reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Weroniczka współczuję siostrze.
Mamo - nie mam maseczki - może wieczorem się będę relaksować ;-) Co warte polecenia jest w Lidlu? Mam bliżej niż Tesco... Otworzyli niedawno.

reklama
Weroniczka- ależ niefajnie u siostry ...współczuję i &&& zaciskam zeby to nie złamanie......

Joaś-ja w Lidlu kupuje masę płatków do mleka...mleko mają tańsze,lody,wędliny mają smaczne..
ja też tam kupuję sporo jogurtów bo moje potrafią po 2 zjeśc po powrocie z przedszkola...
kiełbaski wiedeńskie polecam ;))
chemię mają dobrą-odplamiacze,proszki,płyny do naczyń..

no i zawsze jakieś zabawki czy ubranka mozna znaleść ciekawe;)
poza tym dobre niemieckie słodkości :)))))))) draże kokosowe lub batony kokosowe są pyyyszne-takie w granatowym opakowaniu ;)

mama ale zareklamowałaś lidla. Aż normalnie chyba też się tam wybiorę na zakupy w najbliższym czasie :) U mnie ważna jest niska cena mleka bo tego sporo zchodzi w domu :)

Weroniczka wspólczuje siostrze no i trzymam kciuki zeby sie okazało ze to nic poważnego!!!
Ech na pewno zabiegana jesteś teraz... Fajnie ze wpadłaś do nas :) brakowało tu ciebie :)

Mama ja podobnie jak joaś czesto do Tesco jezdze bo najblizej mamy. Czasem nawet z wózkiem (czesciej z chustą) zabieram malucha na piechote... Na nózkach do tesco idziemy 25 minut.
Ale Lidl rzeczywiscie ma niektóre bardzo ciekawe produkty!!!!

Joaś nie dziwie sie twojemu synkowi ze chce być w domku z mamusia :) Przecież przy mamusi najlepiej!!!!

U mnie Hanusia spi słodko juz od 45 minut wiec pewnie zaraz wstanie. Juz tak czekam bo dzis poxniej poszła spać i przez to pozniej na spacerek wyjdziemy:tak:
Kurcze coraz ciezej z mała sie spaceruje,. nie lubi wózka i koniec.... Placze mi strasznie w wózku , o zasnieciu w nim nie ma mowy, do tego ciagle sie na ten brzusio obraca łapie za brzeg wózka i sie podciąga (chce widzieć swiat) no a na spacerówke to jeszcze za mała jest.... NIer wiem jak nasz wózkowy problem rozwiazać... Najszczesliwsza jest jak ją na kocyku w trawie poloze :)

Weroniczka wspólczuje siostrze no i trzymam kciuki zeby sie okazało ze to nic poważnego!!!
Ech na pewno zabiegana jesteś teraz... Fajnie ze wpadłaś do nas :) brakowało tu ciebie :)

Mama ja podobnie jak joaś czesto do Tesco jezdze bo najblizej mamy. Czasem nawet z wózkiem (czesciej z chustą) zabieram malucha na piechote... Na nózkach do tesco idziemy 25 minut.
Ale Lidl rzeczywiscie ma niektóre bardzo ciekawe produkty!!!!

Joaś nie dziwie sie twojemu synkowi ze chce być w domku z mamusia :) Przecież przy mamusi najlepiej!!!!

U mnie Hanusia spi słodko juz od 45 minut wiec pewnie zaraz wstanie. Juz tak czekam bo dzis poxniej poszła spać i przez to pozniej na spacerek wyjdziemy:tak:
Kurcze coraz ciezej z mała sie spaceruje,. nie lubi wózka i koniec.... Placze mi strasznie w wózku , o zasnieciu w nim nie ma mowy, do tego ciagle sie na ten brzusio obraca łapie za brzeg wózka i sie podciąga (chce widzieć swiat) no a na spacerówke to jeszcze za mała jest.... NIer wiem jak nasz wózkowy problem rozwiazać... Najszczesliwsza jest jak ją na kocyku w trawie poloze :)

myśmy w głebokim wózku mieli taką fajna opcje że otwierało sie tył taka była fajna moskitierka do patrzenia by dziecko na brzuszku leżało i patrzyło na świat pewnie nei ma u was tej opcji a coś czuje ze idealnie by sie sprawdziło :)

mama ale zareklamowałaś lidla. Aż normalnie chyba też się tam wybiorę na zakupy w najbliższym czasie :) U mnie ważna jest niska cena mleka bo tego sporo zchodzi w domu :)

kochana tam jest mleko 2% za 1,79 -nigdzie nie widziałam taniej :) a kartonik z zakrętką:)nie musisz rozcinać :-p
ja tam mleko kupuję na grzewki-czyli 12 sztuk na 2 tyg nam starcza :)

