reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
dziekuje :-)
hmm,no faktycznie cos mi mowi twoj nick ;-) bywasz jeszcze na N.? bo ja juz dawno tam nie zagladalam,jakos tak czasu malo by pisac i tu i tam :happy2:

witam sie

już mam dość tej zimy co rusz to prądu niema :wściekła/y::wściekła/y::tak::tak:

Zuskus

widze na suwaczku że nasze najmniejsze pociechy są wiednym wieku

Mauren

praca na miejscu to możę by była ale za 1500 to co to jest na dzisiejsze czasy:shocked2::shocked2:i takim sposobem coraz więcej jest słomianych wdów

zuskus

moja niuńka jest z 25 maja prezent na dzień mamy:-D:-D:-):-)a miała sie urodzić 2 czerwca też sie pospieszyła z resztą jak każde z moich dzieći urodziły sie przed terminem ;-);-):happy2::happy2:

reklama
Lilka,

ja miałam spytac o to samo, bo też Cię kojarzę z Noworodka :-D

Dzisiaj nie popiszę, bo zle się czuję i w ogóle weny brak, więc do jutra kochane.

Do góry