reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
hejka
ja moje 3 pociechy pomylam,ponakarmialam,najmlodsze juz od godziny spi........teraz ide reszte klasc,czeka mnie jeszcze wieszanie prania i prasowanko,m jak milosc sie skonczylo???????????????
usiluje jakos was podczytac ale nie daje rady tyle skrobiecie:szok: ostatnio po nocy siedzialam na :ninja2: ale nic ,nie dotrwalam nawet do polowy a byla 2.00

pozniej jeszcze wlece

mamo ja caly czas &&&&&&&&&&&&&&&
ewunaf to ja moge ci machnac chate a ty sie u mnie najmij jako kuchareczka,ja nie nawidze gotowac, wole robic porzadki i piec chclebki albo ciastka

Ostatnia edycja:
Agatulka- nasza Asia spoko babka i myśle ze sie nie pogniewa:))
dobrze,ze Małemu gorączka zeszła..

Bedi- czekamy na Ciebie..
moje spią od 19.40..
a m jak miłość ma przerwę wakacyjną;/
dzięki za &&&&&&& :)

Pawimi-no nieeee! ja tu mam zamiar dietę trzymac a Ty ze schaboszczakiem wyjeżdzasz....ja dzis miałam rybę na obiada:)a Tobie smacznego życzę :)

Weroniczka siwtnie ze u siostry tylko na stłuczeniu sie skonczyło:tak:
Trzymam kciuki za udane spotkanie i to zeby dziewczyneczka chciała cie na swoją nianie ( na pewno bedzie chciala)- szkoda ze mieszkasz tak daleko bo ja bym cie chetnie wzieła na nianie mojej Haneczki :)

Agatulka nasza Asia z całą pewnością sie nie pogniewa!!!!

Bedi no to już wpadaj z miotłą , mopem i odkurzaczem!!!! a ja zabieram gary i już lece do ciebie:-D
Nie dziwi sie ze nie dajesz rady nadrobić- dużo tego a ciebie jakiś czas nie było a obowiązków masz całą mase!!!! Powolutku powolutku i wszystko doczytasz!!!!

kupiliśmy Kasi sliczny rózowy rower z koszyczkiem z przodu!!! bedzie zachwycona, Jutro wraca- juz sie doczekacv nie moge wycieczkowych opowiesci...
Jutro jade do pracy dogadac sie co do urlopu bo konczy mi sie macierzynski za 2 tyg.... no a po operacji michałka to licze na niego na jakies zwolnienie. a potem dopiero moj zalegly urlop..... poza tym dowiedzielismy sie ze w przedszkolu kolo domu moich rodziców sa jeszcze wolne miejsca i tam tez chcemy zajsc zapytac czy by miska nie przyjeli....

Ewunia- no to super ,ze rowerek zakupiony -ostatnio my latalismy za rowerem dla Zuni-kupilismy turkusowo srebrny bmx,na 2 kołach-srednica 16 cali,ale bez koszyczka...

no i &&&&&&&&&&&&&& za przyjecie synka do przedszkola:tak:

Mama nasz rowerek tez 16 cali (bo Kasia drobniutka) ale jest bardzo różowy bo o takim właśnie Kasia marzyła :) Kasia jeszcze niestety jeździ jeszcze na 4 kólkach bo sie boi na dwóch.....

Tez sie już żegnam... Spokojnej nocki mamusie!!!

Maureen trzymam kciuki zeby wszystko sie ulozyło!!!! ściskam Cie mocno!!!

Hello!

Bedismall - zielone kupki oznaczają, ze coś alergizuje. Nie za dużo nowości na raz mu dajesz? brzuszek może nie wytrzymywać; jeśli chodzi o zmiany, to nie zazdroszczę. Jeszcze trochę i się uspokoi. Z tym moczeniem, to na bank odreagowywanie. Jeśli chodzi o małża, to faceci też ciężko znoszą taką sytuacje. W dodatku w Twojej sytuacji, kiedy Ty wszystko sama załatwiasz, bo znasz język - na Ciebie to spadło, a on się czuje niepotrzebny być moze i głupieje. Kwestia "męskości" lub jej braku...

wiem masz racje ze wszystkim
ale ja juz sie napalilam na wprowadzanie nowosci ze juz wszystko i teraz najlepiej,z pierwszym dzieckiem to inaczej bylo bylo bo ona wszystko jadla chetnie, nic ja nie uczulalo i kupowalam te slioczki hippa
Dominik to nic nie jadl do 8 miesiecy procz cyca bo taki typ i juz:wściekła/y:
wiec teraz nadrabiam......:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

czytam dalej co tam naskrobalyscie tyle,ja juz pranko powiesilam i wstawilam drugie takie szybkie na 30 min ale nie ierpie tego programu, dzisiaj to takie kryzysowe bo mundurek na jutro potrzebny, na 30min to g.... jest a nie pranie:szok:

Vanessa mi cherla i cherla, juz jej codeine dalam bo okropnie ma zawalone, glos ma znieksztalcony, gardlo cale czerwone a lekarz jutro dopiero....

reklama
Do góry