reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej!
Witam się. Podczytuję parę razy na dzień ale nie mam sił pisać. moze wieczorem się zbiorę i myśli zbiorę i poodpisuję i poopisuję co tam u nas.

reklama
Witajcie wieczorowo!
Pawimi - no właśnie jak śmiałaś dzieciom kampu odmówić. W mamuśkę chciała się zabawić, no patrzcie jaka wzorowa ;-) ;) :-D :-D
Mamo - no gratuluje niespodzianki, ja bym się poryczała, zaczęłabym szlochać - nie nadaję sie do przemów i mów wszelkich
Weroniczka - w sumie to baardzo dobre wieści. Ciesze się, ze to tylko stłuczenie, niech siostrunia dba o siebie
Agatulka - mówisz 7 tydzien i jeszcze testu nie zrobiłaś :szok: :szok: no ja bym nie wydzierżyła tak długo....
Azile29 - wiesz, ze zyczę Ci max duzo, ściskam ciepło...
Maureen - u mnie zawsze masz zrozumienie, tulę do 75H... - nieco malejącego, ale nadal H...
Mamo - w doopsko Ci przywalę jakem Joaś - ustawimy dwie trumienki - w jednej, w drugiej Pawimi... Wiem dobrze, że za bardzo sie spinasz i napinasz etc... Zresztą powtarzać Ci nie będę Ty moja wielodzietna z założenia
Ewuniaf - mam nadzieję, ze juz po zakupach i zakup udany
No to laski, u mnie tempo niesamowite - jak to u mnie :-p Trójka na basenie, Bart dziś ozdrowiały siedzi u kolegi, Arti już na nocne spanie położony. Matko czuję się mega wolna, uwielbiam ten stan, radość mnie rozpiera jak nic... Wieczorem zamiast relaksiku ciężka praca pralniana :-(

Weroniczka- no tak 600 stronka nam pękła :))

Joaś- dobra,juz dobra ...nie marudze o wieku ;/ :):)
ależ się cieszę ,ze masz wieczór dla siebie :)
cudnie ;)
moje baki właśnie poszły na górę,za 10 min będą spać ..Zuza ma jutro na 10 zakończenie takie przedszkolne-czyli dzieci i personel przedszkola bez rodziców...

Asia- czekamy aż wena do Ciebie wróci...
ciekawe jak tam u Ciebie ...

Joaś-H :szok: a ja tu marne B:sorry2::shocked2:

Mamo - w doopsko Ci przywalę jakem Joaś - ustawimy dwie trumienki - w jednej, w drugiej Pawimi... Wiem dobrze, że za bardzo sie spinasz i napinasz etc... Zresztą powtarzać Ci nie będę Ty moja wielodzietna z założenia
kochana dziekuje ci bardzo ze zechcialas dzielic moj pogrzebowy los i nie musze umierac w samotnosci ;-)

weroniczka - strasznie sie ciesze ze to tylko potluczenie! nie ma nic gorszego jak fizyczne powazne cierpienia matki wielodzietnej a wiec chwala Bogu ze to 'tylko" tyle...

Kochane jesteście wiecie o tym? Jak to dobrze jest mieć Was i móc się wyżalić i wiedzieć że jesteście :)

Do mnie jutro rano przychodzi Pani z małą córeczką na poznanie się bo mam się tą malutką opiekować. Mam nadzieję że się polubimy i nawiąrzemy współpracę bo pieniądze pilnie nam potrzebne.

Weroniczka- oooooooo-to powazna sprawa-&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciskam jak nie wiem co :))
my też się cieszymy ,ze jestes tu z nami :)

Pawimi ,Joaś-proszę Was...moje kochane siostry blizniaczki :)))

Weroniczka - tez bede trzymac kciuki, zycze z calego serca zebyscie sobie przypadly do gustu i zeby malutka miala swietna opieke a Tobie zeby ten potrzebny grosz mogl zasilic budzet domowy ;-) wierze ze bedzie dobrze bo przeciez z Ciebie dobra i ciepla kobietka jest wiec mala powinna sie w Tobie zakochac od pierwszego wejrzenia.

Hej!
Witam się. Podczytuję parę razy na dzień ale nie mam sił pisać. moze wieczorem się zbiorę i myśli zbiorę i poodpisuję i poopisuję co tam u nas.

pisz pisz ja tez tu nowa więc będziemy te nowe :p

Witajcie wieczorowo!
Pawimi - no właśnie jak śmiałaś dzieciom kampu odmówić. W mamuśkę chciała się zabawić, no patrzcie jaka wzorowa ;-) ;) :-D :-D
Mamo - no gratuluje niespodzianki, ja bym się poryczała, zaczęłabym szlochać - nie nadaję sie do przemów i mów wszelkich
Weroniczka - w sumie to baardzo dobre wieści. Ciesze się, ze to tylko stłuczenie, niech siostrunia dba o siebie
Agatulka - mówisz 7 tydzien i jeszcze testu nie zrobiłaś :szok: :szok: no ja bym nie wydzierżyła tak długo....
Azile29 - wiesz, ze zyczę Ci max duzo, ściskam ciepło...
Maureen - u mnie zawsze masz zrozumienie, tulę do 75H... - nieco malejącego, ale nadal H...
Ewuniaf - mam nadzieję, ze juz po zakupach i zakup udany
No to laski, u mnie tempo niesamowite - jak to u mnie :-p Trójka na basenie, Bart dziś ozdrowiały siedzi u kolegi, Arti już na nocne spanie położony. Matko czuję się mega wolna, uwielbiam ten stan, radość mnie rozpiera jak nic... Wieczorem zamiast relaksiku ciężka praca pralniana :-(

Joaś bo nie wiedziałam czy to zaburzenia jak we wrzesniu czy to może ciąza
test zakupiony rano zrobię choć wiem ze mozna o każdej porze wole rano

moje wykapane bajkuja na dobranoc w łózeczkach
u Maksa lekarka stwierdziła wirusa niewiadomego pochodzenia i po wizycie gorączka ustała a w przychodni okazało sie ze 4 dzieci tez z przedszkola z goraczką zobaczymy co bedzie jutro

Jeny co wy z tymi trumnami i że Stare wiecie ze młodym mozna być w wieku 40 lat nawet :p

Weroniczka oby sie udało &&&&&&&&&

reklama
Do góry