu jak zasnęła o 24-tej to spała do 5 rano! I tak było codziennie. Teraz wstaje o 9-10, to zależy o której wieczorkiem zaśnie.Tylko niekiedy się zdarzy, że sie obudzi o 8-mej.
Dziś była pobudka o 9.30!!!!!

Zeby nie zapeszyć.... mała od kilku dni z powrotem jest sucha, tzn. korzysta tylko w wc, nie robi w majtki.

Miłego dnia wszystkim życzę - u nas ładna pogoda, wiec mam nadzieje, że dobrze wykorzystamy dzień.

Do góry