reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Anna.S- noooo mam nadzieje,ze bedzie jak piszesz :))
sie zobaczy jak wyjdzie z ta szkoła :)

zdrówka dla Fabianka...
jak tam Oliwka-grzeczniejsza juz jest??

dzieki za tulaski :*

a ja byłam po gozdziki -już wkopane :)
no i jeszcze róża sie do mnie usmiechała to myślę -a co tak tu bedziesz sama stała dziewczyno-choc cie przygarnę :)) i tez juz wkopana..
a gozdziki jak pięknieee pachną...mmmmm piękności:)

reklama
Dziewczyny ale sie burza u nas zerwała!!!:szok: Dzieci patrza przez okno na błyskawice:-D a ja sie zastanawiam czy nie wyłączyć kompa z prądu:szok:

O 19.30 M. ma USG jamy brzusznej. Denerwuję się....

Zuz inka -wiesz gozdziki to za wielkie nie są :)))
narazie mam jeszcze sporo miejsca...tylko kasaaaaa potrzebna :)

Ewunia- u nas narazie cisza z burzą ..

byłam własnie w tartaku zamówić drewniane ogrodzenie z frontu domu-bramę,przęsła i furtkę :)
jeszcze cenę stargowałam:)))
matka polka :))))

...I znowu pierwsza!!!! Cześć mamuśki!!!

Zuz-Inka jak tam nocka???/:-D

Mama a wiesz ja też uwielbiam te małe goździki . Mam ich kilka w takim bardzo ciemnym różowym kolorze. Koło nich rosna kolorowe bratki. Dzisiaj pada to dziś fotek nnie zrobię ale może jutro? U mnie pięknie kwitną teraz piwonie i róże pnące:-D, przekwitaja azalie:-(
MIalam dziasiaj dosiać marchewek bo mi tak byle jak wzeszły no ale leje od wczoraj cały czas. Peniw dlatego tak głowa boli...
No albo może nie od tego:wink:

Mieliśmy dzisiaj kolejną kiepska noc...

Hej, a mi się udało na siłę przygwożdzić Hanie w poduszkę :) i pospała do 7.15, a o 5 znów szykowała się do wstawania, wrrr

U nas 10 stopni :szok:, Zuzię już boli gardło z tych skoków temp:no:.
Hania ma swój nadmuchany basen z kołem i piłką rozłożony:-D w...pokoju i tak się "pluskamy". W piątek wraca nasz Romeo. Jak znów będą jazdy -takie o których jakiś czas temu pisałam -no to będę znowu wściekła... Zobaczymy z jakim stanem konta w telefonie wróci...:sorry: Dobrze, że wakacje blisko :-) to może da się wyprostować chłopaka... na jakiś czas:-D

Mamo nie chciałam Cię straszyć:no: wydatkami szkolnymi . U nas jakoś tak dużo się dzieje. Dużo piszą, robią , malują itd- więc wciąż farby, zeszyty, mazaki x 2. Książki tylko Stacha kosztowały ok. 500, Zuzi 250 + ubezpieczenia , komitety. ale to taki cios na początek. Potem już jakoś lepiej leci;-). My płacimy jeszcze obiady to jest ok. 200 zł/m.Trochę się zbiera. Ale miesięcznych kosztów przedszkola nie przekracza:-)

Hania wyciągnęła mi poskładane pranie z miski i wyrzuca przez barierkę:wściekła/y:. na schody. Uwielbiam to :szok:, pędzę, pędzę ,pa

witam się i ja o tym rześkim poranku-przeszłam sie po ogrodzie rano-rosa tak pięknie się mieni :))stan kwiatów sie zgadza:))))

Ewunia-u mnie róże też juz kwitną :)
ale piwonie pewnie dopiero za rok bo za małe pączki teraz mają...;/
ale gozdziki niezawiodły i pięknie się uśmiechają...

a u Was co w nocy??KASIE kaszel męczył???

Izulka ojjjjj nieeee!!ja też pamiętam jak mi moje bąki rozwalały pranie:oo2::oo2:
mam nadzieje,ze chociaż część utarowałaś :))

no ciekawe jak tam Stasiu wróci :))))
zakochany...
spłukany :)))

ach te pierwsze miłości :))))))))))))

miłego pluskania na sucho :))
u nas słonko,ale zimny wiatr więc szału nie ma ;/

buziaki i smacznej kawki:))

Zuz Inka- jak tam ,do której siedzieliscie z Maćkiem ??:)

reklama
Witam i ja!
Maciej usnal o 23 wiec tragedi nie bylo, zdarzylam sie wyspac
Krzys w przedszkolu Ania jeszcze lezy ale musze ja scignac bo do szkoly ma na 11 dzien sportu dzisiaj...tylko pogoda sie popsula, ale niech leje latwiej bedzie plewic

Pozdrawiam

Do góry