reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam sie wten mrozny wieczór

zimnica jak diabli w kiedy ta zima odpuści ja chce już wiosny:tak::tak:nie odzywałam sie bo nie mam czasu jak teraz chodze na kurs bo jak wracam popołudniu to niewiem w co ręce włożyć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jak wszystko dobrze pojdzie to od kwietnia idę do pracy:-):-):-):cool::happy2:boże już niemoge sie doczekać kwietnia co i jak

Mauren

jak samopoczucie na zaparcia iedz dużo kiwi i suszonych śliwek mnie to zawsze pomagało tak mi zalecał lekarz ja w trzeciej ciązy przytyłam najmniej a najwiecej mi zostało bo aż 8 kg w tamta zime zgubiłam nadmiar tłuszczu i teraz znowu na +:wściekła/y::wściekła/y::szok:

LILKA

JEŚLI CHODZI O POLISE TO UMNIE ŻADNE DZIECKO NIEMA I POWIEM SZCZEŻE ŻE NIGDY z mezem sie na tym nie zastanawiali mamy tylko książeczke oszczednościową i co miesiąc wpłacamy tak na czarną godzine żeby było:confused::confused::confused:

zuskus

a ty gdzie sie podziewasz melduj sie co u ciebie

miłego wieczorku życze

reklama
bodzio,

to mnie bardzo pocieszyłaś, bo ja cały czas liczę na to, że w tej ciąży nie przytyję tyle co w poprzednich :tak:;-)
Przedwczoraj się ważyłam u połoznej - 10 kg na plusie, zobaczymy jak będzie dalej ;-)
A śliwki jem i piję też rano wodę, którą na wieczór zalewam śliwki :baffled: Jem activię, muesli, owoce itp., jest lekka poprawa :tak:

A na jaki kurs chodzisz i co to za praca by była ? Będę mocno trzymać kciuki ! :tak::tak:

Gdzie reszta Babeczek ?????

Dzień dobry :-)

Jak spedzacie niedzielę Kochane ?

Wczoraj się dowiedziałam, że moja koleżanka też jest w ciąży z trzecim dzieckiem :tak::-) Miedzy naszymi drugimi pociechami jest kilka miesięcy róznicy i teraz będzie tak samo :-D Ale fajnie :-D

witam babeczki

Mauren

chodze na kurs kucharz + organizacja usług cateringowych czy coś takiego niewiem dokładnie i tam gdzie mamy zajecia praktyczne bedą potrzebować na kuchnie i do obsługi wesel bo jak jest sezon na imprezy to niemają pełnej obstawy:nerd::baffled::happy2:tak że światełko w tunelu jest na prace:tak::tak::tak:ale bymbyła szcześliwa jak by to wypaliło:-):-D a co tdo dzieci to coraz więcej małżeństw ma po trójce dzieci ja dzisiaj wydałam ciuszki bo siostry koleżanka też jest z trzecim w ciąży a umnie warsztat zamkniety:tak::tak::-D:-D:-)i pozbywam sie zbednych rzeczy gratulacje dla koleżanki

agdzie reszta babeczek chyba nie zamarzły

bodzio,

to super z tą pracą i fajne zajęcie, na pewno nie nudne :tak:;-)
Co do ubranek - to ja powydawałam po Amelce dosłownie wszystko, część tutaj koleżankom, a część zawiozłam do Pl mojej przyszywanej kuzynce i.. zostałam teraz sama bez niczego, bo ubranka poszły dalej w swiat :-D:-D
Akurat finansowo teraz stoimy bardzo średnio bym powiedziała :baffled: i miałam cichą nadzieję, ze cosik kolezanki zbiorą po swoich pociechach.. ale niestety sie nie zapowiada, ech..

Hej dziewczynki!
Ja nadal ciesze sie cisza i mezem:-p choc starszaki chyba Macka podbuntowali bo strasznie nam przeszkadza i pilnuje zebysmy mu konkurencji nie zrobili;-)

Co do ubranek i innych akcesoriow dzidziusiowych to moje kraza po rodzinie, ale jakby co to alert i wszystko mam spowrotem:tak:

Pozdrawiam:-)

Dzień dobry :-)

zuskus,

o rany :-D Podziwiam Cię, ja nie wiem jak z trójką dam radę, a ty myślisz o czwartm :zawstydzona/y:
Obawiam się też o kwestie finansowe niestety :-(

reklama
dobry wieczór

mróz jak diabli dzisiaj było -21rano to normalnie chciałam zamarznąć :tak::szok::szok: M wdomu siedzi bo mrozy i do piątku ma wolne :cool::cool: dzisiaj byłam z Błażejkiem u dentysty był bardzo dzielny nawet nie zapłakał :-):-):-) męczył sie od rana a wielebny tatuś zamiast go wsiąść do dentysty to czekał na mnie aż wróce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo niewiedział co ma robić co za osioł:szok::szok::szok:

Do góry