Witam mamuśki :))
mama reklama jak nic ae potwierdzam wędliny bardzo dobre sporo rzeczy tańszych mają o chemi tez dużo słyszałam dobrego

Agatulka witaj :) no tak jakos wyszło ze zareklamowałam :)) ale nie pracuję w Lidlu :))))))

można zapytać skąd taki avatar???????....

myśmy w głebokim wózku mieli taką fajna opcje że otwierało sie tył taka była fajna moskitierka do patrzenia by dziecko na brzuszku leżało i patrzyło na świat pewnie nei ma u was tej opcji a coś czuje ze idealnie by sie sprawdziło :)
my też taki "bajer" w wózku mieliśmy:)

Ewunia-kurcze ,to nie wiem co radzić -moje uwialbiały spać w wózku na tarasie czy na spacerach....
bo domyslam się ze w chuście coraz ciężej-w końcu swoje juz waży...

a może zabieraj Ją na spacer gdy nie spi-niech poogląda świat a na drzemke do domu-do łóżeczka :))

Mama witaj moje oba maluszki tez spały dobrze na spacerach córcia to pobijała rekordy do 6h snu syn juz gorzej po 2góra 3 h snu
co do avatara dziadek zmarł jakiś czas temu
[*]

obiadek gotowy lenia jakiegos załapałam zamieniłam sie dziś w pracy bo synek od wczoraj goraczkuje i na 15 mamy wizytę zobaczymy co powie nam pani doktor

mama co porabiasz na co dzień ??

Agatulka- współczuję z powodu śmierci dziadka...tez straciłam mojego kochanego dziadziusia..ale 7 lat temu:((
to był najpokorniejszy człowiek jakiego w życiu znałam...
pamiętam jak przepłynął kawał jeziora ,zeby mi zerwać lilie wodną....ależ mi wszyscy zazdroscili....:sorry2:zawsze bedzie żywy w moim sercu..........

a ja na co dzień..robię wyższe z bycia mamą:))
jestem dostarczycielem żywności:))
kucharką i panią pożądkową:)))
kochanką :))
i ogrodniczką :)))

generalnie od 1,5 roku nie pracuje i jestem w domu ,zajęta czasem bardziej czasem mniej :)))

no i walczymy o 3-cie bejbi ,ale jak widzisz nie mam suwaczka ciążowego....zachodzę ,ale tracę-w ostatnim czasie 3 razy zaszłam,ale się nie utrzymuje...

a Ty co porabiasz??
zdrówka dla synka:)

reklama
Agatulka- współczuję z powodu śmierci dziadka...tez straciłam mojego kochanego dziadziusia..ale 7 lat temu:((
to był najpokorniejszy człowiek jakiego w życiu znałam...
pamiętam jak przepłynął kawał jeziora ,zeby mi zerwać lilie wodną....ależ mi wszyscy zazdroscili....:sorry2:zawsze bedzie żywy w moim sercu..........

a ja na co dzień..robię wyższe z bycia mamą:))
jestem dostarczycielem żywności:))
kucharką i panią pożądkową:)))
kochanką :))
i ogrodniczką :)))

generalnie od 1,5 roku nie pracuje i jestem w domu ,zajęta czasem bardziej czasem mniej :)))

no i walczymy o 3-cie bejbi ,ale jak widzisz nie mam suwaczka ciążowego....zachodzę ,ale tracę-w ostatnim czasie 3 razy zaszłam,ale się nie utrzymuje...

a Ty co porabiasz??
zdrówka dla synka:)

dziękuje babcia zmarła 5 lat temu i dziadek chciał do niej juz dołaczyć tak tęsknił zachorował i nie walczył teraz jest mu lepiej
[*]

bardzo wspólczuje utraty maluszków ja na dzień dzisiejszy mówię chyba bo wedle obliczeń jestem w 7 tygodniu dziś chyab kupię test a za tydzień mamw izytę u ginekologa zobaczymy
a co ja na chwile obecną dorabiam sezonowo nei wiem na ile mi zdrowie pozwoli bo nei wiadomo co lekarz powie i ja czy dam radę choć przez wakacje
a pracuje w wakacyjnej kawiarence
ale twój opis dodam i sobie bo wszystko dobrze opisane co my mamy robimy nieraz po za praca zawodową

Do góry