reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
hahaha.....a to dokladnie ta piosenka do ktorej moj Oliver tanczyl podczas swojego wystepu tydzien temu ;-)
a teraz doczytalam ze to wlascicielka tej szkoly tanca tak wywija brzuszkiem, niezla jest ale tez w sumie zawodowa tancerka to nie ma co sie dziwic ze laska ma kondycje.

Ostatnia edycja:
ja zmykam na dziś -u nas zaraz 23.00...zasiedziałam sie -jednym okiem kabaret ogladam..
jak miło gdy głowa nie boli...wczoraj padłam po 21...;/

do jutra kochane..
spokojnej nocki

Pawimi- a Tobie miłej reszty dnia :)))

No tak ty angielski znasz biegle pewnie bo ja bardzo słabo.Fajniutka dziewczynka którą urodziła.No ja od razu wiedziałamże musi od dawna tańczyc bo się świetnie ruza no i ta kondycja,fiu,fiu!
Papatki Mamusiu05.
Ja oglądam Opole,spiewaja piosenki ewy Demarczyk ;-)

witam się niedzielnie-niedawno zeszłam z dziecmi na dól,mąż jeszcze spi-ale niech ma...

mnie dzis znów głowa nie boli-więc miło mi się wstało:)
czas na śniadanko-dzieci juz zjadły.

zyczę Wam rodzinnej niedzieli,smacznego sniadanka i czasu na spokojną ,aromatyczna kawkę :tak:;-)

Witam :-)
No dziewczyna brzuszkiem wywija :-) Choć ja podskoki bym sobie darowała na jej miejscu ;-)

Moje dzieci (WSZYSTKIE! :dry:) wstały dziś o 5.40 - koszmar. Skutkiem tego już o 8 miałam wszystko zrobione, wraz z rosołem na obiad :szok:

Zaraz może machnę ciacho z truskawkami ale pół porcji chyba zrobię.

Oczy mi się same zamykają :-(

Ja już od tygodnia myślę o cieście z truskawkami i o muffinkach wielozbożowych z truskawkami, ale w sumie tak obżarliśmy się świeżych truskawek i truskawek w potrawach, że chyba na razie mamy dość ;-)

Laska fajnie tańczy, kondycję ma niezlą :tak:

Asia, co do brzucha, to pewnie znaczenie mają też predyspozycje - tzn czy z natury jesteś z tych wielkobrzuchych, no i pewnie trochę waga początkowa.
Ja za to nie mogę nic powiedzieć o tych "wcześniejszych porodach", bo oba dziecia przenosiłam i mi ich pogonili w szpitalu, nie wiem, kiedy by się urodzili, gdyby pozwolono im samemu wybrać.
Może tym razem zobaczę jak wygląda spontaniczny poród? ;-)

moje ciasto już stygnie :-)
Truskwaki wzięłam małe i utonęły :-D A ciacho wyyyrosło! :szok: robiłam z połowy porcji i w malutkiej tortownicy. Chyba musze jakąś pośrednią kupić jednak.

Pewnie predyspozycje mają jakieśtam znaczenie, faktem też jest ze mięśnie w kolejnych ciażach są słabsze i bardziej podatne na rozciaganie wiec teoretycznie szybciej ten brzuszek widać...
Ja wagowo mam na koncie dwie ciaże z jedna wagą startową i dwie z inną, sporo wyższą niestety. Mimo że zdecydowanie przytyłam jeszcze przed ciażą z Dominiką to brzuń wyłaził i wyłazi zawsze tak samo i w ciążowych ciuchach chodzę tych samych od wieków :-)

Marzę o tym żeby schodnąć! Taki miałam piękny plan na ten rok i kicha! Będę ostro zasuwać zimą, choc zima niesprzyjająca jest do pozbywania się sadełka. Ale w planie mam biegówki (zamówione u męża mikołajowo) i ruch codzienny lub prawie codzienny po lesie :-) Zobaczymy czy wypali. No i oby śnieg był bo bez śniegu będzie cieżko dość ;-)

reklama
Witajcie!

Wpadłam na chwilę życzyć Wam miłej niedzieli :-)
A sama migrenę mam więc nie popiszę dzisiaj. Słoneczka też Wam życzę.

O, Asiu dziś masz dokładnie połóweczkę! Przynajmniej teoretycznie

Ostatnia edycja:
Do góry