reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Weroniczka, dobrze, ze juz wiesz co ze Stasia szkoła - podręcznik znam, mundurki ułatwiają życie. Trzymam kciuki za klasę z gimnastyka sportową.
Widziałam ostatnio w ogrodniczym preparat odstraszający gołębie i inne ptaki. W spray'u. Na balustradę mozna popryskać lub parapet. A ja kwiatów nie mam nic a nic, to juz zresztą pisałam. A sąsiedzi mają cudne ogrody i max 2 dzieci. Pomarudziłam na :ninja2:

reklama
Nie mam weny do pracy...wiec siedze na BB :-)

Joas sil dla Rodzicow Jurka, sil dla Niego!!!
Mamo dobrze dziewczyny pisza taka Ci wyprawke zrobimy ze w garazu miejsca zabraknie :tak:
Weroniczka ja ciagle czekam na decyzje do ktorej klasy i do ktorej pani sie dostanie. Znam wszystkie i wlasciwie wszystkie fajne ale chcialabym aby Krzys dostal sie do integracyjnej
Ewunia jak bylam mlodsza to ciagle mialam klopoty z krtania...mowilam i w pewnym momencie zaczynalam sie dusic. Bralam wtedy lyzke zimnej smietany z lodowki z odrobina miodu i przepijalam malymi lyczkami chlodnej wody. Dziewczyny jak raz widzialy moj atak w akademiku to potem zawsze pilnowaly aby smietana byla

Ehhh jak mi sie nic nie chce dzisiaj...i jeszcze @

Zuz Inka- nie marudz-to ostatnia @ przed ...... :)) więc dasz rade :)))))
&&&&&&&&&&&&& za przyjęcie Krzysia do integracyjnej..

Ewunia- jestem zdecydowana ,za długo już to trwa-to nawet nie chodzi o to ,ze nie mam sił do starań-siły by sie znalazły...ale o moje zdrowie-o 3 m-cy mam okropne bóle głowy-pewnie mega stres robi swoje...teraz ten 3,5 godzinny krwotok z nosa w sobotę...za dużo hormonów brałam -organizm musi odsapnąć....

ale jaaaaakby co -to dziękuje za Waszą hojność :))

Joaś-zaraz lece poczytać i utulić ...

Weroniczka- no to git ,ze juz tyle wiesz :))
my mamy ksiązki z zestawu"razem w szkole" -5 autorów...cały zestaw ,jeszcze nie patrzyłam ile kosztują...
ja mam niewielka działkę bo 400m ,ale wystarcza i jest git :)

Ewunia-dzięki za info od Maureen-napisz Jej ,ze tesknimy ;))))

Weroniczka- sprawdziłam na necie-zestaw ksiązek to 162 zł...ciekawe za ile dostane w księgarni..

u nas mundurków nie bedzie-nikt nic o nich nie mówił...

O ksiazkach to Wy lepiej nie piszcie bo Ania 350 Krzys 250 plus wyprawka pantofle...a potem ubezpieczenie razy 2 komitet rodzicielski...
U nas mundorkow nie ma a szkoda bo uwazam ze powinny byc a tak to rewia mody...

Dzieki za info od Mauren

Mamo
przedostatnia @ ;-)

Dziewczyny poodpisuje wam pozniej... Hania jakoś mi strasznie płacze co jej sie naprawde rzadko zdarza. Chyba coś jej jest... Musze isc. Jak uda mi się ja ululac to poczytam bajki starszakom. Wróce poxniej

Zuz Inka-ale wiesz ksiązki kupi się raz i spoko a za przedszkole ja co miesiąc za Zuzę płace 320-350 + wycieczki około 70 zł-co miesiąc więc liczę ,ze jak pójdzie do szkoły to wydatków bedzie mniej:)
ale jak bedzie się zobaczy :)

ja juz w lipcu bede kupować plecach,piórnik,woreczek na zmiane butów,kapcie,strój do ćwiczeń...

Weroniczka-w lipcu też pewnie podam Ci wymiary Zuzy na ten płaszczyk :))
aktualne uszycie:))????

Ewunia- lec kochana ..

Zuz Inka- ukochać 3letniego Prezesa Macka :))))))))))

Oczywiście mamusiu że aktualne :)

Ja też uważam Zuz-Inka że mundurki to ważna sprawa w szkole i cieszę się że w tej szkole są. Ale szkoda że są takie drogie :( Jeden t- shirt 25 zł a trzeba mieć co najmniej dwa a krawat 18 zł. Można też kupić polar ale taki kosztuje 55 zł. No cóż. taki urok :)

reklama
Do góry