reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Joaś- dziękuję Ci siostro moja kochana :))
wiesz,ze chetnie bym wleciała do Ciebie-pogadała,popłakała sobie...poszła na spacer z Arturro ,żebyś Ty mogła sobie zrobic maseczkę :))
ukochałabym słodką Martynkę
i dzielną Karolinkę
pobawiłabym się z Bartusiem
pograła w piłkę z Marcinkiem...

woskuje nogi i ide z Zuzą na rower-miała dziś wyciczke do Poznania ,ale nie chciała jechać bo się bała-miała byc wycieczka tramwajem...;/

reklama
No tak mamo05, rozumiem obawy Twojej córeczki
Woskujesz powiadasz?? Ja musze jakiś krem, bo żylaki mam duże. O... Arti się obudził. no to na razie kochane :-)

JOaś ja już nie wiem co robić. Rozum mi podpowiada żeby jej nie puszczać a serce żeby jechała. To ostatni czas który spędzi ze swoimi koleżankami przedszkolnymi. W tamtym roku jej nie puściliśmy właśnnie z powodu tych duszności,teraz jak bym jej nie puściła to siezapłacze.....
NIc... pojdziemy do lekarza zobaczymy co powie....:tak:
My bardzo czesto jeżdzimy w góry z dzieciakami. NIgdy nie było na wyjazdach nocnych problemów. Z drugiej strony też nigdy nie było z nią problemów o tej porze roku a tu co?? Nagle atak gorszy niż wszystkie od co najmniej roku... Biedna ta nasza córcia. Ciągle tylko powtarza ze ona juz nie chce kaszleć:-:)-:)-(
Testy skórne miała robione jak miała 15 miesięcy i jak miała 3 latka. Nie wiem na ile miarodajne sa te testy ale wtedy wyszło że uczulona na pierze, wełnę i białko mleka krowiego. Za to ujemne były roztocza, kurz, pleśnie i sierści. Choć z tymi sierściami to chyba tez nie do końca tak bo jak kupiliśmy świnkę morską (kasia bardzo chciała zwierzątko- wynajmowaliśmy mieszkanie wiec wzieliśmy mała świnke) to dusiła się cały czas. Oddałam świnke i dziecko przesstało sie dusić....

A pytałaś jakie prace dla twoich dzieci. No ja myślałam o jakiś ogrodowych. Jak macie duży ogród to na pewno jest co robić. Nie wiem, grabienie po skoszeniu trawnika, pielenie....

No a Kasia też lunatykuje. Przychodzi do nas do pokoju rozmawia z nami na niestworzone tematy a potem nic nie pamięta :)

Mama 100% zgadzam się z Weroniczką - jesteś jedyna w swoim rodzaju... I nie poddawaj się, ja wiem ze ci ciezko, ze masz tego dość że cały czas miesiąc w miesiąc nic się nie dzieje....Ja nie bede ci mówić co "powinnaś" zrobić. Ty sama wiesz co jest najlepsze dla ciebie i twojej rodziny. Myśłałaś o Fivet?? Może warto spróbować...
Całym sercem cię wspieram. Naprawde trzymam kciuki. Nic jeszcze nie jest przesądzone. Może @ wcale nie przyjdzie.
Jeśli chodzi o szukanie pracy to wiem o czym mówisz." A ma pani dzieci?? A ile ma pani dzieci?? A mąż pracuję? A ma się kto zająć dziecmi kiedy zachorują?? A zamierza miec pani wiecej dzieci???" Słyszałam to już tyle razy że brak mi słów. W Polsce to chyba jednak jest tak Ze jak chcesz mic prace to nie rodz dzieci.....

No a teraz widze rozmawiacie o depilacji!!! Cholercia ja czasu normalnie nie mam na doprowadzenie się do porządku!!!!

Cała trójka w domu Hania ciągle na mnie wisi michał ciągle coś chce jedynie Kasia sie ładnie bawi

No nic... nikt nie pisze- wszystkie uciekłyście...
Właśnie dzwoniłam do poradni dzieciecej. Nasza pani doktor jest do 12,30 wiec zbieram sie z dzieciakami i jade do lekarza...

Pewnie wróce na bb dopiero wieczorkiem wiec dla wszystkich dużo słonka i radości!!!!

Ostatnia edycja:
Ewunia- a co to Fivet??????????????

i dziękuję za wsparcie :**

tak,ja sobie nogi i bikini woskuję juz wiele lat i bardzo mi to odpowiada-jeśli chodzi o ból to ja juz go nie czuję:)

Zuza smigała na rowerze,ale jest tak grąco,ze wróciłysmy na ogród w cień...na soczek i rozmowy..
pyta sie mnie-mamo,o czym pogadamy?? :)))
uwielbiam te moje dzieciaki:))
wczoraj tak samo pytał mnie Domi...

i rozmawiamy o "życiu" :)))

tak więc biore soczek i smigam na koc pogadać :))

Ewunia- powodzenia u lekarza ..oby Kasia mogła jechać ...&&&

Ewuniaf- rzekomo testy skórne są miarodajne w starszym wieku a młodszym właśnie powyżej 3 lat nawet to się z krwi robi.
Ogród mamy nieduży i zero rabatek. Koszą nawet sami - z przyjemnością:tak::tak::tak:

Upsss posta mi zjadlo wrrrrr

A wiec jeszcze raz:

Ania pojechala dzis na wycieczke do Krynicy ale nie wazne gdzie wazne czym POCIAGIEM :-D a tylko 5 dzieci z 18 jechalo wiec nie lada atrakcja
Krzys jutro jedzie lokalna ciufcia na piknik w gorach
Maciej dostal na urodziny DVD z ulubiona Myszka Miki z play hause disney...i nie mam jak sie dopchac do TV bo oglada na okolo izna juz na pamiec

Mamo tulam Cie kochana i poprawy nastroju zycze, Tys wielodzietna na wskros wiec czemu chcesz nas opuszczac???
A jak nie masz co robic to wpadnij do mnie bo mam ogorki do plewienia...a nie lubie tego zajecia

Ewunia a twoja Kasia korzysta z babyhaler? pomaga w momentach gdy choroba jest zaleczona i trzeba tylko podtrzymac leczenie, wpsikujesz lek dziecko robi 7-10 oddechow i juz. Ja sie bez tego nawet na dzien nie wypuszczam. Flexitide do tego urzadzenia jest tez za 3 zl a berodual okolo 50 zl 60 dawek

Asia zaproszenie wyslane ---> zapraszamy na :ninja2:

Pozdrawiam

Czesc :)

Sorry za długą nieobecność, dzieciaki mi sporo chorowały i nie miałam głowy do forum:-(

Coś mnie ominęło?

reklama
Leika- cześć ,mam nadzieje,ze dzieci juz zdrowe...
jak Twoje samopoczucie...jeszcze troche i połówkowe :)

dzięki za buziaka :)

Ewunia- co to Favit???spróbuję wszystkiego.....

Zuz Inka- dzięki za utulenie...
a u Was juz ustalone,ze za miesiąc zaczynacie???:) a Ty jak długo starałas się o dzieci??? w pierwszych cyklach zachodziłaś ??

Do góry